<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt oss 

Verksbyen blogg

Nyheter fra Verksbyen

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor julestemning for hele familien, og vi inviterer alle beboere i Verksbyen, med venner og fa...
Les Mer
All Posts

Løkkeberghagen er sluttsolgt på rekordtid - Nå kommer nytt prosjekt med familieboliger!

 

Det var stor stemning da vi sluttsolgte Løkkeberghagen!

Skrikende behov etter nye familieboliger

Denne uken sluttsolgte vi Løkkeberghagen med 30 familieboliger, det tok kun 8 måneder! Før det ble Verkshagen raskt utsolgt med sine 70 eneboliger og rekkehus. Dette medfører en endring i hvordan vi tegner neste delfelt i Verksbyen. 

Den raske salgstakten for Løkkeberghagen og Verkshagen viser et stort til nesten skrikende behov etter nye og moderne familieboliger. 

Dessverre er det svært få tomter som er satt av til nye felt med eneboliger og rekkehus i Fredrikstad. Dette er ikke et lokalt fenomen, men noe som blir stadig mer synlig i byene i Norge. Denne utviklingen har pågått lenge og land som Danmark har begynt å tenke nytt. 

Sluseholm-1Fremtidens byfellesskap: Stablede rekkehus i Sluseholmen København

I boligprosjektet Sluseholmen i København bygger de fremtidens byfellesskap. Der har de bygd populære blokker med "stablede rekkehus".  Dette er leiligheter som går over flere plan med innvendig trapp. Her bor det ikke pensjonister, men nyetablerte og moderne familier. 

Boligmarkedet endrer seg, og moderne kjøpere lever i tidspressa og vil bo sentrumsnært. De vil ha mindre vedlikehold og mindre ansvar, kombinert med store fellesarealer som de kan nyte med familie og venner når de har fritid. 

Dette har vi lært gjennom våre kunder, og sammen med Griff Arkitekter så bestemte vi oss for å tegne fremtidens boligprosjekt som treffer behovene i markedet. Et boligprosjekt for nyetablerte og moderne familier. Det har vi gjort i Verket Atrium, som er en del av det neste feltet som nå er godkjent av bystyret i Fredrikstad. 

Verket Atrium - Bygg A - Hele vest fasaden_KUTTVerket Atrium Hus A er et moderne byfellesskap med stablede rekkehus

Verket Atrium

Verket Atrium er et resultat av Griff Arkitetur sine imponerende arkitektoniske evner sammen med vår kunnskap om kundens behov. 

"Arca Nova er med Verksbyen og Future Living standard unike i Norge på helhetlig bærekraft tenkning, og det ønsker vi å være en del av. Vi tror dette er fremtidens standard for boligprosjekter." - Jarl Ture Vormdal, Griff Arkitektur

Nåtidens familier kjemper en stadig kamp mot klokken og er i en slags permanent tidsklemme. De bruker bruker mindre tid hjemme sammenlignet med tidligere generasjoner. Dette må vi som utbygger tilpasse oss etter. I Verket Atrium finner du boliger for moderne familier som ønsker fremtidens boligstandard i en hektisk hverdag, kombinert med innholdsrike og store fellesarealer. Moderne kjøpere ønsker rett og slett mer tid til venner og familie, mer tid på opplevelser, og mer tid til å leve. I Verket Atrium får du mer tid til de viktige tingene i livet. 

Utformingen for å møte dette ser vi i det første bygget, som består hovedsakelig av boliger over to plan med innvendig trapp, hvor det er heis til hver bolig fra p-kjeller. Det er "stablede rekkehus", eller Townhouse som det også kalles.  (Legg merke til at bygget er plassert nesten to meter over veinettet. Dette gir usjenerte uteplasser i 1 etasje) 

Verket Atrium - Bygg A - TownhouseTownhouse i 1 etasje med privat uteplass.

Townhouse

Boligen i 1 etasje er på 105 kvm over to plan med 3 soverom og 2 bad. Mot vest har boligen en privat terrasse samt en liten privat hage (som blir klippet av fellesskapet). Mot øst er det en privat uteplass med god plass til sykkelparkering. I kjelleren er det egen parkeringsplass og sportsbod. Denne boligen er et moderne rekkehus i et byfellesskap.

Verket Atrium - Bygg A - Studio+Studio+ leilighet på 53 kvm

Studio+

I midten av blokka er det store studioleiligheter på 53 kvm, som i tillegg til eget soverom har et eget kontorområde. Spesielt utviklet for yngre mennesker med behov for studieplass og hjemmekontor. Disse boligene har også parkeringsplass og sportsbod i p-kjeller. 

Verket Atrium - Bygg A - ToppTownhouse i toppen - Toppleilighet på 84 kvm

Toppleilighet

Øverst i bygget så ruver toppleiligheten. Det er et moderne "rekkehus"  over to plan med 3 soverom samt ekstra TV rom. Alle funksjoner er i hovedetasjen, mens TV rommet og 2 av soverommene er en trapp opp. Der kan gjester overnatte og du kan ha et eget hobbyrom eller kontor. 

Verket Atrium Hus A_kaffeAlle boligene har en privat uteplass ved inngangdøren

Morgenbalkonger og felles hage

I midten av atriumet er det en stor felleshage med mange sitteplasser og varierte lekeplass-apparater, pakket inn med vakker beplantning. Alle boligene i dette bygget har en privat uteplass vendt mot dette rommet. Her får man morgensol og utsikt til felleshagen og Verksparken.  

Vi tror dette er et moderne byfellesskap og en ny måte å bo på. Du kan sette deg på interessentliste og lese mer om Verket Atrium her.

Thomas S. Hansen
Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Related Posts

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor jules...
Les Mer

VERKSBYDAGEN 2023 - nabofest

Lørdag 26. august 2023 arrangerer vi igjen VERKSBYDAGEN, som er en gratis nabofest i Verksbyen. Verksbyda...
Les Mer

Fremdrift fra byggeplassen til Verket Panorama og Verket Atrium

De to første byggene i Verket Panorama har reist seg og arbeidene med p-kjelleren til Verket Atrium er i ...
Les Mer

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT