<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Stillingsannonse Grunnarbeider

Av Thor Ivar Grønli • juni 15, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnarbeider for snarlig tiltredelse.
Les videre
Alle innlegg

Pendle fra Fredrikstad til Oslo?

Fredrikstad har mange kvaliteter å by på, som kan gjøre byen til et fristende bosted for mange med jobb i Oslo. Byen er omkranset av skog, mark og en fantastisk skjærgård. Sentrum er i stor utvikling og den har en levende kulturscene. Med gode muligheter for tog-pendling på den oppgraderte Østfoldbanen, og E6 som tar deg inn til Oslo på drøye timen, ligger Fredrikstad godt plassert for deg som vil jobbe i hovedstaden.

pendle fredrikstad oslo

Flyfoto av Fredrikstad.

Bilveien

Fra Fredrikstad til Oslo har E6 fire felt hele veien, og tar deg inn til hovedstaden på ca. en time.

Togveien

Med toget reiser man behagelig inn til Oslo på 1 time og noen minutter. Det er godt med parkeringsplasser tilhørende togstasjonen i Fredrikstad, men det er også fergestopp (det er gratis byferge i Fredrikstad) og busstopp like ved.

Strekningen Oslo-Fredrikstad vil også bli betydelig raskere med årene. Man nærmer seg etterhvert en halvering i reisetiden i løpet av årene som kommer.

Det er mange grunner til å bo i Fredrikstad

I tillegg til at du får mer bolig for pengene og lavere kvadratmeterpriser sammenlignet med Oslo, så er virkelig Fredrikstad en fantastisk by. Vi har både blogget om noen gode restauranter og noen koselige kaféer som er verdt et besøk.

 

 

 

Vi utvikler og selger nå boliger i Verksbyen, en ny, smart og grønn bydel i Fredrikstad. Her kan du lade el-bilen med egenprodusert solenergi, og man kan bo nærme togstasjonen og E6. Vi hevder at dette er Norges mest innovative boligprosjekt. Sjekk gjerne ut Verksbyen her.

Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Se også

Stillingsannonse Grunnarbeider

Av Thor Ivar Grønli • juni 15, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre

Stillingsannonse BIM tekniker

Av Thor Ivar Grønli • juni 2, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår prosjektadministrasjon. Vi søker BIM teknik...
Les videre

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre