<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og økonomisk fornuftig valg. Men er det lurt å kjøpe en ny bolig i dagens marked?
Les videre
Alle innlegg

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Front

Meget stor dag!

12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye boliger ble enstemmig vedtatt i bystyret, og med det starter neste kapittel i den grønne bydelen Verksbyen.

 

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken
På nordsiden av Verksparken kommer det neste kapittelet, kalt Verket. Her er det en nydelig beliggenhet mellom Verksparken og butikkene på den andre siden. Prosjektet blir delt inn i flere delfelt, hvor de to første er Verket Atrium og Verket Panorama

AtriumHus A i Verket Atrium, det første salgstrinnet

Delfeltet Verket Atrium
Verket Atrium består av 127 nye leiligheter fordelt på 5 bygg, og har en kvartalsstruktur samlet rundt en stor felles hage. Det første salgstrinnet er Hus A som er utviklet for yngre og moderne kjøpere.

PanoramaVerket Panorama som består av 3 blokker ved vannkanten

Delfeltet Verket Panorama
Verket Panorama består av 60 eksklusive leiligheter fordelt på 3 bygg ved vannkanten og har panorama utsikt over hele Verksparken. Parken vil ved ferdigstillelse være større 100 000 kvm.  

Til å tegne Verket valgte Arca Nova det mest fremtredende arkitektkontoret i Fredrikstad, nemlig Griff arkitektur.

Verket er tegnet av Griff Arkitetkur
Jarl Ture Vormdal, som er partner og daglig leder for Griff, er meget fornøyd med resultat og tror dette er fremtidens standard for boligprosjekter. 

"Alle snakker om bærekraft, men svært få boligutviklere setter handling til ordene. Arca Nova er med Verksbyen og Future Living standard unike i Norge på helhetlig bærekraft tenkning, og det ønsker vi å være en del av. Vi tror dette er fremtidens standard for boligprosjekter.

Verket blir vårt første prosjekt for Arca Nova og vi gleder oss til videre samarbeid." 

- Jarl Ture Vormdal
Partner og daglig leder for Griff Arkitektur

Griff har en imponerende merittliste med kjente bygg i Fredrikstad. De står blant annet bak Storgata 5, som er et av Fredrikstads mest moderne kontorbygg. Det bygget mottok Arne Bergprisen i 2019. Det er samme pris som de ble tildelt fra Østfold arkitektforening  5 år tidligere for Litteraturhuset, som har markert seg tydelig på brygga i Fredrikstad. 

Griff har også tegnet gangbruen over til Kråkerøy og det storslåtte fotballstadionet til Fredrikstad, som også vant Arne Bergprisen i 2008. 

Panorama 2Verket sett fra dammen

Mest attraktive boområdet
Arca Nova er utbygger for Verksbyen, og konsernleder Ruben Dahl Hansen satser tungt med Verket og har en langsiktig strategi om å gjøre dette området til det mest attraktive boområdet i Fredrikstad.

"Da vi forvalter et så stort område som Verksbyen, så kan vi tenke annerledes enn en vanlig utbygger med et enkelt boligprosjekt. Her ønsker vi å lage en ny bydel hvor vi tar samfunnsansvar og bygger bærekraftige boliger med fremtidens boligstandard. Vi tror dette er riktig strategi, og er til det beste for våre kunder og deres naboer. 

- Ruben Dahl Hansen
Konsernleder, Arca Nova Gruppen

Fremdrift for Verket
Interesselistene for Verket Atrium og Verket Panorama er nå åpen, og du kan registrere deg som interessent. Du er da blant de første som mottar informasjon og salgsprospekt med priser. Vi har allerede nå plantegningene klare, og du er hjertelig velkommen til å booke møte med oss for å se tegningene. 

Salgsstart er vil skje om kort tid. Byggestart er forventet til høsten og ferdigstillelse er forventet til å bli våren 2023.

 

 

Presentasjonsfilm av Verket med Griff Arkitektur

Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Se også

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre

Arca Nova viser vei i det grønne skiftet for byggebransjen

Av Ruben Dahl Hansen • juli 4, 2022
Arca Nova ønsker å være en pioner i den skandinaviske byggeindustrien og bli en ledende aktør som presser...
Les videre