<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Hvor ligger egentlig Verksbyen?

I dette blogginnlegget vil du lære hvor Verksbyen ligger, hvorfor Verksbyen har alle forutsetninger til å bli byens mest populære område og hvorfor tidlige boligkjøpere har en unik mulighet til å gjøre en svært god investering.

Verksbyen - drone fra nordIllustrasjon av Verksbyen


Fra ærverdig industri til en grønn bydel

 
Video av beliggenheten til Verksbyen.


Verksbyen ligger på Østsiden i Fredrikstad ved innfartsåren riksvei 22 (tidligere riksvei 111) til Fredrikstad sentrum. Den bygges i området mellom Sagabakken skole og Østsiden storsenter. Fra riksveien og inn til Verksbyen er det bygd en ny og stor rundkjøring med undergang. Dette sikrer god og behagelig flyt i trafikken inn og ut av området. 

Verksbyen Fredrikstad nye boliger Future LivingDronefoto av Verksbyen juni 2020. Bildet viser den nye rundkjøringen inn til Verksbyen til venste i bildet.

 

Historisk har området blitt brukt til teglverksdrift, sagbruk og asfaltverk. Det er derifra Verksbyen har sitt navn. Et navn som vil tror vil gjenkjennes som det mest attraktive stedet å bo i Fredrikstad. Og for å oppnå det, jobber vi for at uteområdene skal imponere deg.

Klikk her for å se film med artist Alexander Hermansen som forteller om historien til området.

 

Se film om hvordan området rundt Verksbyen påvirkes av den nye bydelen

 

Enorme uteområder

Dammen i midten av Verksbyen er på folkemunne kjent som “Sorgenfridammen”. Den er allerede blitt noe fylt inn og vil ved ferdigstillelse være på 36 mål. Dammen omkranses av en enorm stor og vakker park med flotte turstier, brygge, amfi, torg, fuglekikketårn, store lekeplasser, ballbinge, volleyballbane, terrengsykkelløype, og utendørs treningsaktiviteter.

Brygge VerksparkenArbeidet med Verksparken går fremover. Bilde tatt  1. november 2019. 

Parken blir på hele 83 mål (ikke inkludert dammen). Det er litt større enn 10 store fotballbaner. Denne parken kommer til å bli helt unik i Norges historie med et så stort og fredfullt uteområde så nærme sentrum. 

Klikk her for å lese mer om utomhusområdene til Verksbyen.


Strategisk beliggenhet med meget godt kollektivtilbud

Det tar få minutter å kjøre bilen til sentrum i den ene retningen og til E6 med Sverige eller Oslo i den andre retningen. Rett ved tomten er det et meget godt kollektivtilbud med buss opp mot hvert åttende minutt sydover til Fredrikstad og nordover til Sarpsborg. Ønsker man å gå eller sykle kan man gratis ta elveveien til sentrum med Byfergen like ved.

 

Salgs- og kunderådgiver Markus snakker om Verksbyens beliggenhet.


Det meste finnes i gangavstand. Rett ved tomten er et nytt og innholdsrikt kjøpesenter og en ny, anerkjent og moderne barneskole, som heter Sagabakken. Det er kort avstand til barnehager, ulike butikker og servicefasiliteter. Glommastien er et yndet turområde med flotte rasteområder like ved Verksbyen.

En god investering

Når du kjøper en bolig i Verksbyen kjøper du ikke en bolig i et eksisterende nabolag eller et tidligere kjent sted. Du kjøper en bolig i Verksbyen, den nye bydelen i Fredrikstad.

Verksbyen vil over de neste 10 til 15 årene bygges ut med over 1.500 nye boliger hvor det skal investeres og oppføres verdier for over 7 milliarder kroner. Dette vil skape store ringvirkninger i området og gjøre at de som kjøper tidlig vil oppleve en større verdiøkning enn markedet forøvrig.

Vi tror at prisene vil presses opp av populariteten som vil, uunngåelig, komme - i det Verksbyen reiser seg i årene fremover og det blir kjent hva det vil si å bo i Fredrikstads nye  bydel.

 Akkurat nå ligger Verksbyen i omtrent samme prisnivå med andre nye boligprosjekter i Fredrikstad, men de har ikke slike parkområder og de har heller ikke  fremtidens boligstandard med Future Living.

 

Future Living standard

Future Living standarden er så banebrytende, at den alene vil øke verdien på boligene. Boligene i Verksbyen produserer sitt eget energibehov og er bygd med passivhusstandard og produkter med lang levetid og lavt vedlikehold (utover gjeldende tekniske forskrifter).  

Her gjør du et miljømessig, trygt og godt kjøp for fremtiden!

Book et møte med meg og få en privat visning av fremtidens boligstandard i Verksbyen.

 

 

 

 

Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre