<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vurderer dere å selge eneboligen og flytte i leilighet? Det er et stort steg å ta og en av de største økonomiske beslutningene vi gjør. Derfor har vi skrevet nettopp denne artikkelen, og håper den kan hjelpe dere på veien mot en beslutning om tiden er inne for å flytte i leilighet, eller dere skal utsette det litt til.

Read More

Hva er Future Living? I dette blogginnlegget av Ruben D. Hansen i Arca Nova blir du bedre kjent med konseptet Future Living.

Read More

På toppen av Røysåsen i Moss finner du vårt lekre Future Living prosjekt, Røysåsen Panorama II. Disse flotte leilighetene har muligens den beste utsikten i hele Moss! Ta en titt på artikkelen og sett deg opp på interesselisten for å motta mer informasjon.

Read More

6 ting barnefamilier ser etter ved et boligkjøp. Boligtips for deg som er på utkikk etter ny bolig.

Read More

Skal du kjøpe bolig? Her er 5 forskjeller ved å kjøpe nybygd bolig kontra en brukt bolig

Read More

Det mest stilte spørsmålet om Verksbyen - den nye bydelen i Fredrikstad.

Read More

Visste du at alle våre Future Living boliger har solenergiløsningen HYSS fra Free Energy? En klok og miljøvennlig investering. Future Living - morgendagens boliger i dag.

Read More

Det å kjøpe ny bolig er en stor avgjørelse i livet, kanskje en av de største. Deres trygghet er viktig for oss. Ved kjøp av en Arca Nova bolig skal dere ha en god kundeopplevelse fra start til slutt. I artikkelen her kan du lese mer om hvordan det er å kjøpe en en bolig av oss i Verksbyen.

Read More

I Verksbyen vil du finne en av landets flotteste åpne lekeplasser. Tarjei fra vår lekeplassleverandør Kompan forteller her mer om prosjektet og noe av det de leverer av spennende utstyr til Verksbyen. Se film!

Read More

I disse dager pågår siste innspurt av ferdigstillingen av Verkshagen, så de første boligene blir klare for innflytting allerede i løpet av få uker. Her kommer en oppdatering på hvor vi er i prosessen akkurat nå. Se film fra byggeplassen og intervju med formann Terje Rangjord.

Read More