<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Oppdag Åsebråten Park med meg!

Siden jeg er ny her i Arca Nova Bolig har jeg en jobb å sette meg inn i bedriften og dens prosjekter. Jeg tenkte det kunne være fint å ta dere med på min oppdagelsesreise i Arca Nova sine pågående prosjekter. Først ut er det spennende (SLUTTSOLGT SOMMEREN 2018!) Åsebråten Park, med sin supre beliggenhet. Med nærhet til både Fredrikstadmarka og Fredrikstad Sentrum.


_MG_0735

Ekte Fredrikstadjente som jeg er, kjenner jeg området godt - brukt mange timer i marka både med joggesko, tursko og ski på beina. Disse leilighetene ligger helt perfekt til om du setter pris på roen marka gir, men samtidig syntes det er deilig å kunne gå eller sykle ned til byen.

bg5

Leilighetene er fordelt på 5 blokker. 3 av dem ble flyttet inn i for et år siden. Mens de to siste er innflytningsklare allerede om 4 ukers tid. Og kunne du tenke deg en leilighet på Åsebråten? Da bør du ta kontakt med oss i Arca Nova med det samme - kun 8 flotte leiligheter igjen (oppdatert 12. april 2018).

Med fantastiske utomhusområder som kommer på plass i disse dager og 89 leiligheter gjør dette Åsebråten Park til et attraktivt og flott boligområde i Fredrikstad.

Allerede nå førstkommende mandag starter vi med å innrede en av de gjenværende leilighetene for å kunne vise dere på en felles visning i Åsebråten Park som finner sted søndag 29. april 2018 klokken 15.00-17.00. Håper vi sees der! Det vil også være en direktesendt visning på nettet i dagene før. Mer om dette når det nærmer seg.page2_terrasse3

Du har vel fått med deg at vi er aktive på Instagram? Mye moro å følge med på av storyer og innlegg i løpet av uken på angruppen og deilig interiørinspirasjon på arca_nova_interior.

anginstariktig

 

arcaniinstariktig

 

Hilsen Nina  Asbjørnsen,

Innholdsprodusent i Arca Nova Gruppen

 
 

 

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig.

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre