<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hvilke endringer kan man gjøre når man kjøper ny bolig?

Av Nina Asbjørnsen • juli 15, 2019
Når man kjøper en ny bolig av Arca Nova skal man ta ulike valg for boligen sin. Du som ny boligeier får velge farger, gulv, bad, kjøkken, belysning og andre tilvalg innenfor boligens ytterve...
Les videre
Alle innlegg

Hvor ligger egentlig Verksbyen?

I dette blogginnlegget vil du lære hvor Verksbyen ligger, hvorfor Verksbyen har alle forutsetninger til å bli byens mest populære område og hvorfor tidlige boligkjøpere har en unik mulighet til å gjøre en svært god investering.

capjon park solDronefoto av Verksbyen, juni 2019.


Fra ærverdig industri til ny bydel

 
Video av beliggenheten til Verksbyen.


Verksbyen ligger på Østsiden i Fredrikstad, og bygges i området mellom Sagabakken skole og Østsiden storsenter. Historisk har området blitt brukt til teglverksdrift, sagbruk og asfaltverk. Dammen i midten av Verksbyen er på folkemunne kjent som “Sorgenfridammen”. Den er allerede blitt delvis demmet opp og den vil omkranses av flotte turstier, fuglekikketårn, store lekeplasser, utendørs treningsaktiviteter med mer. Navnet Verksbyen spiller på alle verkene som har hatt området som tilholdssted.


En fantastisk beliggenhet

En god beliggenhet består av kvaliteter som hvor sentralt et område er, hva som er i gangavstand, hva som er i nærheten av parker, lekeplasser og lignende. Vi mener at Verksbyen har alle forutsetninger til å bli Fredrikstads mest populære bosted.

Verksbyen ligger ved innfartsåren riksvei 111 til Fredrikstad sentrum. Det tar få minutter å kjøre bilen til sentrum i den ene retningen og til E6 med Sverige eller Oslo i den andre retningen. Rett ved tomten er det et meget godt kollektivtilbud med buss opp mot hvert åttende minutt sydover til Fredrikstad og nordover til Sarpsborg. Ønsker man å gå eller sykle kan man gratis ta elveveien til sentrum med Byfergen like ved.

 

Salgs- og kunderådgiver Markus snakker om Verksbyens beliggenhet.


Det meste finnes i gangavstand. Rett ved tomten er et nytt og innholdsrikt kjøpesenter og en ny, anerkjent og moderne barneskole, som heter Sagabakken. Det er kort avstand til barnehager, ulike butikker og servicefasiliteter. Glommastien er et yndet turområde med flotte rasteområder like ved Verksbyen.

 

Selve Verksbyen får spektakulære utomhusområder med store parker, lekeplasser, utendørs treningsaktiviteter, ballbinger, volleyball og terrengsykkelløype. Det er kombinasjonen av utomhusområdene og Future Living som gjør Verksbyen til Norges mest innovative boligprosjekt.

Klikk her for å lese mer om utomhusområdene til Verksbyen.


En svært god investering

Når du kjøper en bolig i Verksbyen kjøper du ikke en bolig i et eksisterende nabolag eller et tidligere kjent sted. Du kjøper en bolig i Verksbyen, den nye bydelen i Fredrikstad. De som allerede nå kjøper en bolig i Verksbyen vil oppleve å sikre seg en bolig med fantastisk beliggenhet, uten at prisene enda har blitt presset opp av populariteten som vil, uunngåelig, komme - i det Verksbyen reiser seg i årene fremover og det blir kjent hva det vil si å bo i Fredrikstads nye Future Living bydel.

Salget er godt i gang og listene våre er lange. Bli med oss inn i fremtidens boligstandard med Future Living, og sikre deg bolig i Fredrikstad nye og flotte bydel - Verksbyen.

Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Se også

Hvilke endringer kan man gjøre når man kjøper ny bolig?

Av Nina Asbjørnsen • juli 15, 2019
Når man kjøper en ny bolig av Arca Nova skal man ta ulike valg for boligen sin. Du som ny boligeier får v...
Les videre

Er trehus og solceller brannfarlig?

Av Thor Ivar Grønli • juli 8, 2019
Har du lurt på om høye trehus er mer brannfarlig enn tradisjonelle boligblokker bygget i stål og betong? ...
Les videre

Verksbyen bader i sol

Av Thomas S. Hansen • juli 5, 2019
Vi håper du nyter sommeren! For de av oss som er i Norge er det ekstra hyggelig at VG melder at "Norge sk...
Les videre