<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Kundeendringer og tilvalg Røysåsen Panorama II

Kjøper man en ny bolig som enda ikke er oppført, står man ovenfor en rekke spennende valg. Dersom man ønsker det, kan man sette sitt eget preg på boligen og velge helt egne endringer og tilvalg. Vi er her hele veien for å bistå, gi råd og finne gode alternativer som passer for nettopp dere -enten man ønsker å gjøre lite ut av det eller litt mer. Vi viser også gjerne hva andre har valgt før, og veileder på hva som kan passe ekstra godt sammen.

Alle våre endringsmuligheter samler vi i et endringshefte for det prosjektet man har kjøpt leilighet i. Her vises det bilder både av de alternativ som er standard, og alle øvrige som vi ser går igjen hos flere av våre kunder. Disse tilvalgene har alle faste priser, og i heftet inkluderer vi alle de valg vi ønsker at hver og en skal få mulighet til å vurdere. Det er også mulig å få en lekker leilighet, kun ved å velge blant det som er standard.

ENDRINGSPROSESSEN

Etter at man har kjøpt en leilighet, inviterer vi til et endringsmøte over en kopp kaffe. Her går vi gjennom både endringsheftet for prosjektet og arbeidstegningen for den aktuelle leilighet. Det første vi deretter ser på sammen, er vårt attraktive, lyse standard gulv og valg av veggfarger til. Vi har hele åtte flotte farger å velge mellom, som man kan se malt opp i vårt utstillingsrom. Vi ser samtidig også på standard listverk og standard innvendige dører. Alt dette legger basisen for hvordan ditt nye hjem skal se ut. Ønsker man å legge litt ekstra på eller endre disse tingene i leiligheten kan man det. Vi har faste forslag og priser både på andre gulv, listverk og dører. Det er også mulig å komme med egen fargekode dersom ingen av våre åtte standard farger er akkurat det du er ute etter.

På badene legger vi delikate og tidsriktige fliser, hvor vi har hvite veggfliser på 20 x 40 cm og grå 20 x 20 cm gulvfliser. Veggflisene kan man fritt velge som matte eller blanke, mens gulvflisene kommer i både lyse og mørke. Disse er selvsagt montert opp i vår utstilling, hvor man både kan se på dem og få kjenne på dem. Er du en av de som vil ha et mer særpreget bad, er du hjertelig velkommen til å besøke den flisbutikken vi samarbeider med for å se på deres store utvalg der.

 Living03.jpg

DE STORE VALGENE

Det er mange små og store valg som skal tas når man har kjøpt seg en leilighet som enten er på planleggingsstadiet eller som er under oppføring. For mange er kanskje det viktigste av dem alle kjøkkenet – selve hjertet i hjemmet. Vi legger til grunn et flott kjøkken fra Sigdal, som passer til mange. Med det som utgangspunkt er kjøkkenet noe mange prioriterer å få sette sitt eget preg på. Kanskje er det ikke så rart, all den tid man legger ned på å lage mat og vise omsorg for andre i nettopp dette rommet. De dyktige kundebehandlerne hos vår kjøkkenleverandør setter alltid av god til å hjelpe og veilede dere, slik at kjøkkenet blir akkurat etter deres eget ønske og behov. Ønsker man å gjøre endringer på innredninger på bad, hjelper de til med også dette.

Også når det gjelder elektro, har vi en solid leverandør som hjelper til for å finne de løsninger dere er ute etter, enten dere bare ønsker en stikkontakt flyttet eller en større plan for belysning. Passer det for dere å ha lamper i taket, bruker dere flere gulvstående lamper eller drømmer dere om spotter? Lyset bør bli akkurat slik dere behøver det.

ENDRINGENE LAGT SAMMEN

Til slutt binder vi alle endringer og tilvalg sammen, og ser til at leiligheten blir presis slik dere kunne tenke dere og drømmer om.

Les mer om Røysåsen Panorama II her. 

 

Oppdatering juni 2019:
Røysåsen Panorama er sluttsolgt og beboere har flyttet inn. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs

 
Selger
Selger

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre