<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Julehilsen fra Arca Nova Gruppen 2017

Tenk at nå er det jul igjen. Jeg vet ikke hva det skyldes mest, at jeg er bedriftsleder eller at tiden i seg selv går altfor fort, men 2017 har gått unna. Jeg har røtter nordfra og der sier man at tiden ikke går, men den kommer. Jeg kjenner meg oftest ikke igjen i den påstanden. I 2017 har tiden virkelig gått fort i Arca Nova Gruppen. La meg fortelle deg litt om vårt 2017.

I våres tok vi som selskap en beslutning; vi skal ikke bare "henge med" i utviklingen i boligbransjen, vi skal ta aktive steg for å drive frem utviklingen i det Norske boligmarkedet. For at dette skal være mulig er vi, og har vært, avhengig av å ha fornøyde boligkunder, spennende boligprosjekter og et nettverk av gode samarbeidspartnere. I 2017 har vi jobbet for nettopp dette.

1

 Bilde fra Hannestad Borettslag, Sarspborg

Et lokalt firma

Vi er et lokalt firma med store ambisjoner. Arca Nova sitt sluttprodukt er fornøyde kunder - kunder som vil anbefale oss til sine bekjente, kunder som vil snakke varmt om oss i det lokale boligmarkedet. Det er med glede vi mottar julehilsener fra kunder som har flyttet inn i leilighet på Hannestad Sarpsborg Borettslag og Åsebråten Park (Fredrikstad). Andre familier har flyttet inn i de koselige eneboligene i Hovsfjellet, Halden og Rødsenga, Hvaler. Det er stort å tenke på alle de hundrevis av familiene som skal feire jul i en Arca Nova bolig. Vi ønsker dere alle en ekstra, god jul.

3

  Bilde fra Hovsfjellet, Halden

Mens eneboliger i Halden og på Hvaler, samt leilighetene i Hannestad Sarpsborg Borettslag er helt ferdigstilte, nærmer ferdigstillelsen på våre to siste boligblokker i Åsebråten Park seg med stormskritt. I løpet av våren skal vi gi enda flere boligkunder muligheten til å kjøpe bolig i det svært populære boligprosjektet, selv om det ikke er mange ledige leiligheter igjen. Åsebråten Park har rett og slett en usedvanlig flott beliggenhet, rett ved inngangen til Fredrikstadmarka og kun en gåtur unna sentrum.

2

  Bilde fra Åsebråten Park, Fredrikstad

Future Living

Vi er allerede godt i gang med å planlegge våre kommende boligprosjekter. Fellesnevneren for disse vil være Future Living. Future Living er spektakulær kombinasjon av teknologi og bolig. Kort fortalt vil våre Future Living boliger utnytte solceller og solfangere integrert i fasaden til å utvinne energi og neste generasjon smarthusteknologi til trygg og digital teknologistyring av hele boligen.

 

Future Living

 

Future Living vil leveres som standard til alle boligene i den nye bydelen Verksbyen og boligprosjektet Røysåen Panorama II i Moss med 16 leiligheter. Verksbyen er en komplett ny bydel i Fredrikstad, hvor dens to første boligprosjekter er eneboligene, tomannshusene og rekkehusene i Verkshagen og leilighetene i Capjon Park.

 

4

 Illustrasjon Verkshagen (Verksbyen), Fredrikstad

5

  Illustrasjon Capjon Park (Verksbyen), Fredrikstad

6

  Illustrasjon Røysåsen Panorama II, Moss

Samarbeidspartnere med ekspert-erfaring

Det å henge med på utviklingen og det som skjer er en av de store utfordringene i dag. Kjenner du deg igjen i dette? Nøkkelen til å henge med er å knytte til seg samarbeidspartnere som har ekspert-erfaring på sitt felt. For en bestemor kan barnebarnet være samarbeidspartneren som gir nødvendig hjelp med iPaden - for oss i Arca Nova er det våre leverandører. For å kunne levere Future Living har vi i år knyttet til oss noen meget spennende partnere.

Noen av disse inkluderer selskapene FUSen for produksjon av elektrisitet fra solenergi med solcellepaneler, Free Energy for produksjon av termisk varme med sin unike HYSS løsning, Smartenergi for energistyring, administrasjon, kjøp og salg av energi og E2U for neste generasjon smarthusstyring. Det er også flere andre svært viktige partnere og leverandører til Future Living konseptet. Presentasjon av disse vil etter hvert bli gjort mer utfyllende og tilgjengelig på vår hjemmeside.

 

smart energi

  Med telefonen kan du overvåke produksjon av strøm, strømforbruk med mer.

2017 har vært et år preget av hyggelige kunder, spennende partnerskap, utvikling av spennende boligprosjekter og mye aktivitet på våre byggeplasser. For å kunne være med å drive utviklingen i det norsk boligmarkedet, og fremskynde skifter over på fornybare energikilder og teknologiske løsninger, er vi helt avhengig av vårt samarbeidsnettverk. Dette nettverket er vi på god vei til å utvikle - og vi takker for alle som har spilt på lag med oss i flere år og nye partnerskap vi har knyttet i år. Aller mest vil vi takke våre kunder, både gamle og nye. Takk! Nå ser vi på glede og forventning mot 2018 - og ønsker det velkommen. 

I år har vi valgt å gi vår julegave til et barnehjemsprosjekt i Sør-India kalt Home of Hope som arbeider for å gi bosted og fremtid til barn som lever på gaten.

Som regel vil jeg si meg totalt uenig i påstanden nordfra om at tiden ikke går, men akkurat i julen er det fint å tenke på at tiden kommer. La juletiden komme inn over hjemmet ditt, familien din, lad batteriene og slapp av. Akkurat i juletiden kommer tiden.

Med vennlig hilsen

Ruben D. Hansen, konsernleder Arca Nova Gruppen

God jul

 

Ruben Dahl Hansen
Ruben Dahl Hansen er konsernleder i Arca Nova Gruppen, og er utdannet siviløkonom.

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre