<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

PODCAST - Verksbyen er forbi FNs klimamål for 2030

Av Thomas S. Hansen • august 31, 2019
Hvordan påvirker et økende behov for et grønt skifte og en mer bærekraftig verrden boligbransjen? Hør hva konsernleder i Arca Nova, Ruben D. Hansen, har å si om dette - og lær hvordan Arca N...
Les videre
Alle innlegg

Pendle fra Fredrikstad til Oslo?

Fredrikstad har mange kvaliteter å by på, som kan gjøre byen til et fristende bosted for mange med jobb i Oslo. Byen er omkranset av skog, mark og en fantastisk skjærgård. Sentrum er i stor utvikling og den har en levende kulturscene. Med gode muligheter for tog-pendling på den oppgraderte Østfoldbanen, og E6 som tar deg inn til Oslo på drøye timen, ligger Fredrikstad godt plassert for deg som vil jobbe i hovedstaden.

pendle fredrikstad oslo

Flyfoto av Fredrikstad.

Bilveien

Fra Fredrikstad til Oslo har E6 fire felt hele veien, og tar deg inn til hovedstaden på ca. en time.

Togveien

Med toget reiser man behagelig inn til Oslo på 1 time og noen minutter. Det er godt med parkeringsplasser tilhørende togstasjonen i Fredrikstad, men det er også fergestopp (det er gratis byferge i Fredrikstad) og busstopp like ved.

Strekningen Oslo-Fredrikstad vil også bli betydelig raskere med årene. Man nærmer seg etterhvert en halvering i reisetiden i løpet av årene som kommer.

Det er mange grunner til å bo i Fredrikstad

I tillegg til at du får mer bolig for pengene og lavere kvadratmeterpriser sammenlignet med Oslo, så er virkelig Fredrikstad en fantastisk by. Vi har både blogget om noen gode restauranter og noen koselige kaféer som er verdt et besøk.

 

 

 

Vi utvikler og selger nå boliger i Verksbyen, en ny, smart og grønn bydel i Fredrikstad. Her kan du lade el-bilen med egenprodusert solenergi, og man kan bo nærme togstasjonen og E6. Vi hevder at dette er Norges mest innovative boligprosjekt. Sjekk gjerne ut Verksbyen her.

Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Se også

PODCAST - Verksbyen er forbi FNs klimamål for 2030

Av Thomas S. Hansen • august 31, 2019
Hvordan påvirker et økende behov for et grønt skifte og en mer bærekraftig verrden boligbransjen? Hør hva...
Les videre

5 selskapslokaler i Fredrikstad med plass til flere enn 80 gjester

Av Markus Branum • juli 29, 2019
I Fredrikstad finner du mange selskapslokaler, som rommer over 80 personer. Du finner mange av disse loka...
Les videre

Andreas pendler fra Fredrikstad til Oslo

Av Thomas S. Hansen • juli 29, 2019
Det er over 2 200 personer som bor i Fredrikstad og jobber i Oslo, i tillegg er det mange som studerer i ...
Les videre