<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Julebrev fra Arca Nova - Julen 2019

Nå er det endelig tiden for å ønske god jul og jeg sender ut den årlige julehilsenen fra Arca Nova. Vi er akkurat blitt ferdig med de mest nødvendige oppgavene her på kontoret og vi gleder oss over at juleferien starter. Vi har hatt et spennende og begivenhetsrikt år.

Vi har sluttstilt et leilighetsprosjekt i Moss ved navn Røysåsen Panorama II, sluttsolgt Verkshagen, det første delprosjektet i Verksbyen - og vi har overlevert både boliger i Verkshagen og de første leilighetene i Capjon Park.

20190827-DJI_0012Røysåsen Panorama II i Moss, 16 leiligheter ferdigstilt våren 2019.

 

Bilde av Verksbyen. Tatt 1 november i år. Capjon Park og Verkshagen synlig i bildet.

 

 

Takk til kunder og samarbeidspartnere

Det å utvikle Future Living krever et kompetanseløft i hele næringskjeden. Vi takker våre samarbeidspartnere som står sammen med oss i dette løftet – samtidig som vi takker våre kunder som har valgt å ta et valg for fremtiden og en mer bærekraftig verden.

Dette har vært året hvor vi har hatt mange, lærerike utfordringer. For jobber man egentlig innovativt nok, om man ikke støter på utfordringer? Det er en balansekunst å balansere utnyttelse av eksisterende byggkunnskap og utforsking av banebrytende terreng.

Vi ser allerede at Future Living boligene har et mye lavere energibehov enn en vanlig TEK17 bolig. Videre har solcelleinstallasjonene produsert imponerende mengder strøm. Det er også utfordringer som gjenstår –som vi gleder oss til å løse i samarbeid med våre partnere.

 

Bilde av solcellepanelet på Capjon Park, hus 5. Tatt 1. november i år.
 

 

Et år hvor miljøbevissthet har blitt mainstream

Magasinet Times kåret nylig Greta Thunberg til årets person for hennes klimainnsats. 2019 har vært året hvor miljøbevissthet har blitt mainstream. Vi er takknemlige for våre kunder og leverandører- som var før kurven, da de valgte å satse på Future Living sammen med oss og vi gleder oss til alt som ligger foran i 2020 med dette viktige arbeidet.

Her ser dere en video av året som har gått i Arca Nova:

 

 

Bading i Glomma lille nyttårsaften?

For de som feirer jul i Fredrikstad, kan jeg anbefale å besøke båthuset scene mandag 30. desember kl. 13.00. Salgsteamet vårt er med å støtte et morsomt prosjekt som har som mål å sette ut en flytende badstue på elva i Fredrikstad sentrum. For å markere starten på kronerullingen er en representant fra oss med å hoppe i elva på lille nyttårsaften. Se arrangement her.

 

God jul!

Da gjenstår det bare å ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nyttår. Jeg håper dere alle tar dere tid til å la julefreden senke seg med nære og kjære. Jula representerer en viktig mulighet til å pleie de gode relasjonene, som det ellers kan være utfordrende å finne nok tid til i en hektisk arbeidshverdag, enn hvor spennende den er. 

Mvh,
Ruben Dahl Hansen

Ruben Dahl Hansen
Ruben Dahl Hansen er konsernleder i Arca Nova Gruppen, og er utdannet siviløkonom.

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre