<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt oss 

 

 

BELIGGENHET

Vår plan er at Verksbyen skal bli den 
mest populære bydelen i Fredrikstad.

 

 

Grønn og smart bydel med alt i nærheten

Verksbyen blir en vakker og komplett bydel med skole, barnehage, kjøpesenter, lekeplasser, park, store uteområder, treningsanlegg, ballspill, turstier, utkikkstårn med mer.

Med sine storslåtte uteområder og alt som er i umiddelbar nærhet, med kort vei til Fredrikstad sentrum og E6, så kommer Verksbyen til å bli den mest populære bydelen i Fredrikstad.

Les også: "Hvor ligger egentlig Verksbyen?"

 

verkshagen 1

DET MESTE I GANGAVSTAND

Verkshagen har en meget sentral plassering med det meste i gangavstand. Rett ved tomten er et nytt og innholdsrikt kjøpesenter og en ny, annerkjent barneskole kalt Sagabakken. Det er kort avstand til barnehager, ulike butikker og servicefasiliteter.

 

 

 

østsiden storsenter

ØSTSIDEN STORSENTER

Nytt kjøpesenter med butikker som Rema 1000, Plantasjen, Vitus Apotek og flere på vei.

glommastien fredrikstad

GLOMMASTIEN

Glommastien er 35 km lang og går rett forbi Verksbyen. Dette er et meget yndet turområde med flotte rasteområder. Stadig større deler av stien blir belyst.

GAMLEBYEN

Fra de nye boligene er det kun en spasertur langs glommastien til Gamlebyen. Nord-Europas best bevarte fesningsby. Fra der går det byferge til Fredrikstad sentrum og det rike bylivet som finnes der.

BYFERGE

Fra Sellebakk brygge, kun få minutters gange fra Verksbyen går det gratis ferge til Lisleby. På den måten kan du krysse elva raskt og effektivt.

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT