<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Verksbyen bader i sol

Av Thomas S. Hansen • juli 5, 2019
Vi håper du nyter sommeren! For de av oss som er i Norge er det ekstra hyggelig at VG melder at "Norge skal bade i sol" i dagene fremover. Vi i Arca Nova kan også melde at sommeren er kommet...
Les videre
Alle innlegg

Pendle fra Fredrikstad til Oslo?

Fredrikstad har mange kvaliteter å by på, som kan gjøre byen til et fristende bosted for mange med jobb i Oslo. Byen er omkranset av skog, mark og en fantastisk skjærgård. Sentrum er i stor utvikling og den har en levende kulturscene. Med gode muligheter for tog-pendling på den oppgraderte Østfoldbanen, og E6 som tar deg inn til Oslo på drøye timen, ligger Fredrikstad godt plassert for deg som vil jobbe i hovedstaden.

pendle fredrikstad oslo

Flyfoto av Fredrikstad.

Bilveien

Fra Fredrikstad til Oslo har E6 fire felt hele veien, og tar deg inn til hovedstaden på ca. en time.

Togveien

Med toget reiser man behagelig inn til Oslo på 1 time og noen minutter. Det er godt med parkeringsplasser tilhørende togstasjonen i Fredrikstad, men det er også fergestopp (det er gratis byferge i Fredrikstad) og busstopp like ved.

Strekningen Oslo-Fredrikstad vil også bli betydelig raskere med årene. Man nærmer seg etterhvert en halvering i reisetiden i løpet av årene som kommer.

Det er mange grunner til å bo i Fredrikstad

I tillegg til at du får mer bolig for pengene og lavere kvadratmeterpriser sammenlignet med Oslo, så er virkelig Fredrikstad en fantastisk by. Vi har både blogget om noen gode restauranter og noen koselige kaféer som er verdt et besøk.

 

 

 

Vi utvikler og selger nå boliger i Verksbyen, en ny, smart og grønn bydel i Fredrikstad. Her kan du lade el-bilen med egenprodusert solenergi, og man kan bo nærme togstasjonen og E6. Vi hevder at dette er Norges mest innovative boligprosjekt. Sjekk gjerne ut Verksbyen her.

Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Se også

Verksbyen bader i sol

Av Thomas S. Hansen • juli 5, 2019
Vi håper du nyter sommeren! For de av oss som er i Norge er det ekstra hyggelig at VG melder at "Norge sk...
Les videre

Bilder av Verksbyen juni 2019

Av Ole Martin Wahlberg • juni 28, 2019
Vi har tatt nye dronebilder av Verksbyen. I Verksbyen bygger vi nå delprosjektene Verkshagen og Capjon Pa...
Les videre

Pendle fra Fredrikstad til Oslo?

Av Thomas S. Hansen • juni 26, 2019
Fredrikstad har mange kvaliteter å by på, som kan gjøre byen til et fristende bosted for mange med jobb i...
Les videre