<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Verkshagen - fremtidens boliger for moderne familier

Den nye bydelen Verksbyen vil bestå av flere delprosjekter. De to første delprosjektene er klare og ett av disse er Verkshagen. Bør jeg velge bolig i Verkshagen? Det er et spørsmål mange stiller seg, og vi har allerede solgt en mengde boliger i Verksbyen. Mange er interessert i pris for å se om området kan passe for dem, mens andre nok er mest nysgjerrig på det nye som skjer. Med det som bakgrunn, ønsker vi helt kort å løfte frem noen av de beste sidene ved Verkshagen.

Verkshagen oversiktOversiktsfoto av Verkshagen med Glomma i bakgrunnen

Verkshagen lekeplass

Lekeområder i Verkshagen

Lite vedlikehold

Du får en ny bolig i Fredrikstad med svært lite vedlikehold. Huset behøver ikke males, og du kan bruke tiden med familien i stedet. Pengene du sparer kan brukes på annet. Ønsker du å reise bort, er det bare til å låse døren, og hus og hage passer seg praktisk talt selv med lavt vedlikehold.

Terasse_Verkshagen

Terrasse i Verkshagen

Personlig preg

Du kan velge hvordan hjemmet ditt skal se ut innvendig. Liker du lyse, duse farger får du det, eller kanskje du setter mer pris på de mørkere, lunere fargene. Vi ordner boligen akkurat slik du ønsker det og hjelper deg med valgene du skal få ta.

bad nye fliserBad i Verkshagen

Morgendagens boligstandard

Solenergi og plusshus legger alt til rette for at huset produserer mer strøm enn det behøver. Du kan gå rundt barfot med varme føtter på vannbåren varme, og ha på lys uten å tenke stort på strømregningen. Kostnadene ved å bo i et slikt hus, er langt lavere enn i et eldre hus. Det gjør at det ofte lønner seg å legge litt ekstra i prisen på huset, så det totalt blir rimeligere å bo i. Vi tror verdien på huset også holder seg svært godt, spesielt i møte med morgendagens boligstandard -som den allerede innehar.

Kjøkken_verkshagen

Kjøkken i Verkshagen

Future Living

Smarthusteknologien vi har gjort tilgjengelig for deg, gjør at du kan styre hjemmet ditt på en helt annen måte enn før. Alle funksjoner for et enklere liv, tilrettelegges på forhånd og leveres komplett på en brukervennlig måte. Du kan låse opp eller igjen døren hvor enn du er. Ringer det på døren mens du er på jobb, kan du se video fra telefonen og svare. Ønsker du å dempe lyset, er det bare til å ta opp telefonen. Eller hva med å følge med på hvor mye strøm det går med til oppvarming? Alt dette følger så klart med i standardleveransen i vårt Future Living konsept.

Verkshagen rekke ute

Rekkehusene i Verkshagen

Perfekt beliggenhet

Til slutt er det så klart det praktiske man behøver i livet helt i nærheten: butikker, barneskole og fremtidig barnehage er alt en kort spasertur unna.

 

Oppdatering juni 2019:

Vi er i gang med utbygging av sirkel 3 i Verkshagen og hus 3 og 5 i Capjon Park, våre to første delprosjekter av Verksbyen. I Capjon Park har vi også startet på grunnarbeidet med hus 4. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs            

Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre