<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Alt du trenger å vite om Glommaringen og riksvei 111

Fra din bolig i Verksbyen, eller kanskje din fremtidige bolig i Verksbyen, er det kun få minutter til nærmeste busstopp.

Rundt Verksbyen er det lokalisert flere busstopp, som kan ta deg med lokalbusser rundt om i byen. Fredrikstad kommune sine busser benytter biogass som drivstoff - rett og slett et ekstra miljøvennlig alternativ!

Få minutters gange i retning riksvei 111 finner du busstoppet “Vestby”. Glommaringen, hovedtransportåren mellom Fredrikstad og Sarpsborg, har fast stopp der. Denne bussen betjener tettbebyggelsen på begge sider av Glomma. I rushtiden har Glommaringen avganger så hyppig som hvert åttende minutt. Bussruten følger riksvei 111 langs Østsiden, og fylkesvei 109 på Vestsiden. Dette gjør at du kommer deg enkelt og effektivt til alle steder som ligger langs disse lange og sentrale strekningene. Eksempler på kjente steder er: Fredrikstad sentrum, Sarpsborg sentrum, Dikeveien med mange store butikker og Østfoldhallene. 

20190705-B88A8194-Edit

En av Glommaringens mange busser, som går på biogass, ved busstoppet Vestby.

Fredrikstad er en by godt tilrettelagt for bruk av kollektivtransport. Det finnes flere kollektivfelt, som er med på å gjøre at bussen slipper kø - selv på de mest trafikkerte tidspunkter. Kanskje har du større sannsynlighet for å rekke en avtale i byen klokken 16:15 ved å kjøre buss kontra privatbil? Bussen bruker kun 11 minutter til sentrum.

Østfold kollektivtrafikk har også gjort det enkelt for deg som passasjer å holde oversikt over bussavganger, bestille billetter og planlegge reisen din ved å bruke to enkle apper: Østfoldbilett og Østofoldreise. Begge appene kan lastes ned i AppStore og Google Play. 

Vi har lansert Norges mest innovative boligprosjekt, Verksbyen, rett ved innfartsåren til Fredrikstad.

Selger
Selger

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre