<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Arca Nova viser vei i det grønne skiftet for byggebransjen

Av Ruben Dahl Hansen • juli 4, 2022
Arca Nova ønsker å være en pioner i den skandinaviske byggeindustrien og bli en ledende aktør som presser på for mer bærekraftige byggestandarder. Dette viser vi i Verksbyen.
Les videre
Alle innlegg

En trygg by med gode oppvekstvilkår - Fredrikstad

Fredrikstad er en god og trygg by å bo og vokse opp. Det er en by hvor folk er varme og bryr seg om hverandre, og hvor folk stort sett har beina godt plantet på jorda - samt setter pris på roen fra sjøen, og skogen med familie og gode venner. Fredrikstad er egentlig en ganske så typisk norsk by. Vi ønsker å styrke denne tryggheten og samhørigheten med store flotte utomhusområder i vårt nye boligprosjekt - Verksbyen. Når hele Verksbyen står klar består den av 1500 boliger, og vil danne en ny bydel i Fredrikstad. Vi ønsker å oppfordre til trygg og god lek ute for barna våre, og gode plasser for voksne å treffes.

VerkshagenLekeplass

Illustrasjonsbilde hovedlekeplass 1 i Verkshagen.

Lokalsamfunn

Selv om Fredrikstad er en by i stor utvikling , ivaretas tettstedene godt av blant annet lokalsamfunnslag. Lokalsamfunnslagene fungerer som innbyggernes stemme inn til kommunen, og tar opp alt fra fartsdumper, skoleveier og 17. mai-feiringer til snømåking og andre saker som opptar innbyggerne i deres nærmiljø. Fredrikstad er et godt og trygt sted å være, med mange små skoler i utkanten av byen og noen større inn mot sentrum. Det er oversiktlig og fint, hvor man kan klare å følge med og bygge nettverk rundt barn og foreldre i skole og barnehage.

TryggeBarniFredrikstad

Nyt deilige vårdager i skjærgården.

Skole og barnehage

Det er et godt og variert skole- og barnehagetilbud her i kommunen. Vi har både private skoler som Hans Nielsen HaugeWang Toppidrett, Childrens International School og gode kommunale skoler. Du finner flotte private barnehager med fokus på musikk, engelsk, utelek, kosthold, idrett og gårdsdrift - samt gode kommunale barnehager. Hva synes barna selv om Fredrikstad? Vi har tatt en prat med noen barn i 3. og 4. klasse på Slevik skole i Fredrikstad. Snurr film!

 

 

Byen, sjøen og marka i skjønn forening

Det som også er fint med denne byen er nærheten til naturen. Omtrent samme hvor du bor i Fredrikstad, har du gode muligheter til å komme deg ut i skogen eller ut ved sjøen. Det er godt lagt til rette for å komme seg rundt i byen med sykkel og til fots. Byfergene fungerer som en forlengelse av gang og sykkelstiene, de binder byen sammen og tar deg med på tur - helt gratis. Fredrikstad, som i fjor ble kåret til Norges mest attraktive by og årets bysentrum, har også nå blitt kåret til Norges mest trafikksikre kommune. Dette er takket være at vi har mange dyktige mennesker i viktige posisjoner, med god planleggingsevne som er med på å oppgradere, utbedre og gjøre Fredrikstad til den flotte byen som den er i dag.

 

DSCF7263

Finn ditt private badeparadis i den store skjærgården i syd.

Verksbyen

Med dette kan vi enes om at Fredrikstad er et godt sted å vokse opp, og et godt sted å være. Kanskje du allerede bor her? Eller er nysgjerrig og på boligjakt? Her finner du hjemmesiden til vår nye bydel under utvikling, Verksbyen, om du ønsker mer informasjon om vårt flaggskip-boligprosjekt i Fredrikstad.

 

Trykk deg inn på linkene under for flere artikler og filmer om Fredrikstad:

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig.

Se også

Arca Nova viser vei i det grønne skiftet for byggebransjen

Av Ruben Dahl Hansen • juli 4, 2022
Arca Nova ønsker å være en pioner i den skandinaviske byggeindustrien og bli en ledende aktør som presser...
Les videre

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekn...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider - hjelpearbeider

Av Thor Ivar Grønli • november 3, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre