<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Verksbyen - en komplett bydel

En av de store fordelene med Verksbyen, er nettopp det at det blir en komplett bydel. Med komplett bydel, mener vi at de ulike boligprosjektene som kommer her utfyller hverandre og gjør hverandre gode. De kompletterer hverandre, fremfor å ta oppmerksomhet fra hverandre eller skille seg så mye fra hverandre at alt bare ser malplassert ut. Vi har vel alle vært der, i nabolag hvor det er bygd så mye ulikt at man drar litt ekstra på smilebåndet når man går forbi? Så er det felles utomhusområder, som verken får den tiden eller oppmerksomheten det behøver, for å bli det midtpunktet det burde være i et godt og trivelig nabolag.


Parken

I Verksbyen sørger vi for et godt samspill mellom prosjektene som kommer. Alt skal ikke være likt, men vi henter frem ulikheter som løfter hverandre opp. Det skal være boliger for barnefamilier, enslige og de med tomt rede. Boligene våre skal passe helt optimalt i alle livsfaser, og hage og parkområdene rundt skal reflektere dette. Når du titter ut av vinduet, skal du få se innbydende hager og opparbeidede, flotte felles parker.

smahus

Prosjektet Verkshagen er designet spesielt med tanke på barnefamilier. Her er det familievennlige boliger med fokus på soverom, separate oppholdssoner, bad og private hager for alle boliger. I tillegg til dette ligger dette prosjektet nærmest de store lekeområdene i parken som kommer, og innbyr til rolige ettermiddager hvor man får lagd middag hjemme mens barna leker. Sirkel 3 i Verkshagen er nå under utbygging, og du kan lese mer om Verkshagen her.

verkshagen 1

I Capjon Park har vi hatt et stort fokus på å kunne tilby leiligheter i mange ulike størrelser og dermed få møte behovene til enda flere. Med bakgrunn i det har vi funksjonelle leiligheter i mange størrelser fra 53 til 130 m2, og man kan få fra ett til fire soverom. Alle bygg har heis, og hver leilighet får p-plass i p-kjeller. Vi har også hatt et ekstra fokus på de egne uteområdene som tilhører Capjon Park, og i hjertet av prosjektet kommer et flott vannspeil. Det er heller ikke lenge til dette prosjektet er klart for salg, og ønsker man å vite mer om prissjiktet er det bare til å ta kontakt. Les mer om de lekre leilighetene som kommer her.

 

 

 

Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre