<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi ser etter en byggingeniør!

Av Ruben Dahl Hansen • april 3, 2019
Liker du å forstå konstruksjoner i bygg, prosjektere mens du utarbeider arbeidstegninger og produksjonsunderlag, BIM modellering, jobbe tverrfaglig og delta i det spennende livet hos en tota...
Les videre
Alle innlegg

Fremtidens boliger i Moss

I Moss har vi for tiden ett boligprosjekt gående, totalt 16 lekre leiligheter som er innflytningsklare allerede i første kvartal 2019. Uten en gang å ha vært på finn.no nærmer dette fantastiske leilighetsprosjektet  seg sluttsolgt. Vi har totalt 4 ledige leiligheter på toppen av Røysåsen, og det er mange spektakulære faktorer som har vært med på å gjøre dette prosjektet så populært. I denne artikkelen ønsker vi å trekke frem Future Living, den innovative hussstandarden Arca Nova bygger dette lekre leilighetsprosjektet med.

Røysåsenbeliggenhet

 Her, på toppen av Røysåsen ser du nye, flotte Røysåsen Panorama II.

Flotte solforhold

Røysåsen Panorama II blir bygget på en helt fantastisk tomt vi har eid i flere år. Vi er veldig glade for at vi ventet til tiden var riktig, noe vi mener den virkelig er nå. Leilighetene har en optimal syd-vestlig beliggenhet, med flotte solforhold. Som igjen er en perfekt mulighet for å dra maks nytte av solen med solceller og solfangere, og disse er det mange av på Røysåsen Panorama II!

solceller røysåsen

 Med solceller på tak og solfangere på vegger utnytter vi solens energi til det fulle.

Energieffektive passivhus

På Røysåsen har vi så mange solceller og solfangere at dette kunne ha blitt regnet som et plusshus prosjekt, om vi ikke hadde regnet med fellesarealer som p-hus og svalganger. Vi ønsker å sette en høy standard for oss selv og våre prosjekter. Derfor velger vi å legge alt forbruk med i regnestykket som kan gjøre passivhus om til plusshus, på grunn av dette er det helt på nippet at Røysåsen Panorama II er passiv- og ikke plusshus. For at det skal kunne regnes som plusshus må boligene produserer mer energi enn det faktisk bruk

Overskuddsenergi på solrike dager

Mange lurer på hvordan det løses at det er mye sol på sommeren og ikke fullt så mye på vinteren. Her har vi inngått et samarbeid med Smart Energi ved at på dager med gode solforhold og overskuddsenergi vil man kunne selge overskuddet inn til nettet og muligens oppleve å motta en kreditnota fremfor strømregning. Mens man på dager med mindre sol kjøper det man trenger fra nettet. Alt i alt skal dette kunne regnes opp mot hverandre og alt i alt være et veldig godt regnskap. Et passivhus er ikke passivt på grunn av produksjonen av energi, det er passivt i forhold til måten det er bygget på. Det holder bedre på varmen og kulden. Det er bygget på en mer energieffektiv måte som også er et bra tiltak for å ta vare på våre ressurser. Både lommeboken og miljøet har en god fortjeneste av denne husstandarden.

røy

 En diskret og lekker parkeringskjeller mellom leilighetene, med heis rett opp i leiligheten.

App styrt hus

Men husene på Røysåsen er ikke bare passivhus som drives av solen. De er også smarthus! Du vil kunne koble huset opp mot en app på telefonen, hvor du blant annet kan styre lys og varme.  Sjekk ut videoen under her for mer informasjon om hva det vil si å ha en smart Future Living bolig, slik som du altså får på Røysåsen i Moss.

 

 Lyst til å vite mer om dette innovative prosjektet?

Jeg kunne lagt ut i det vide og det brede om dette flotte prosjektet, med den perfekte beliggenheten på toppen av Røysåsen, nærheten til sentrum, nærheten til marka og utsikten mot Oslofjorden og Mossesundet. Men det får komme i en senere artikkel. Skulle du være nysgjerrig og ville vite mer om Røysåsen Panorama II i Moss, er det bare å skrive seg opp på vår interesseliste. Så får du tilsendt mer informasjon og prospekt på dette flotte og innovative prosjektet.

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs og kundebehandler.

Se også

Vi ser etter en byggingeniør!

Av Ruben Dahl Hansen • april 3, 2019
Liker du å forstå konstruksjoner i bygg, prosjektere mens du utarbeider arbeidstegninger og produksjonsun...
Les videre

Invitasjon til visning Capjon Park

Av Markus Branum • mars 1, 2019
Nå har vi endelig reist den første boligblokken i Capjon Park. Vi ønsker interessenter velkommen til å av...
Les videre

PODCAST: 35 millioner kroner i pengestøtte fra Enova?

Av Lilja M H Guthu • februar 12, 2019
Gigantisk utbyggingsprosjekt får tildelt 35 "grønne" millioner, står det i Fredrikstad blad.
Les videre