<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekniske fag, konsulenter, underleverandører, banker og kommunen med mer. Alle skal de sp...
Les videre
Alle innlegg

Kundeendringer og tilvalg

Kjøper man en ny bolig som enda ikke er oppført, står man ovenfor en rekke spennende valg. Dersom man ønsker det, kan man sette sitt eget preg på boligen og velge helt egne endringer og tilvalg. Vi er her hele veien for å bistå, gi råd og finne gode alternativer som passer for nettopp dere - enten dere ønsker å gjøre lite ut av det eller noe mer. Vi viser også gjerne hva andre har valgt før, og veileder på hva som kan passe ekstra godt sammen.

Alle våre endringsmuligheter samler vi i et endringshefte for det prosjektet man har kjøpt leilighet i. Her vises det bilder både av de alternativ som er standard, og alle de som vi ser går igjen hos mange av våre kunder. Disse tilvalgene har alle faste priser, og i heftet inkluderer vi alle de vi ønsker at hver og en skal få mulighet til å vurdere.

ENDRINGSPROSESSEN

Etter at man har kjøpt en leilighet, inviterer vi til et endringsmøte over en kopp kaffe. Her går vi gjennom både endringsheftet for prosjektet og arbeidstegningen for den aktuelle leilighet. Det første vi deretter ser på sammen, er standard gulv og valg av veggfarger til. Vi har hele åtte flotte farger å velge mellom, som man kan se malt opp i vårt utstillingsrom. Vi ser samtidig også på standard listverk og standard innvendige dører. Alt dette legger basisen for hvordan ditt nye hjem skal se ut. Ønsker man å legge litt ekstra på eller endre disse tingene i leiligheten kan man det. Vi har faste forslag og priser både på andre gulv, listverk og dører. Det er også mulig å komme med egen fargekode, dersom ingen av våre åtte standard farger er akkurat det du er ute etter.

Kanskje nettopp dere kunne tenke dere et lysere parkettgulv, eller et en-stavs parkettgulv? Hva med et gulv i laminat, dersom dere har ekstra behov for et slitesterkt gulv? Eller er kanskje ikke det holdbare utseendet på standard parkettgulvet så dumt allikevel? Kanskje det faktisk passer bedre til den veggfargen nettopp dere liker. I gangen er det standard med laminatgulv, men det er mange som ønsker fliser her for å beskytte øvrig gulv mest mulig. Mulighetene er mange. Gulvet er noe man har lenge, og noe vi tar ekstra tid til å prate om.

På alle hovedbad leverer vi nedsenket dusjsone med klare, rette dusjvegger i størrelse 90x90 cm. Baderomsinnredning leveres av Sigdal eller Arens, avhengig av hvilket prosjekt du kjøper bolig i. Vi legger delikate og tidsriktige fliser, hvor vi har veggfliser på 30x60 cm og 30x30 cm gulvfliser. Det er to standardfarger å velge blant. Disse er selvsagt montert opp i vår utstilling, hvor man både kan se på dem og få kjenne på dem. Er du en av de som vil ha et mer særpreget bad, er du hjertelig velkommen til å besøke den flisbutikken vi samarbeider med for å se på deres store utvalg der. Kanskje ønsker du også å oppgradere til et deilig badekar?

standardfliser bad

DE STORE VALGENE

Det er mange små og store valg som skal tas når man har kjøpt seg en leilighet, som enten er på planleggingsstadiet eller som er under oppføring. For mange er kanskje det viktigste av dem alle kjøkkenet – selve hjertet i hjemmet. Vi legger til grunn et flott kjøkken fra Sigdal eller Arens, som passer til mange. Med det som utgangspunkt er kjøkkenet noe mange prioriterer å få sette sitt eget preg på. Kanskje er det ikke så rart, all den tid man legger ned på å lage mat og vise omsorg for andre i nettopp dette rommet. Våre dyktige kundeansvarlige setter alltid av god til å hjelpe og veilede dere, slik at kjøkkenet blir akkurat etter deres eget ønske og behov. Ønsker man å gjøre endringer på innredninger på bad, hjelper de til med også dette. Vi har også gode tilbud for Arca Nova-kunder hos Garderobemannen.

kjøkken fra Arens

Når det gjelder elektro, har vi en solid leverandør som hjelper til for å finne de løsninger dere er ute etter - enten dere bare ønsker en stikkontakt flyttet eller en større plan for belysning. Passer det for dere å ha lamper i taket, bruker dere flere gulvstående lamper eller drømmer dere om spotter? Lyset bør bli akkurat slik dere behøver det.

ENDRINGENE LAGT SAMMEN

Til slutt binder vi alle endringer og tilvalg sammen, og ser til at leiligheten blir akkurat slik dere kunne tenke dere og drømmer om. Tenker du fortsatt på det andre gulvet, eller var det egentlig den veggfargen du ønsket deg - nå som det kanskje går litt rundt i hodet etter alle valg? Vi er her og ser over alt sammen med dere.

Lykke til!

Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekn...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider - hjelpearbeider

Av Thor Ivar Grønli • november 3, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider

Av Thor Ivar Grønli • juni 15, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre