<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fem ting å tenke på når du kjøper helt ny bolig i Fredrikstad

Av Lilja M H Guthu • januar 30, 2019
Fredrikstad er en veldig flott by med mange spennende boligprosjekter. Her er noen lure ting du bør tenke på når du skal kjøpe ny bolig i Norges mest attraktive by.
Les videre
Alle innlegg

Er dette en del av fremtidens bolig?

Hvordan bruke en rettesnor for å ta en visjon til et ferdig produkt.

Gjennom vår reise for å ta Future Living fra visjon til produkt har vi kommet i kontakt med personer og selskaper som jobber med de siste teknologiske revolusjonene. Flere av disse løsningene vi har blitt presentert for er i dag en sentral del av Future Living konseptet. Vi har også blitt presentert for spennende løsninger og produkter vi ikke har valgt å satse på. Valgene om hvilke teknologier vi skal satse på og hvilke innovative bedrifter vi skal jobbe med er vanskelige. For å kunne navigere riktig har vi vært helt avhengig av å ha en enkel og konkret rettesnor.

seilbåtTidligere når man navigerte ute på havet brukte man kjennetegn fra land for å holde stø kurs.

Vår rettesnor i denne reisen har vært det enkle spørsmålet: Er dette en del av fremtidens bolig? Hvis ja og det er økonomisk gjennomførbart, så har det blitt en del av Future Living.

Er

måten vi bygger på
materialene vi velger
smarthusløsningen vi velger
internettleverandøren vi velger
solcellene på taket
solfangerne i fasadene

en del av fremtidens bolig?


Mange vil være enig i at fornybar energi er fremtiden og at smarthus vil være en vanlig ting om få år. Utfordringen har vært å finne de riktige samarbeidspartnerne og leverandørene med det riktige produktet for fremtiden til glede for sluttkunden.

solenergi future living

Dronefoto tatt i august 2018 av de nye solcellene på taket til Røysåsen Panorama II. Solcellene er levert av FUSen.

Vi har satt alle våre ressurser og antakelser under lupen og vurdert hvorvidt de er en del av fremtidens bolig. Gjennom vår store visjon, dyktige samarbeidspartnere og en åpen og praktisk tilnærming har vi nå en klar oppfatning av hva fremtidens bolig er og hva det innebærer å bygge den.

Vi vet nå hvordan vi kan bygge høyere og miljøvennlige trebygninger og hvordan man prosjekterer for å oppnå at store boligprosjekter produserer mer energi enn de bruker. Vi har også lært oss hvilke smarthusløsninger som er fremoverkompatible og hvilke materialer som bør velges for å redusere vedlikeholdsbehovet av boligen.

future living

Alle våre Future Living boliger leveres med siste generasjon smarthus med stemmestyring gjennom vårt partnerskap med Futurehome.

Arca Nova har de to siste årene vokst fra å være en dyktig utbygger til å bli, sammen med våre samarbeidspartnere, kanskje Norges råeste kompetansemiljø innenfor moderne boligutvikling. Vår navigasjon når vi har seilt gjennom ukjent farvann har vært vår enkle rettesnor: Er dette en del av fremtidens bolig?

Ruben Dahl Hansen
Ruben Dahl Hansen er konsernleder i Arca Nova Gruppen og er utdannet siviløkonom.

Se også

Fem ting å tenke på når du kjøper helt ny bolig i Fredrikstad

Av Lilja M H Guthu • januar 30, 2019
Fredrikstad er en veldig flott by med mange spennende boligprosjekter. Her er noen lure ting du bør tenke...
Les videre

Digital boligvisning Verkshagen

Av Lilja M H Guthu • januar 29, 2019
Torsdag 24. januar kl. 20:00 hadde vi Live boligvisning på Facebook for de familievennlige boligene i Ver...
Les videre

Julehilsen 2018 fra Ruben

Av Ruben Dahl Hansen • desember 21, 2018
I dag er det fredag 21. desember og store deler av oss har tatt juleferie. Noen er på vei hjem til sine f...
Les videre