<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt oss 

 

Om Verksbyen

DEN NYE BYDELEN | FREDRIKSTAD

 

Norges mest innovative og fremtidsrettede boligprosjekt

Smartenergi fra solceller og solfangere designet inn i arkitekturen. Neste generasjon smarthus. Miljøvennlig og grønn boligutvikling i tre. Scroll videre for å lese mer.

Future Living

Future Living er fremtidens boliger som produserer sitt eget energibehov. De er miljøvennlige med digital og trygg teknologistyring av hele boligen, satt sammen på en slike måte at det kan brukes til glede for alle.Se mer

UTeområdene

Praktfulle områder med vakre fellesparker. En av de flotteste åpne lekeplassene i landet. Terreng sykkelløype, cross fitness, ballplass og lekeområder for små og store. Grønne soner, sittebenker og samlingssteder med bla. opparbeidet grillplass. Utkikkstårn for fugler.

Se mer

BELIGGENHET

Ny og moderne skole som nabo, samt fremtidig barnehage. Nytt og innholdsrikt kjøpesenter som nabo. Kollektivtrafikk med byferge og buss. Glommastien i umiddelbar nærhet.

Se mer

fremdrift

Verksbyen skal i alt huse over 1500 boliger. De to første delprosjektene er de attraktive leilighetene i Capjon Park og de familievennlige boligene i Verkshagen. Skriv deg på vår nyhetsliste for å holde deg oppdatert om fremdriften til Verksbyen.

Se mer

mellomhus-web
Logo Verket Atrium-1
Logo Verket Panorama-1

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT