<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digital boligvisning - Capjon Park

Av Lilja M H Guthu • desember 12, 2018
I visningen under kan du se en morsom 40 minutters presentasjon av Capjon Park, som vi sendte direkte på Facebook.
Les videre
Alle innlegg

Vurderer dere å selge eneboligen og flytte i leilighet?

Som selger av våre boligprosjekter møter jeg mange på visning som står midt i brytningen mellom det å ta steget fra enebolig til leilighet. Mange sitter plutselig med stor enebolig over 2-3 etasjer etter at barna har flyttet ut. De bruker utallige timer på maling av hus og gjerder, plenklipping og annet vedlikehold. Samtidig nyter de friheten i det å ha eget, frittstående hus med usjenert hage. Det er her, i dette huset de har bodd i hele sitt voksne liv.

 

oversiktÅsebråten

 

Hva skal vi gjøre med alle tingene våre?

Det som er verdt å tenke på er det å flytte mens man ennå har energi og iver etter det å skape seg et hjem og starte på nytt. Man trenger ikke å ha blitt pensjonist for å ønske en enklere hverdag, og mer tid til å bruke på de tingene man faktisk ønsker å bruke tiden på. En setning jeg ofte hører på visning er “Hvor skal vi ha alle tingene våre? - loft og kjeller er jo fullt!”. Det kan virke som en uoverkommelig oppgave, å gå igjennom meter på meter med ting, noe kjært og mye man kanskje ikke lenger trenger. Det vi hører ofte når det først er gjort er: - Det var egentlig ganske så befriende! Noe har vi tatt med oss, noe er fordelt mellom barna og mye er donert bort.

 

marka

 

Å komme seg tørrskodd til bilen

Selv om man kun er midtveis i livet, er i god form og har planer om å holde på denne formen i lang tid, kan jo ting skje. Alle eldes vi, heldigvis, og tiden vil komme hvor dere vil trenge mer hjelp til vedlikehold av huset. Da kan det være godt å tenke på at flyttingen klarte dere selv, nesten uten hjelp. Leiligheten holder dere selv, en bolig på en flate krever langt fra like mye som et helt hus, og utvendig vedlikehold tas hånd om av sameiet. Postkassen står nede i gangen og heisen sørger for at dere kommer varme og tørrskodde ned til bilen i parkeringskjelleren.

 

garasje.åsebråen

 

Tid til det du ønsker å gjøre

Dere bor i deres takt - og skulle du kjenne at det klør i fingrene etter å gjøre noe? Ta en tur på hytta eller til barna, så kan jeg nesten garantere at det er noe som skal vaskes, males, klippes eller måkes. Dere får muligheten til å hjelpe til og gjøre det når dere selv vil, uten å ha alle disse oppgavene som henger over dere til enhver tid og bare venter på at dere skal komme hjem for å få det gjort. Selv om dere flytter fra flott hage som dere har opparbeidet gjennom flere år trenger dere ikke være omgitt av bare grus og asfalt. Vi bruker mye ressurser på utomhusområder på våre prosjekter, som herÅsebråten Park. Her har vi godt med stauder, grønne hekker og gress. Alt dette er vakkert satt sammen av våre landskapsarkitekter og blir tatt godt vare på av egen gartner i sameiet. Alt dere trenger å tenke på er å låse døren og dra på ferie. Hele uteområdet er like vakkert når dere kommer hjem igjen.

 

KjøkkenÅsebråten

 

En stor og viktig avgjørelse

Vi er alle forskjellige, og kjøp av bolig er en av de største og viktigste avgjørelsene vi tar. Om man leker litt med tanken om å selge huset og flytte i leilighet, men synes det er skremmende å ta steget helt ut. Det å selge huset med alle de gode minnene, hvor barna har vokst opp og dere har hatt så mange gode år sammen - hele familien. Vil jeg foreslå at dere lager en liten for og imot liste, la både fornuft og følelser få komme frem og hvem vet, kanskje tiden faktisk er inne for å skape nye minner, i en ny, sentral og funksjonell leilighet? Om du ønsker en visning på Åsebråten Park treffer jeg deg gjerne for en personlig visning. Finn ledig tid og book visning med meg via linken under her. 

 Nina Asbjørnsen, Salgs- og Kunderådgiver

 

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs og kundebehandler.

Se også

Digital boligvisning - Capjon Park

Av Lilja M H Guthu • desember 12, 2018
I visningen under kan du se en morsom 40 minutters presentasjon av Capjon Park, som vi sendte direkte på ...
Les videre

Demo av Future Living smarthus (se video)

Av Lilja M H Guthu • desember 12, 2018
Jeg har tidligere referert til smarthus som "duppedingser" og "ting som menn liker". Nå har jeg bodd med ...
Les videre

- Går aldri på akkord med sikkerheten!

Av Tom Helgesen • desember 10, 2018
Som HMS-ansvarlig hos Arca Nova har prosjektkoordinator Dag Marius Andersen full fokus på sikkerhet på ar...
Les videre