<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Jeg ønsker å kjøpe bolig i Verksbyen - hva nå?

Dere er på boligjakt, har blitt kjent med ulike boligprosjekter, vet noenlunde hva markedet har å tilby, og  har funnet ut at deres drømmebolig sannsynligvis befinner seg hos oss i Verksbyen! Men hvor skal dere starte? Det har vært en enorm interesse for dette innovative prosjektet, og mange boliger er allerede solgt. Men det er fremdeles ledige boliger i Verksbyen, om det er leilighet, rekkehus, tomannsbolig eller enebolig dere er på jakt etter.

 Verksbyen prospektForsiden av salgs-prospektet til Verkshagen, en del av Verksbyen.

Velkommen til oss!

Første steg er å kontakte vår salgs- og kundeansvarlig Thomas. Kalenderen til Thomas finner dere nederst i artikkelen, se når det passer for dere å komme innom og book en time med henne, direkte i kalenderen. Da får dere treffe Thomas her på våre kontorer, kun et steinkast unna Verksbyen (om du kaster skikkelig langt). Så får dere en god innføring av prosjektet, og hjelp til å finne den perfekte boligen for dere. Møtet tar ca. en klokketime og det er helt uforpliktende. Dere vil garantert komme til å gå ut av møtet med mye ny kunnskap og innsikt i prosjektet.

Tegningsskjema og kontraktsmøte

Vi har mulighet til å holde en bolig for dere uforpliktende i 48 timer. Erfaringsmessig gir dette en god mulighet for diskusjoner for- og imot boligkjøpet. Når disse 48 timene er over, er dere forhåpentligvis klare for å gå videre til å ta en avgjørelse. Enten om det er å si fra seg reservasjonen eller gå videre til å fylle ut tegningsskjema. Tegningsskjema finner dere alltid på siste side i våre prospekter. Det kan fylles ut hjemme, men dere må innom vårt kontor med skjemaet og legitimasjon slik at vi får tatt en kopi før det er gjeldende. Om dere heller ønsker å fylle det ut sammen med oss, setter vi gjerne opp et møte med dere. Det å kjøpe bolig er en stor beslutning og deres trygghet, hele veien i prosessen, er svært viktig for oss i Arca Nova. Når tegningsskjema er i boks, er kontraktsmøte det neste på agendaen. Da er det igjen på tide med et møte her på kontoret med Lilja, da vil også en representant fra vår oppgjørsmegler Privatmegleren være tilstede. Hele kontrakten vil bli lest opp for dere av Privatmegleren, og vi er på plass for å kunne gå igjennom sammen om det er noe dere føler er uklart. Når kontrakten er signert er det på tide å sprette champagnen! Eller ta en ekstra twist og skåle med kaffekoppen - liksom det som egner seg best på kontoret sånn midt i uken. Uansett hva man drikker og spiser - det her er stor stas!

 

Lilja signering

 Vår salgs- og kundeansvarlig Lilja fyller ut tegningskjema sammen med fornøyd boligkjøper i Capjon Park. 

Tilvalgsmøte

Kontrakten er signert. Har dere vært tidlig nok ute, er det nå på tide med noe skikkelig artig! Nemlig å sette sammen boligen med farger, fliser, parkett og innredninger. Dere vil få tilsendt et endrings-hefte av oss i god tid før tilvalgsmøtet. I dette heftet får dere en oversikt over de ulike rommene i deres bolig, hva som er inkludert i vår standard leveranse og hva dere eventuelt ønsker å endre/legge til. Etter å ha vært i bransjen i 20 år har vi opparbeidet oss god erfaring og sett hva kunder ønsker å ha, samtidig som vi følger med på trender i markedet. Dette danner igjen grunnlag for vår standard leveranse. På tilvalgsmøte har dere mulighet til å sette deres eget preg på deres nye hjem. Med et godt utvalg av farger som skal settes i alle rom, gulv skal velges, innredning på kjøkken og toalett, ja, helt ned til dørhåndtak er det avgjørelser som skal tas. Vi holder dere godt i hånden hele prosessen, og skulle dere ha noen usikkerhetsmomenter før møtets slutt er det ikke noe problem. Vi noterer ned og har gode systemer for tilvalgsprosessen. Vi følger dere opp og sørger for at dere er komfortable med valgene dere har tatt før noe er endelig.

FARGERUtdrag fra tilvalgshefte for Verkshagen - en del av Verksbyen.

Byggevisning

Vi setter opp byggevisninger for våre kunder underveis i byggeprosessen. Her vil dere få muligheten til å se hvordan nettopp deres bolig tar form. Når man kjøper bolig av Arca Nova skal man være ivaretatt gjennom hele prosessen og få svar på spørsmål som skulle dukke opp.

byggeplassen Byggeplassen i Verkshagen, juni 2018

Overtakelse og oppfølging

Vår serviceansvarlig Bjørn H. Guthu er til stede under alle overtakelser, og følger dere godt og personlig opp etter dere har flyttet inn i deres splitter nye Arca Nova Bolig. Ved overtakelsen vil dere treffe Bjørn for første gang, han går nøye gjennom boligen sammen med dere, og noterer eventuelle feil og mangler i boligen. BjørnDisse blir omgående rapportert videre til fagfolk som kommer og retter på feil som er anmerket. Ved overtakelse går vi også igjennom alt det tekniske og sikkerhetsmessige ved boligen, slik at kundene er helt trygge, og kjenner deres nye bolig godt. Ett år etter overtakelse av deres bolig vil Bjørn invitere seg selv på en ettårsbefaring, denne befaringen er for å kartlegge eventuelle feil eller mangler som skulle ha oppstått i løpet av dette første året i deres nye Arca Nova bolig. Som på overtakelsen skriver Bjørn ned eventuelle anmerkninger og rapporterer direkte til fagfolk som kommer og sørger for at boligen igjen kommer i tipp, topp stand. Dere må for all del ikke vente et helt år om det skulle dukke opp noe. Bjørn er deres personlige kontakt og servicemann i Arca Nova. Han er tilstede for våre kunder og tar imot e-poster og telefoner fra dem om noe skulle oppstå. Det er han faktisk hele 5 år etter overtakelse av ny bolig. Ved kjøp av ny bolig har du 5 års reklamasjonsrett og Bjørn som fast kontaktperson hele denne perioden.

Klar for å sette igang?

Synes du dette høres ut som et spennende prosjekt og er klar for å starte på veien mot å finne din drømmebolig? Eller ble litt mer nysgjerrig og ønsker mer informasjon? Da er du hjertelig velkommen hit til kontoret for en times gjennomgang av byggeprosjektet og de ulike boligene vi kan tilby i Verksbyen - den nye bydelen i Fredrikstad. Trykk deg inn på kalenderen til Thomas her og finn ledig tid til møte med han.

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig.

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre