<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Interiør og kvaliteter: Røysåsen Panorama II

Bli bedre kjent med de innvendige løsningene og kvalitetene til Røysåsen Panorama II i Moss.

Kjøkken
d

Kjøkkenet er et samlingssted og kanskje det viktigste rommet i et hjem. Et nytt og moderne kjøkken er elegant og innbydende. Derfor kobler vi kjøkkenet sammen med stuen og skaper et varmt og stort samlingspunkt når familien og venner møtes - dette gir mye rom og gjennomgående lys.

Noen ønsker et litt mer tilbaketrukket kjøkken, og den løsningen har vi i leilighetstype B.

Kjøkkeninnredning leveres i moderne hvit utførelse med slette fronter og innfreste grep av type Sigdal Horisont, med integrerte hvitevarer fra Siemens. 

Soverom

e

Leilighetene har henholdsvis 2 og 3 soverom. Fellesnevneren for leilighetene er et stort og lyst hovedsoverom.

I plantegningene er det i de større boenhetene tegnet inn et bibliotek som både kan brukes som et ekstra soverom og som TV-stue. Toppleilighetene har også mulighet for walk-in closet fra hovedsoverom.

Oppvarming og ventilasjon

Alle boligene oppvarmes med vannbåren varme fra eget nærvarmeanlegg, og varmepumpe basert på bergvarme og solenergi fra solfangere. Det leveres vannbåren varme i gulv i boligrom, bortsette fra i innvendig bod.

Alle boligene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vegghengt aggregat med styreenhet monteres i innvendig bod. Balansert ventilasjon suger ut dårlig luft og tilfører samtidig ny og temperert frisk luft. Den nye luften som tilføres, renses gjennom filtre som tar bort støv, pollen og andre partikler.

Stuen

b
c

Når vi utarbeider en plantegning vier vi ekstra mye oppmerksomhet til stuen. Vi er opptatt av åpne og gjennomtenkte planløsninger som gir behagelige oppholdsrom. Dette resulterer i åpen stue og kjøkkenløsning med store vindusflater mot balkongen. Da balkongen er romslig og skjermet, oppleves den som en forlengelse av stuen.

Gulvet i stuen og øvrige oppholdsrom er 14 mm hvit matt eikeparkett. I gangen leveres det mørke fliser i størrelse 30x30. Veggene er sparklet og malt gips som kommer i 8 forskjellige standardfarger. Himlinger leveres med gipsplater i sparklet og malt utførelse.

Bad

h

Badet er et av de viktigste rommene i en drømmebolig. Et godt bad øker komforten betraktelig. Man bruker badet regelmessig, både på morgenkvisten og før leggetid. I tillegg kommer klesvasken samt turene på toalettet. Vi legger da vekt på at badet skal være et rom som er behagelig og funksjonelt.

Vi leverer derfor badene med nedsenket dusjsone med klare, rette dusjvegger i størrelse 90x90. Toalettet er vegghengt i hvitt porselen. Baderomsinnredningen er på 100 cm i glatt utførelse bestående av to skuffer med servant og speilskap med lys, av type Nordisk Bad fra Sigdal.

 

Oppdatering juni 2019:
Røysåsen Panorama er sluttsolgt og beboere har flyttet inn. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs
Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre