<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Fra BRYLLUP til BOLIG

Hei! Mitt navn er Nina Asbjørnsen og jeg er inne i min første uke som ansatt her i Arca Nova Bolig. Her skal jeg få jobbe med å markedsføre Arca Nova og våre boligprosjekter i sosiale medier.

 

dXgIxcnfXpH96RAYryP1WiR1PQR-L7W6jFCzEVJY9bc,yrv0CmjaXufyx1lCLZ5lR-sMf29L8OqPSKr_LXJ7BjQ

 

Selv har jeg vært gründer og drevet Vakre Bryllup siden 2012. Jeg har fått æren av å være med og jobbe på over 40 bryllup de siste 5 årene. Det har vært en spennende og herlig jobb, men nå var tiden inne for den mer stabile hverdagen som ansatt. Og når jeg fikk denne muligheten i Arca Nova var jeg ikke i tvil!

 

tineogsimen-smakebiter-39

 

Selv om dette bare er min 2. dag på jobb kjenner jeg allerede på en god stemning og energi her på kontoret. Mange interessante mennesker og oppgaver som utføres her og en spennende tid for firmaet. Spesielt kjenner jeg hjertet banker for Future Living - den smarte og ikke minst miljøvennlige måten Arca Nova bygger opp sine boligprosjekter.

 

Slider Placeholder

 

Om du er fremtidig, nåværende eller tidligere kunde av oss i Arca Nova vil jeg veldig gjerne høre fra deg! Vi mener det er viktig å lytte til våre kunder for å gi dere en best mulig opplevelse fra start til slutt ved boligkjøp hos oss. Dine erfaringer er viktige for oss og vi ønsker svært gjerne å bruke dem til å stadig bli bedre. Ta gjerne kontakt med meg på nina@arcanova.no så avtaler vi tid og sted.

 

Hilsen Nina

 

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig.

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre