<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Verkshagen - fremtidens boliger for moderne familier

Bør jeg velge bolig i Verkshagen? Det er et spørsmål mange stiller seg, og vi har allerede solgt en mengde boliger i Verksbyen. Mange er interessert i pris for å se om området kan passe for dem, mens andre nok er mest nysgjerrig på det nye som skjer. Med det som bakgrunn, ønsker vi helt kort å løfte frem noen av de beste sidene ved Verkshagen.


egen hageflekk verksbyen future living

Du får en ny bolig i Fredrikstad med svært lite vedlikehold. Huset behøver ikke males, og du kan bruke tiden med familien i stedet. Pengene du sparer kan brukes på annet. Ønsker du å reise bort, er det bare til å låse døren, og hus og hage passer seg praktisk talt selv med lavt vedlikehold.

verksbyen future living verkshagen

Hvis du er rask, og kommer inn tidlig i kjøpsprosessen kan du velge farger, fliser, gulv, kjøkken m.m. til hvordan hjemmet ditt skal se ut innvendig. Liker du lyse, duse farger får du det, eller kanskje du setter mer pris på de mørkere, lunere fargene. Vi ordner boligen akkurat slik du ønsker det og hjelper deg med valgene du skal få ta. 

Stue

Solenergi og plusshus legger alt til rette for at huset produserer mer strøm enn det behøver. Du kan gå rundt barfot med varme føtter på vannbåren varme, og ha på lys uten å tenke stort på strømregningen. Kostnadene ved å bo i et slikt hus, er langt lavere enn i et eldre hus. Det gjør at det ofte lønner seg å legge litt ekstra i prisen på huset, så det totalt blir rimeligere å bo i. Vi tror verdien på huset også holder seg svært godt, spesielt i møte med morgendagens boligstandard - som den allerede innehar.

bilder

Smarthusteknologien vi har gjort tilgjengelig for deg, gjør at du kan styre hjemmet ditt på en helt annen måte enn før. Alle funksjoner for et enklere liv, tilrettelegges på forhånd og leveres komplett på en brukervennlig måte. Du kan låse opp eller igjen døra hvor enn du er. Ringer det på døra mens du er på jobb, kan du se video fra telefonen og svare. Ønsker du å dempe lyset, er det bare til å ta opp telefonen. Eller hva med å følge med på hvor mye strøm det går med til oppvarming? Alt dette følger så klart med i standardleveransen i vårt Future Living konsept.

stue verkshagen

Hagen er ferdig opparbeidet og hekken er plantet – også hos naboen. Du trenger ikke gjøre annet enn å nyte det og slappe av. Ønsker du ikke å klippe gresset, kan dette gjøres via sameiet som har en gunstig avtale for hele området.

smahus

Til slutt er det så klart det praktiske man behøver i livet helt i nærheten av deg som boligeier i Verksbyen. Butikker, barneskole og fremtidig barnehage er alt en kort spasertur unna.

Parken

En investering i Verkshagen, er en investering for familien og for fremtiden.

Oppdatering juni 2019:

Vi er i gang med utbygging av sirkel 3 i Verkshagen og hus 3 og 5 i Capjon Park, våre to første delprosjekter av Verksbyen. I Capjon Park har vi også startet på grunnarbeidet med hus 4. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs

 

Selger
Selger

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre