<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Smarte boliger drevet av solen

VELKOMMEN TIL Capjon park

I Capjon Park tilbys det et bredt spekter av leilighetsstørrelser. Den tekniske standarden er usedvanlig høy, og man gjør en trygg investering for fremtiden. Sola gir energi både til gulvvarmen, tappevann og strømmen du behøver til elektriske apparater. 

Få tilsendt salgsprospektet til Capjon Park

 

 

futurelivingLogo.jpg

parkområder

VANNSPEIL OG AMFI

Det utvikles svært attraktive fellesområder inne i Capjon Park. Midt på området kommer det et vannspeil og et koselig amfi.

Les om uteområder.

Lekeplass og vakre fellesparker

Midt i Verksbyen  så kommer en av de flotteste åpne lekeplassene i landet. Rundt lekeplassen blir det satt opp godt med benker og sitteplasser. Det hele vil bli parkmessig opparbeidet med vakker beplantning sammen med store grønne friarealer.

Les om uteområder.

Aktiviteter og crossfit

I Verksbyen kommer det også et eget område for trening, kalt Crossfit. Her kan voksne og eldre trene kroppen og nyte naturen. I tillegg vil det komme turløyper, områder for ballspill og terrengsykkelløype.

Les om uteområder.

BELIGGENHET

Capjon Park har en perfekt beliggenhet som del av den nye bydelen Verksbyen. Verksbyen ligger sentralt plassert i Fredrikstad med kort avstand til Sarpsborg, samt E6.

Les mer om beligenheten til Verksbyen

Salgsstatus, priser og planløsninger

Gå til boligvelger.

 

 

GJØR EGNE ENDRINGER

Tidlige boligkjøpere får muligheten til å gjøre egne tilpasninger av boligen innvendig.
Ta kontakt med selger for å vite mer.

bakgrunn cta
Lokkeberghagen copy
capjonPark

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT