<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt oss 

Verksbyen blogg

Nyheter fra Verksbyen

Den urbane delen av Verksparken

På nordsiden av dammen kommer den urbane delen av Verksparken. Arbeidene starter i 2025. Her ser du de oppdaterte og rike planene som vil bidra til å gjøre Verksbyen til Fredrikstads mest at...
Les Mer
All Posts

Oppdatering fra Verksbyen

Arbeidene med Verket Panorama går fremover. Vi har spuntet ut p-kjelleren under to av husene, og vi peler nå ned til fjell. Se oppdateringen her. 
 
Se film med oppdatering fra Verksbyen
 
I Verksbyen har vi kommet i gang med grunnarbeidene rett nord for Sorgenfridammen. I disse dager kan man se at vi graver ut den underjordiske garasjen som vil ligge sammenhengende under hus K, L og M i boligprosjektet Verket Panorama. I denne p-kjelleren får alle leilighetene i Verket Panorama hver sin parkeringsplass, og det er inkludert i kjøpsprisen av leiligheten.

Nå peler vi ned til fjell og dette vil vare i ca. 4 uker. I etterkant av dette planlegger vi oppstart av betongarbeidene for p-kjelleren.
 
Verket Panorama - mars 2022Her ser vi hvor p-kjelleren til de to første husene i Verket Panorama kommer
 
I utviklingen av den nye bærekraftige bydelen Verksbyen, bruker vi i Arca Nova mye energi og ressurser på å skape et godt bomiljø. For å nå dette målet jobber vi grundig med både det utvendige og innvendige miljøet. Innvendig må planløsningen være nøye gjennomtenkt. Utvendig bygger vi ett flott rekreasjonsområde i form av en park på 118 mål, i tillegg til alle fellesarealene til de ulike boligprosjektene på tomten. Kombinert må det utvendige og innvendige harmonere og spille på lag for å få en best mulig bolig. En Arca Nova bolig skal være et godt sted å leve livet alene og sammen med andre.

I skrivende stund er det nå 234 familier som har sitt hjem i Verksbyen. Er du på utkikk etter en ny bolig? I så fall er det ledige boliger på både ett og to plan i Verksbyen. De som er ledige finner du i enten Verket Panorama eller Verket Atrium I. Begge disse innbydende boligprosjektene er lokalisert mellom Sorgenfridammen og Østsiden storsenter. Når boligprosjektene Verket Panorama, Verket Atrium I og II står ferdige, vil Verksbyen bestå av så mye som ca. 564 nye gode hjem, med parken utenfor døren, og kort vei til butikk. Ønsker du å oppleve Verksbyen, så er første del av parken allerede ferdig og kan besøkes i dag.

 

Ønsker du en privat visning, så kan du booke et møte idag.
Markus Branum
Markus Branum
Markus Branum jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig. I tillegg til å være en av de aller først som kjøpte bolig i Verksbyen er han aller mest kjent for sitt store smil og behjelpelige væremåte.

Related Posts

Den urbane delen av Verksparken

På nordsiden av dammen kommer den urbane delen av Verksparken. Arbeidene starter i 2025. Her ser du de op...
Les Mer

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor jules...
Les Mer

VERKSBYDAGEN 2023 - nabofest

Lørdag 26. august 2023 arrangerer vi igjen VERKSBYDAGEN, som er en gratis nabofest i Verksbyen. Verksbyda...
Les Mer

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT