<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi ser etter en byggingeniør!

Av Ruben Dahl Hansen • april 3, 2019
Liker du å forstå konstruksjoner i bygg, prosjektere mens du utarbeider arbeidstegninger og produksjonsunderlag, BIM modellering, jobbe tverrfaglig og delta i det spennende livet hos en tota...
Les videre
Alle innlegg

Hvor ligger egentlig Verksbyen?

I dette blogginnlegget vil du lære hvor Verksbyen ligger, hvorfor Verksbyen har alle forutsetninger til å bli byens mest populære beliggenhet og hvorfor tidlige boligkjøpere har en unik mulighet til å gjøre en svært god investering.
Oversiktsfoto_Verksbyen

Oversiktsbilde av Verksbyen nærmest og vestsiden av Fredrikstad delt av Glomma.

Fra ærverdig industri til ny bydel

 


Verksbyen ligger på Østsiden i Fredrikstad, og bygges i området mellom Nabbetorp og Sellebakk. Historisk har området blitt brukt til teglverksdrift, sagbruk og asfaltverk. Dammen i midten av Verksbyen er på folkemunne kjent som “Sorgenfridammen” - den er allerede blitt delvis demmet opp og den vil omkranses av flotte turstier, fuglekikketårn, store lekeplasser, utendørs treningsaktiviteter med mer. Navnet Verksbyen spiller på alle verkene som har hatt området som tilholdssted.

Verkshagen lekeplass-1

Hovedlekeplass 1 med eneboligene i Verkshagen til venstre i bildet

Hva er en god beliggenhet?

Dersom man skal forklare hva en god beliggenhet nevner man kanskje kvaliteter som hvor sentralt et område er, hva som er i gangavstand, hva som er i nærheten av parker, lekeplasser og lignende. Hvis disse kvalitetene er forutsetningene for en god beliggenhet, mener vi at Verksbyen har alle forutsetninger til å bli Fredrikstads mest populære bosted.

Verksbyen ligger ved innfartsåren rv. 111 til Fredrikstad sentrum. Det tar få minutter å kjøre bilen til sentrum i den ene retningen og til E6 med Sverige eller Oslo i den andre retningen. Rett ved tomten er det et meget godt kollektivtilbud med buss opp mot hvert åttende minutt sydover til Fredrikstad og nordover til Sarpsborg. Ønsker man å gå eller sykle kan man gratis ta elveveien til sentrum med Byfergen like ved.

Det meste finnes i gangavstand. Rett ved tomten er et nytt og innholdsrikt kjøpesenter og en ny, anerkjent og moderne barneskole, som heter Sagabakken. Det er kort avstand til barnehager, ulike butikker og servicefasiliteter. Glommastien er et yndet turområde med flotte rasteområder like ved Verksbyen.

Bryggen_Verksbyen

Bryggen i Verksbyen og en del av Glommastien. 

Selve Verksbyen får spektakulære utomhusområder med store parker, lekeplasser, utendørs treningsaktiviteter, ballbinger, volleyball og terrengsykkelløype. Det er kombinasjonen av utomhusområdene og Future Living som gjør Verksbyen til Norges mest innovative boligprosjekt.

Klikk her for å lese mer om utomhusområdene til Verksbyen.

Naboskapet til Verksbyen vil bli godt og levende som følge av en god kombinasjon av eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter. Hele Verksbyen-nabolaget vil ha Future Living og ha tilgang på utrolige utomhusområder.

capjon park uteomrader

Illustrasjon av Capjon Park, mellom blokkene kommer det et amfi og et vakkert vannspeil.

En svært god investering

Når du kjøper en bolig i Verksbyen kjøper du ikke en bolig i et eksisterende nabolag eller et tidligere kjent sted. Du kjøper en bolig i Verksbyen, den nye bydelen i Fredrikstad. De som allerede nå kjøper en bolig i Verksbyen vil oppleve å sikre seg en bolig med fantastisk beliggenhet, uten at prisene enda har blitt presset opp av populariteten som vil, uunngåelig, komme - i det Verksbyen reiser seg i årene fremover og det blir kjent hva det vil si å bo i Fredrikstads nye Future Living bydel.

Salget er godt i gang og listene våre er lange. Bli med oss inn i fremtidens boligstandard med Future Living og sikre deg bolig i Fredrikstad nye og flotte bydel - Verksbyen. Om du ikke allerede står på liste kan du skrive deg opp her -Interesseliste Verksbyen.

                                                                                                                                                                                                                                                       Lilja M. Hansen Guthu,   Salgs- og kundeansvarlig 

Lilja M H Guthu
Lilja er salgsansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Vi ser etter en byggingeniør!

Av Ruben Dahl Hansen • april 3, 2019
Liker du å forstå konstruksjoner i bygg, prosjektere mens du utarbeider arbeidstegninger og produksjonsun...
Les videre

Invitasjon til visning Capjon Park

Av Markus Branum • mars 1, 2019
Nå har vi endelig reist den første boligblokken i Capjon Park. Vi ønsker interessenter velkommen til å av...
Les videre

PODCAST: 35 millioner kroner i pengestøtte fra Enova?

Av Lilja M H Guthu • februar 12, 2019
Gigantisk utbyggingsprosjekt får tildelt 35 "grønne" millioner, står det i Fredrikstad blad.
Les videre