<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

PODCAST - Verksbyen er forbi FNs klimamål for 2030

Av Thomas S. Hansen • august 31, 2019
Hvordan påvirker et økende behov for et grønt skifte og en mer bærekraftig verrden boligbransjen? Hør hva konsernleder i Arca Nova, Ruben D. Hansen, har å si om dette - og lær hvordan Arca N...
Les videre
Alle innlegg

Hvor ligger egentlig Verksbyen?

I dette blogginnlegget vil du lære hvor Verksbyen ligger, hvorfor Verksbyen har alle forutsetninger til å bli byens mest populære område og hvorfor tidlige boligkjøpere har en unik mulighet til å gjøre en svært god investering.

capjon park solDronefoto av Verksbyen, juni 2019.


Fra ærverdig industri til ny bydel

 
Video av beliggenheten til Verksbyen.


Verksbyen ligger på Østsiden i Fredrikstad, og bygges i området mellom Sagabakken skole og Østsiden storsenter. Historisk har området blitt brukt til teglverksdrift, sagbruk og asfaltverk. Dammen i midten av Verksbyen er på folkemunne kjent som “Sorgenfridammen”. Den er allerede blitt delvis demmet opp og den vil omkranses av flotte turstier, fuglekikketårn, store lekeplasser, utendørs treningsaktiviteter med mer. Navnet Verksbyen spiller på alle verkene som har hatt området som tilholdssted.


En fantastisk beliggenhet

En god beliggenhet består av kvaliteter som hvor sentralt et område er, hva som er i gangavstand, hva som er i nærheten av parker, lekeplasser og lignende. Vi mener at Verksbyen har alle forutsetninger til å bli Fredrikstads mest populære bosted.

Verksbyen ligger ved innfartsåren riksvei 111 til Fredrikstad sentrum. Det tar få minutter å kjøre bilen til sentrum i den ene retningen og til E6 med Sverige eller Oslo i den andre retningen. Rett ved tomten er det et meget godt kollektivtilbud med buss opp mot hvert åttende minutt sydover til Fredrikstad og nordover til Sarpsborg. Ønsker man å gå eller sykle kan man gratis ta elveveien til sentrum med Byfergen like ved.

 

Salgs- og kunderådgiver Markus snakker om Verksbyens beliggenhet.


Det meste finnes i gangavstand. Rett ved tomten er et nytt og innholdsrikt kjøpesenter og en ny, anerkjent og moderne barneskole, som heter Sagabakken. Det er kort avstand til barnehager, ulike butikker og servicefasiliteter. Glommastien er et yndet turområde med flotte rasteområder like ved Verksbyen.

 

Selve Verksbyen får spektakulære utomhusområder med store parker, lekeplasser, utendørs treningsaktiviteter, ballbinger, volleyball og terrengsykkelløype. Det er kombinasjonen av utomhusområdene og Future Living som gjør Verksbyen til Norges mest innovative boligprosjekt.

Klikk her for å lese mer om utomhusområdene til Verksbyen.


En svært god investering

Når du kjøper en bolig i Verksbyen kjøper du ikke en bolig i et eksisterende nabolag eller et tidligere kjent sted. Du kjøper en bolig i Verksbyen, den nye bydelen i Fredrikstad. De som allerede nå kjøper en bolig i Verksbyen vil oppleve å sikre seg en bolig med fantastisk beliggenhet, uten at prisene enda har blitt presset opp av populariteten som vil, uunngåelig, komme - i det Verksbyen reiser seg i årene fremover og det blir kjent hva det vil si å bo i Fredrikstads nye Future Living bydel.

Salget er godt i gang og listene våre er lange. Bli med oss inn i fremtidens boligstandard med Future Living, og sikre deg bolig i Fredrikstad nye og flotte bydel - Verksbyen.

Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Se også

PODCAST - Verksbyen er forbi FNs klimamål for 2030

Av Thomas S. Hansen • august 31, 2019
Hvordan påvirker et økende behov for et grønt skifte og en mer bærekraftig verrden boligbransjen? Hør hva...
Les videre

5 selskapslokaler i Fredrikstad med plass til flere enn 80 gjester

Av Markus Branum • juli 29, 2019
I Fredrikstad finner du mange selskapslokaler, som rommer over 80 personer. Du finner mange av disse loka...
Les videre

Andreas pendler fra Fredrikstad til Oslo

Av Thomas S. Hansen • juli 29, 2019
Det er over 2 200 personer som bor i Fredrikstad og jobber i Oslo, i tillegg er det mange som studerer i ...
Les videre