<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Alt du trenger å vite om Glommaringen og riksvei 111

Fra din bolig i Verksbyen, eller kanskje din fremtidige bolig i Verksbyen, er det kun få minutter til nærmeste busstopp.

Rundt Verksbyen er det lokalisert flere busstopp, som kan ta deg med lokalbusser rundt om i byen. Fredrikstad kommune sine busser benytter biogass som drivstoff - rett og slett et ekstra miljøvennlig alternativ!

Få minutters gange i retning riksvei 111 finner du busstoppet “Vestby”. Glommaringen, hovedtransportåren mellom Fredrikstad og Sarpsborg, har fast stopp der. Denne bussen betjener tettbebyggelsen på begge sider av Glomma. I rushtiden har Glommaringen avganger så hyppig som hvert åttende minutt. Bussruten følger riksvei 111 langs Østsiden, og fylkesvei 109 på Vestsiden. Dette gjør at du kommer deg enkelt og effektivt til alle steder som ligger langs disse lange og sentrale strekningene. Eksempler på kjente steder er: Fredrikstad sentrum, Sarpsborg sentrum, Dikeveien med mange store butikker og Østfoldhallene. 

20190705-B88A8194-Edit

En av Glommaringens mange busser, som går på biogass, ved busstoppet Vestby.

Fredrikstad er en by godt tilrettelagt for bruk av kollektivtransport. Det finnes flere kollektivfelt, som er med på å gjøre at bussen slipper kø - selv på de mest trafikkerte tidspunkter. Kanskje har du større sannsynlighet for å rekke en avtale i byen klokken 16:15 ved å kjøre buss kontra privatbil? Bussen bruker kun 11 minutter til sentrum.

Østfold kollektivtrafikk har også gjort det enkelt for deg som passasjer å holde oversikt over bussavganger, bestille billetter og planlegge reisen din ved å bruke to enkle apper: Østfoldbilett og Østofoldreise. Begge appene kan lastes ned i AppStore og Google Play. 

Vi har lansert Norges mest innovative boligprosjekt, Verksbyen, rett ved innfartsåren til Fredrikstad.

Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre