<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

HYSS - hvorfor boligstandarden sparer deg for penger

Visste du at alle våre Future Living boliger har solenergiløsningen HYSS fra Free Energy?  Les mer om den miljøvennlige varmepumpa som sparer deg for mye penger.


Arca Nova har stor tro på HYSS

HYSS – Hybrid Solar System – er en innovativ kombinasjonsløsning som utnytter solvarme og varmepumpe- teknologi på en optimal måte. Når du bruker 1 del energi for å drive din HYSS får du hele 5-8 deler energi tilbake. 1 kwh brukt på oppvarming i en tradisjonell bolig, tilsvarer altså 5-8 ganger så høy effekt i en Future Living bolig! Dette er et fremtidsrettet sol/varmepumpesystem å investere i, og vi i Arca Nova har stor tro på HYSS og energien solen gir oss. Vi er opptatt av miljøet og ønsker å ta del i det teknologiske og grønne skiftet som skjer rundt oss om dagen. Så derfor er det en selvfølge for oss å integrere HYSS i alle våre fremtidige Future Living boligprosjekter, dette inkluderer Verksbyen og Røysåsen Panorama II - sistnevnte er sluttsolgt.

capjon park vannspeil

Illustrasjonsbilde kveld i Capjon Park.


Mange fordeler med HYSS og Future Living

Og med den foreslåtte nye strømordningen fra NVE (Norges Vassdrags- og energidirektorat), en abonnements-ordning med såkalte effekttariffer som har blitt mye omtalt i bla. VG denne vinteren er vi enda sikrere i at vår satsing på HYSS, solenergi og Future Living vil gi våre boligkjøpere en stor fordel sammenlignet med tradisjonelle boliger. 

- Mange kan i liten grad styre strømforbruket. Småbarnsfamilier vil for eksempel ha utfordringer med å endre sitt forbruksmønster på enkelte tidspunkter. En komplisert abonnementsløsning kan også føre til at enkelte vegrer seg for å bruke strøm på gitte tidspunkter i løpet av dagen eller når det er kaldt ute, sier forbrukerrådets direktør Randi Flesland til VG.

Dette er noe vi med stolthet kan si at våre kunder ikke trenger å bekymre seg for. Da husene i seg selv, med solceller og solfangere samler opp den energien de trenger. Og med overskudd av energi på solrike dager selger de denne energien til vår partner Smart Energi. Og boligene kjøper denne energien tilbake igjen på dager med mindre sol.

Future Living Solenergi

Illustrasjonsbilde solfangere.

Full kontroll med spesialutviklet app

En bonus med HYSS er at du selv kan følge ditt system fra mobilen, PCen eller iPaden som følger med systemet. Ved å følge systemet kan du ikke bare se at alt er i orden, men også se at systemet leverer den besparelsen det skal. Med deres spesialutviklede app kan du se live-data, historikk og selv ha full kontroll på systemet. Applikasjonen er webbasert og du vil få oppdateringer av software direkte til ditt HYSS-system via applikasjonen. Enkelt og praktisk! 

 
person-1
Illustrasjonsbilde av mann med app på telefon.

Ta gjerne en titt på videoen ovenfor, hvis du synes dette er interessant.


Oppdatering juni 2019:

Vi er i gang med utbygging av sirkel 3 i Verkshagen og hus 3 og 5 i Capjon Park, våre to første delprosjekter av Verksbyen. I Capjon Park har vi også startet på grunnarbeidet med hus 4. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs

 

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig.

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre