<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt oss 

Verksbyen blogg

Nyheter fra Verksbyen

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor julestemning for hele familien, og vi inviterer alle beboere i Verksbyen, med venner og fa...
Les Mer
All Posts

Oppdatering fra Verksbyen

Arbeidene med Verket Panorama går fremover. Vi har spuntet ut p-kjelleren under to av husene, og vi peler nå ned til fjell. Se oppdateringen her. 
 
Se film med oppdatering fra Verksbyen
 
I Verksbyen har vi kommet i gang med grunnarbeidene rett nord for Sorgenfridammen. I disse dager kan man se at vi graver ut den underjordiske garasjen som vil ligge sammenhengende under hus K, L og M i boligprosjektet Verket Panorama. I denne p-kjelleren får alle leilighetene i Verket Panorama hver sin parkeringsplass, og det er inkludert i kjøpsprisen av leiligheten.

Nå peler vi ned til fjell og dette vil vare i ca. 4 uker. I etterkant av dette planlegger vi oppstart av betongarbeidene for p-kjelleren.
 
Verket Panorama - mars 2022Her ser vi hvor p-kjelleren til de to første husene i Verket Panorama kommer
 
I utviklingen av den nye bærekraftige bydelen Verksbyen, bruker vi i Arca Nova mye energi og ressurser på å skape et godt bomiljø. For å nå dette målet jobber vi grundig med både det utvendige og innvendige miljøet. Innvendig må planløsningen være nøye gjennomtenkt. Utvendig bygger vi ett flott rekreasjonsområde i form av en park på 118 mål, i tillegg til alle fellesarealene til de ulike boligprosjektene på tomten. Kombinert må det utvendige og innvendige harmonere og spille på lag for å få en best mulig bolig. En Arca Nova bolig skal være et godt sted å leve livet alene og sammen med andre.

I skrivende stund er det nå 234 familier som har sitt hjem i Verksbyen. Er du på utkikk etter en ny bolig? I så fall er det ledige boliger på både ett og to plan i Verksbyen. De som er ledige finner du i enten Verket Panorama eller Verket Atrium I. Begge disse innbydende boligprosjektene er lokalisert mellom Sorgenfridammen og Østsiden storsenter. Når boligprosjektene Verket Panorama, Verket Atrium I og II står ferdige, vil Verksbyen bestå av så mye som ca. 564 nye gode hjem, med parken utenfor døren, og kort vei til butikk. Ønsker du å oppleve Verksbyen, så er første del av parken allerede ferdig og kan besøkes i dag.

 

Ønsker du en privat visning, så kan du booke et møte idag.
Markus Branum
Markus Branum
Markus Branum jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig. I tillegg til å være en av de aller først som kjøpte bolig i Verksbyen er han aller mest kjent for sitt store smil og behjelpelige væremåte.

Related Posts

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor jules...
Les Mer

VERKSBYDAGEN 2023 - nabofest

Lørdag 26. august 2023 arrangerer vi igjen VERKSBYDAGEN, som er en gratis nabofest i Verksbyen. Verksbyda...
Les Mer

Fremdrift fra byggeplassen til Verket Panorama og Verket Atrium

De to første byggene i Verket Panorama har reist seg og arbeidene med p-kjelleren til Verket Atrium er i ...
Les Mer

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT