<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

 

 


Verksparken

 

 

 

 

 

Verksparken - en park lik ingen annen


Midt i Verksbyen kommer en av de flotteste åpne parkene i landet. Over store områder kommer det aktiviteter og grøntområder til glede for store og små. Velkommen til Verksparken.

 

Les blogginnlegget om Verksparken.
"Lukk øynene et øyeblikk og forestill deg at..."

 

FERDIG OPPARBEIDET

Alle veier og gårdsplasser blir ferdig opparbeidet i innbydende og parkmessig stil. Det er plan for all stell og vedlikehold med lave vedlikeholdskostnader.

AKTIVITETER OG CROSSFIT

I Verksbyen kommer det et eget område for trening, kalt crossfit. Her kan voksne og eldre trene kroppen og nyte naturen. I tillegg vil det komme turløyper, områder for ballspill, ZIP-line og terrengsykkelløype.

RIKT FUGLELIV

Det er et meget rikt fugleliv rundt innsjøen. Her er det observert 195 av Norges 350 fuglearter. Dette skal bevares med eget våtmarksområde for fugleliv, små øyer og eget utkikkstårn.

LEKEPLASS OG VAKRE FELLESPARKER

Midt i Verksbyen og rett ved Verkshagen så kommer en av de flotteste åpne lekeplassene i landet. Rundt lekeplassen blir det satt opp godt med benker og sitteplasser. Det hele vil bli parkmessig opparbeidet med vakker beplantning sammen med store, grønne friarealer.

 

BLI MED PÅ BEFARING I VERKSPARKEN

I Mai 2019 tok salgs- og kunderådgiver Nina og ansvarlig prosjektutvikler Ole et besøk til Verksparken og Verksbyen. 

 
bakgrunn cta
Verkshagen-1
capjonPark

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT