<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Røysåsen Panorama II - her får du både i pose og sekk!

 

 

På toppen av Røysåsen, med nærhet til Mosseskogen og Kyststien, og med utsikt langt utover Mossesundet og Oslofjorden - og med kun 10 minutters gange ned til kjernen av Moss sentrum, der finner du vårt innovative boligprosjekt Røysåsen Panorama II. Disse flotte leilighetene, innehar også vår nye boligstandard med smarthusteknologi, passivhusstandard og solceller - Future Living.

 smarthus

Husket du å låse døren?

Klokken er 06.00, solen er på vei opp i øst, du nyter morgenkaffen til frokosten mens du ser på utsikten gjennom de store panoramavinduene i stuen. Du nyter stillheten og betrakter båttrafikken ute på fjorden, så ser du ser på klokken, 06.40 - toget til jobben går om 20 minutter! Du slukker alle lys og låser huset med appen på telefonen, mens du småløper ned til sportsboden og henter sykkelen. Sykler ned til Moss stasjon, og rekker fint toget 07.00 til Oslo. Ble litt stress der du løp ut døra, husket du å slå av alt elektrisk? Du setter deg godt tilrette på toget og sjekker alle rom med appen. Alt ok!

Nå kan arbeidsdagen starte, etter avtale med sjefen jobber du fra du setter deg på toget 07.00, og med godt nett på Vy sine tog er dette ikke noe problem. Det tar 45 minutter før toget kjører inn på Oslo S (snart under halvtimen) og du tar trikken opp til kontoret. Etter en intens og produktiv arbeidsdag har klokken blitt 16.00 og arbeidsdagen er over, togturen hjem benyttes til avslapping på stillevogn. Midt under togturen ringer bestekompisen, han kom litt tidligere enn avtalt og står nå utenfor… Null stress, du åpner bare inngangsdøren for han med appen på telefonen slik at han kommer seg inn og finner seg til rette. Toget kommer inn på stasjonen og du sykler hjem, opp til toppen av vakre Røysåsen.

Røysåsenoversikt

Etter en kjapp matbit og catch-up med kompis er det på tide å røre litt på seg igjen. Dere knyter joggeskoene på og løper en rolig tur gjennom Mosseskogen og ned til Molbekktjernet, tar Kyststien på veien tilbake og ser dere godt fornøyd med dagens økt. Nå er det på tide å gjøre seg klar for å ta turen ned til sentrum, først en tur innom favorittrestauranten for et bedre måltid, for så å ta turen videre ut. En strålende dag avsluttes med en bra kveld nede i sentrum. Når kvelden er over rusler dere tilbake opp på toppen, til din nye, freshe panoramaleilighet på Røysåsen. Ser over at døren er låst og alle lys er slukket med appen fra sengekanten, men stiller ikke alarmen - i morgen er det lørdag og en rolig dag med fisking i Mossesundet og gode samtaler med kompis venter.

Røysåsenutsiden

Invester i fremtiden

Ved å investere i en Future Living leilighet på Røysåsen Panorama II får du både i pose og sekk. Med umiddelbar nærhet til skogen, sjøen og bysentrum kun et steinkast unna og muligens den beste utsikten i hele Moss! Nå som strømprisene også forventes å skyte i været får du god hjelp til å holde energiutgiftene nede med passivhusstandaren og solcellene som er en del av Future Living pakken. 

 

Oppdatering juni 2019:
Røysåsen Panorama er sluttsolgt og beboere har flyttet inn. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs

 

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig.

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre