<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Smarte boliger drevet av solen

VELKOMMEN TIL Capjon park

I Capjon Park tilbys det et bredt spekter av leilighetsstørrelser. Den tekniske standarden er usedvanlig høy, og man gjør en trygg investering for fremtiden. Sola gir energi både til gulvvarmen, tappevann og strømmen du behøver til elektriske apparater. 

Få tilsendt salgsprospektet til Capjon Park

 

 

futurelivingLogo.jpg

parkområder

VANNSPEIL OG AMFI

Det utvikles svært attraktive fellesområder inne i Capjon Park. Midt på området kommer det et vannspeil og et koselig amfi.

Les om uteområder.

Lekeplass og vakre fellesparker

Midt i Verksbyen  så kommer en av de flotteste åpne lekeplassene i landet. Rundt lekeplassen blir det satt opp godt med benker og sitteplasser. Det hele vil bli parkmessig opparbeidet med vakker beplantning sammen med store grønne friarealer.

Les om uteområder.

Aktiviteter og crossfit

I Verksbyen kommer det også et eget område for trening, kalt Crossfit. Her kan voksne og eldre trene kroppen og nyte naturen. I tillegg vil det komme turløyper, områder for ballspill og terrengsykkelløype.

Les om uteområder.

BELIGGENHET

Capjon Park har en perfekt beliggenhet som del av den nye bydelen Verksbyen. Verksbyen ligger sentralt plassert i Fredrikstad med kort avstand til Sarpsborg, samt E6.

Les mer om beligenheten til Verksbyen

Salgsstatus, priser og planløsninger

Gå til boligvelger.

INTERIØR OG STANDARD

KJØKKEN

Kjøkkenet er et samlingssted og kanskje det viktigste rommet i et hjem. Derfor kobler vi kjøkkenet sammen med stuen og skaper et varmt og stort samlingspunkt når familie og venner møtes. Kjøkkeninnredningen leveres i moderne hvit eller grå utførelse med slette og glatte fronter fra Arens, med integrerte hvitevarer fra Simenes.

BAD

Et godt bad øker komforten betraktelig. Man bruker badet regelmessig, både på morgenkvisten og før leggetid. I tillegg kommer klesvasken, samt turene på toalettet. Vi legger da vekt på at badet skal være et rom som er behagelig og funksjonelt. Kanskje viktigst av alt er plasseringen, og at denne er mest mulig privat og tilbaketrukket fra stue og kjøkken. Vi leverer alle hovedbad med dusjsone med klare, rette dusjvegger i størrelse 90x90. Toalettet er vegghengt i hvitt porselen.

STUEN

Når vi utarbeider en plantegning vier vi ekstra mye oppmerksomhet til stuen. Vi er opptatte av åpne og gjennomtenkte planløsninger som gir behagelige oppholdsrom. Dette resulterer i åpen stue og kjøkkenløsning med store vindusflater.

SOVEROM

Soverommene er blant de rommene som blir brukt mest i en bolig. Her finner man hvile etter en lang dag. Gode soverom og god søvn er viktig for et godt liv. Like viktig er det at plasseringen av soverommene får en gjennomtenkt og funksjonell god plassering i leiligheten.

BIBLIOTEK

De største boligtypene på 100 m2 og oppover har et bibliotek. For de som har behov for ekstra plass, så er dette et yndet rom med mange muligheter. Dette rommet innredes ofte som et ekstra TV-rom med kontor plass.

Dette rommet kan også brukes som et soverom, eller i en kombinasjon, gjerne med overnattingsmulighet for gjester.

 

 

GJØR EGNE ENDRINGER

Tidlige boligkjøpere får muligheten til å gjøre egne tilpasninger av boligen innvendig.
Ta kontakt med selger for å vite mer.

 

 

bakgrunn cta
Verkshagen-1
capjonPark

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT