<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekniske fag, konsulenter, underleverandører, banker og kommunen med mer. Alle skal de sp...
Les videre
Alle innlegg

Fra BRYLLUP til BOLIG

Hei! Mitt navn er Nina Asbjørnsen og jeg er inne i min første uke som ansatt her i Arca Nova Bolig. Her skal jeg få jobbe med å markedsføre Arca Nova og våre boligprosjekter i sosiale medier.

 

dXgIxcnfXpH96RAYryP1WiR1PQR-L7W6jFCzEVJY9bc,yrv0CmjaXufyx1lCLZ5lR-sMf29L8OqPSKr_LXJ7BjQ

 

Selv har jeg vært gründer og drevet Vakre Bryllup siden 2012. Jeg har fått æren av å være med og jobbe på over 40 bryllup de siste 5 årene. Det har vært en spennende og herlig jobb, men nå var tiden inne for den mer stabile hverdagen som ansatt. Og når jeg fikk denne muligheten i Arca Nova var jeg ikke i tvil!

 

tineogsimen-smakebiter-39

 

Selv om dette bare er min 2. dag på jobb kjenner jeg allerede på en god stemning og energi her på kontoret. Mange interessante mennesker og oppgaver som utføres her og en spennende tid for firmaet. Spesielt kjenner jeg hjertet banker for Future Living - den smarte og ikke minst miljøvennlige måten Arca Nova bygger opp sine boligprosjekter.

 

Slider Placeholder

 

Om du er fremtidig, nåværende eller tidligere kunde av oss i Arca Nova vil jeg veldig gjerne høre fra deg! Vi mener det er viktig å lytte til våre kunder for å gi dere en best mulig opplevelse fra start til slutt ved boligkjøp hos oss. Dine erfaringer er viktige for oss og vi ønsker svært gjerne å bruke dem til å stadig bli bedre. Ta gjerne kontakt med meg på nina@arcanova.no så avtaler vi tid og sted.

 

Hilsen Nina

 

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig.

Se også

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekn...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider - hjelpearbeider

Av Thor Ivar Grønli • november 3, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider

Av Thor Ivar Grønli • juni 15, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre