<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Beliggenheten til Åsebråten Park

Vil du kjenne skogens ro og samtidig bo sentralt? Boligene i Åsebråten Park har en helt unik beliggenhet. Her kan du bo rett ved inngangen til Fredrikstadmarka og kun en kort spasertur unna Fredrikstad sentrum. 

Yndet og vakkert

Fra boligene i Åsebråten Park er det under 200 meter til Fredrikstadmarka. Stien inn til marka leder rett til 2. Dam. Fra man har tatt på seg turskoene (eller kanskje joggeskoene?) tar det under 5 minutter før man er midt i kjernen av den nydelige marka. Fredrikstadmarka et yndet og virkelig vakkert skogsområde som brukes til turer og rekreasjon - et sted hvor man kan trekke seg unne hverdagsstresset og finne roen. Turområdet strekker seg fra Fredrikstad i sør til Skinnerflo i nord, og fra Rolvsøy i øst til Seutveien i vest.

_MG_1099.jpg

Området kjennetegnes av et godt variert terreng, med både skog, myr og tjern. Hele området er skiltet med mange forslag til turer av ulik lengde. Enten du skal ut på søndagstur eller løpetur, vil du finne en ypperlig tur.

_MG_1074.jpg

En rundtur i hele marka tar rundt tre timer. Men det finnes mange kortere ruter også, og det er turer for alle mennesker i alle aldre. Hovedstiene er brede og fine. Marka er tilgjengelig for både gående, barnevogner og syklende, samt skiløpere på vinterstid.

_MG_1020.jpg
_MG_1082.jpg

Spasertur til Fredrikstad sentrum

I tillegg til den svært gode tilgjengeligheten til Fredrikstadmarka bor man også meget sentralt på Åsebråten Park. Fra de nye boligene er det kun en kort spasertur til Fredrikstad sentrum, og det rike bylivet som finnes der. Med den sentrale beliggenheten, er det også veldig kort avstand til barnehage, skoler, ulike butikker og servicefasiliteter.

Dersom du har lyst på en enda kortere gåtur kan du bare ta turen rett utenfor i Åsebråten Park - det er faktisk en park.

 

Oppdatering juni 2019:
Åsebråten Park ble sluttsolgt sommeren 2018. For en oversikt over våre nye, spennende boliger med Future Living til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs

Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre