<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Verksparken – selve nerven i Verksbyen

Lukk øynene et øyeblikk, og ta et dypt åndedrett. Så ser du for deg muligheten for å gå en rolig tur rundt et stille vann. Forestill deg at du hører fuglene synge og barna le svakt i bakgrunnen. Kanskje jogger du en runde, før du stopper opp ved treningsparken ute i sollyset. Du myser mot sola mens du tøyer litt på leggene. Lenger bort har barnelatteren kommet nærmere. Smilende besteforeldre forsøker å holde tritt med begeistrede barn, før de lett leende gir opp og setter seg på en benk i stedet. Barnebarna kommer oftere på besøk enn før. En småbarnsmor ser tilfreds på barna sine. De er glade, og kan både gå rett ut av døra for å leke eller følge den bilfrie gangstien den korte veien bort til skolen. Snart er barnehagen på plass også, og alt er innenfor rekkevidde. Turområdene, et nytt og lokalt kjøpesenter, skole og barnehage – alt i gangavstand fra nye, lekre leiligheter og familievennlige, moderne boliger.

Parken.jpg

Illustrasjonsbilde av Verksbyen.

Frame 44Dronefoto tatt juni 2020.

Du fortsetter stien rundt dammen og nyter beplantningen mens du går. Det blomstrer og er frodig rundt deg, mens grusen knitrer under føttene på stien. Et par sitter og nyter det fine været på bryggekanten, mens noen barn løper videre for å utforske neste lekeområde. I det du tar de igjen balanserer de seg rundt en hinderløype. En litt eldre gutt sykler forbi deg og du skjønner med ett hvor han skal. Litt videre ligger terrengsykkelløypa og venter. Munnvikene drar seg litt opp, med minnet av hvor morsomt det kunne være på to hjul uten strøm eller motor. Din destinasjon nærmer seg også. Fuglekikkertårnet ligger helt på enden av dammen, høyt oppe og perfekt beliggende for å se seg om. Det er ikke alltid svanene eller de sjeldnere fugleartene du ser etter. Derimot lukker du i blant øynene og bare trekker det inn – livet, nerven og pulsen som er her. Så åpner du de og ser det – Verksparken.

Frame 46
Dronefoto tatt juni 2020.
 

Som utbygger, setter vi oss fore å realisere en helt ny bydel. Vi gjør langt mer enn å prate om muligheter, vi gjennomfører de. I Verksbyen ønsker vi å ha Verksparken liggende rundt dammen, som det mest sentrale området for bydelen. Dette skal være det naturlige stedet å gå til, enten du ønsker en rolig søndagstur, en treningsøkt utendørs eller en morsom ettermiddag med barna eller barnebarna. Her skal man ikke bare dagdrømme om hvor enkelt livet hadde vært dersom skolen og fritidsaktivitetene til barna hadde vært i gangavstand, her kan du rett og slett nyte at de faktisk er det. Dersom du har glemt noe essensielt til middagen, er det bare å løpe ut en tur og kjøpe det fra butikken rett på andre siden av alléen. Ønsker du litt avkobling ved å handle blomster eller treffe andre på kafé, er det bare til å rusle bort. Vil du forsøke deg på litt fysisk aktivitet ute, er dette stedet, enten du er yngre eller eldre. Savner du å se barnebarna mer, eller at barna lettere finner veien ut? Kanskje ønsker du muligheten for å glede deg over flotte uteområder, med gjennomtenkt beplantning og opparbeiding helt i tråd med den vakre naturen?

DJI_0072-2-1 redigertDronefoto tatt juni 2020.

Frame 47
Bilde av en lekeplassene i parken. Tatt juni 2020.
 
Hele området i Verksparken vil bli opparbeidet med flotte planter, busker, trær og grønne soner. Så kommer det store lekeområder, med spennende apparater både for de minste barna og de litt større. Inne blant husene kommer det flere nær-lekeplasser, mens det ute i parken kommer større områder med lek. Det vil også bli en brygge man kan sette seg ned på, samt rikelig med benker og grønt friareal man kan hvile seg på. Sydover på feltet kommer det zip-lines og terrengsykkelløype. Et flott fuglekikkertårn blir det også, og det universelt tilgjengelig. Det blir gangstier rundt hele dammen, samt både mot skolen og det nye kjøpesenteret på andre siden. Før lekeområdene på vestsiden av dammen, kommer det også en treningspark. Her kan foreldrene eller besteforeldre få rørt litt på seg mens barna leker rett ved siden av. Hva enn ditt behov er, så tror vi Verksbyen er stedet å bo.
 
Selger
Selger

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre