<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Porten mellom marka og byen

Åsebråten Park ligger idyllisk til ved inngangen til Fredrikstadmarka. Her kan du lese om egenskapene til tomtens beliggenhet og kvalitetene til nærområdet.

5.jpg

Nærområdet

- under 200 meter til Fredrikstadmarka

page3_stien.jpgProsjektet ligger idyllisk til ved inngangen til Fredrikstadmarka.

Fredrikstadmarka er et yndet og vakkert turområde som brukes til turer og rekreasjon. Turområdet i Fredrikstadmarka strekker seg fra Fredrikstad i sør til Skinneflo i nord, og fra Rolvsøy i øst til Seutveien i vest. Området kjennetegnes av et godt varriert terreng, med både skog, myr og tjern. Hele området er skiltet med mange forslag til turer av ulik lengde.


En rundtur i hele marka tar rundt tre timer. Men det finnes mange kortere ruter også, og det er turer for mennesker i alle aldre. Hovedstiene er brede og fine. Marka er tilgjengelig for våde gående, barnevogner, syklende og skiløpere på vinterstid.

 

 

page3_marka.jpg

 

 

page3_tur.jpg

 

Mer enn vakker natur

Åsebråtens beliggenhet har mer enn vakker natur å by på. Nærmeste barnehage ligger kun ett steinkast unna i retning marka. I motsatt retning er man kun en spasertur unna Trara Skole og Glemmen Videregående Skole. Fortsetter man hele turen ned til sentrum kan man ta del av det rike bylivet. 

B88A9136.jpg


Det er på grunn av tilgjengeligheten til både marka og byen at vi kaller Åsebråten Park for porten mellom marke og byen.

 

Copyright © 2017