<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt oss 

Fremtidens boliger
for moderne familier

VELKOMMEN TIL VERKSHAGEN (NB: SLUTTSOLGT)

I Verkshagen kan du flytte inn i en ny bolig i Fredrikstad med svært lite vedlikehold. Huset behøver ikke males, og du kan bruke tiden med familien i stedet. På taket produserer boligen din sitt eget energibehov. Pengene du sparer kan brukes på annet. Ønsker du å reise bort, er det bare å låse døren, og hus og hage passer seg praktisk talt selv med lavt vedlikehold, og du kan overvåke og styre boligen med telefonen din.

Verkshagen er sluttsolgt. Sjekk ut nyheten Løkkeberghagen!
 

 

parkområder

Private hager

Hver bolig har sin egen tomt med sin egen private og vakre hage. Tomten er ferdig opparbeidet med gress, hekk og beplantning når du flytter inn.

Les mer om utomhusområdene til Verksbyen

LEKEPLASS OG VAKRE FELLESPARKER

Midt i Verksbyen og rett ved Verkshagen så kommer en av de flotteste åpne lekeplassene i landet. Rundt lekeplassen blir det satt opp godt med benker og sitteplasser. Det hele vil bli parkmessig opparbeidet med vakker beplantning sammen med store grønne friarealer

Les mer om utomhusområdene til Verksbyen

AKTIVITETER OG CROSSFIT

I Verksbyen kommer det også et eget område for trening, kalt Crossfit. Her kan voksne og eldre trene kroppen og nyte naturen. I tillegg vil det komme turløyper, områder for ballspill og terrengsykkelløype.

Les mer om utomhusområdene til Verksbyen

BELIGGENHET

Verkshagen har en perfekt beliggenhet som del av den nye bydelen Verksbyen. Verksbyen ligger sentralt plassert i Fredrikstad med kort avstand til Sarpsborg, samt E6.

Les mer om beligenheten til Verksbyen

INTERIØR OG STANDARD

STUEN

Når vi utarbeider en plantegning vier vi ekstra mye oppmerksomhet til stuen. Vi er opptatte av åpne og gjennomtenkte planløsninger som gir behagelige oppholdsrom. Dette resulterer i åpen stue og kjøkkenløsning med store vindusflater.

KJØKKEN

Kjøkkenet er et samlingssted og kanskje det viktigste rommet i et hjem. Derfor kobler vi kjøkkenet sammen med stuen og skaper et varmt og stort samlingspunkt når familie og venner møtes. Kjøkkeninnredningen leveres i moderne hvit eller grå utførelse med slette og glatte fronter fra Arens, med integrerte hvitevarer fra Simenes.

BADEROM

Et godt bad øker komforten betraktelig. Man bruker badet regelmessig, både på morgenkvisten og før leggetid. I tillegg kommer klesvasken, samt turene på toalettet. Vi legger da vekt på at badet skal være et rom som er behagelig og funksjonelt.

SOVEROM

Soverommene er de rommene som blir brukt mest i et hus. Her leker barn, og voksne finner hvile etter en lang dag. Gode soverom og god søvn er viktig for et godt liv. Like viktig er det at plasseringen av soverommene passer en hektisk hverdag. Med dette som bakgrunn utformer vi våre soverom.

TERRASSE

Hver husmodell har en stor og skjermet balkong/terrasse. Rekkehusene har terrasse på bakkeplan. Øvrige husmodeller har balkong i 2 etasje, foruten de to største husmodellene som har takterrasser med utgang fra loftsstue.

Endringer og tilvalg

En av de store fordelene med å kjøpe ny bolig hos oss er vår svært godt likte tilvalgsprosess. Om man er tidlig nok ute i prosessen hjelper vi deg med å tilpasse boligen slik at den blir akkurat slik du har drømt om at den skal være. Ta gjerne kontakt for å se på mulighetene.

mellomhus-web
Logo Verket Atrium-1
Logo Verket Panorama-1

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT