<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

God jul fra Arca Nova - 2023

Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere

Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil oppleve sin første jul i et nytt hjem som vi har bygget i Arca Nova.

Arca Nova nissen bloggArca Nova nissen kom til "Jul i Verksbyen"

25 år med Arca Nova

Vi har vært med på mye gjennom disse 25 årene, og vi er takknemlige for alle våre kunder, leverandører og ansatte som har vært med oss i løpet av denne tiden. I Arca Nova har vi et sterkt fokus på bærekraft og samfunnsansvar, og vi viser dette gjennom Verksbyen og vår Future Living-satsning. Vi er stolte av Verksbyen og gleder oss over de varme tilbakemeldingene vi får fra våre kunder som bor i en Future Living-bolig i Verksbyen. Vi opplever også mye positivitet og gode tilbakemeldinger fra nærområdet rundt Verksbyen, som inkluderer skoler, barnehager og næringsdrivende på østsiden i Fredrikstad. Alle disse aktørene opplever økt vekst og er med på kunnskapsoppbyggingen i sine bedrifter gjennom Future Living-satsningen.

Håp i usikre tider

Budskapet i juleevangeliet handler om frelse, glede, fred, framtid og håp. Vi har tro på det gode i menneskene og tror på positive veier fremover, til tross for de urolige og usikre tidene vi står overfor i verden.

Se film fra "Jul i Verksbyen 2023"

Tilbake til kjernevirksomhet i krevende tider

I vanskelige og turbulente tider søker mange organisasjoner tilbake til sin kjernevirksomhet. Hos Arca Nova har vi opplevd at Verksbyen og vår satsning på Future Living har blitt vår primære fokus, noe som gir oss motivasjon og drivkraft. Vår standard og kvalitet i Verksbyen er betydelig høyere enn vanlig boligstandard, og vi er overbevist om at dette gir oss en betydelig fordel i et mer utfordrende boligmarked. Vi befinner oss i en tid med høy inflasjon, høye renter og en svak valutakurs, og de fleste bedrifter opplever press på sine inntekter. Byggebransjen er en av bransjene som kanskje opplever dette hardest.

Vi er godt rustet for fremtiden

For vår del har vi bygget gradvis og solid gjennom våre 25 år, og i en nylig artikkel kategoriserte Fredrikstad Blad oss som den mest kapitalsterke boligleverandøren blant de største aktørene i distriktet. Dette gjør at vi er godt forberedt på å håndtere utfordrende tider.

Tilpasningsdyktig

I tider av endring er det viktig å vise evnen til å tilpasse seg. Dette har vi gjort gjennom vår Future Living-satsning. For noen år siden sa vi at vi ønsket å gjøre det samme for boligmarkedet som Tesla har gjort for bilbransjen. Dette utsagnet blir mer og mer virkelighet for oss. Vi har planer om å ta denne tilnærmingen med oss inn i 2024 og vise vår evne til fleksibilitet og tilpasning i utfordrende markedsforhold. Som en del av dette har vi lansert nye finansieringsmodeller og løsninger i høst, for å gjøre det enklere for våre kunder å kjøpe en ny bolig hos oss i Verksbyen. Vi er også svært aktive i markedsføringen av Verksbyen i sosiale medier, og de som følger oss der vil se de ulike tilpasningene og markedsføringskampanjene våre. Vi ser allerede gode resultater av dette, med mange mennesker som besøker visningene våre nå før jul, mange interesserte som vurderer å kjøpe en Future Living-bolig i Verksbyen, og flere som allerede har bestemt seg og har signert avtaler. Et betydelig antall av våre boligkjøpere er også tilflyttere til Fredrikstad, som velger Verksbyen på grunn av kvalitetene de får der og vår Future Living-standard.

Som mange eksperter hevder, ser det ut til at rentetoppen er nådd, og vi kan forvente oss en periode med rentenedsettelser i nær fremtid. Dette vil bidra til å redusere usikkerheten blant boligkjøpere og føre til økt salg av nybygg både for oss og generelt i markedet.

Muligheter i utfordrende tider

Vi ser også på de utfordrende tidene som en mulighet til å utforske nye områder for utvikling og utbygging av tomter. Vi ønsker å samarbeide med andre aktører for å ta med oss vår kunnskap fra Verksbyen og Future Living-satsningen, og bruke det til å skape noe nytt og spennende.

Fra alle oss - takk

Vi er takknemlige for alt vi har fått være en del av i løpet av 2023, og ønsker å uttrykke vår dype takknemlighet for det gode samarbeidet og fellesskapet med våre leverandører, forretningsforbindelser, ansatte og kunder gjennom året.

Vi ønsker alle en hjertevarm og gledesfylt julehøytid, preget av fred og et velsignet godt nyttår!

 

Ruben Dahl Hansen
Ruben Dahl Hansen er konsernleder i Arca Nova Gruppen, og er utdannet siviløkonom.

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre