<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Les om den unike beliggenheten til Røysåsen Panorama II

På Røysåsen Panorama II er det særskilt to ting vi synes er ekstra spesielt. Future Living som bringer fremtidens løsninger til prosjektet - samt dets unike beliggenhet. Her kan du bo med gangavstand til Moss sentrum og Mosseskogen som nabo.

Nærhet til Oslo

Toget går ofte fra Moss stasjon, og det bruker under 45 minutter til Oslo. Det er gangavstand fra leilighetene på Røysåsen Panorama II til togstasjonen. Når utbyggingen av Follo-tunellen står ferdig blir reiseveien med toget faktisk 10 minutter raskere. Dersom du foretrekker bilveien er det kjekt å vite at fra Røysåsen tar det kun 3 minutter til E6 med bil!

Mosseskogen

Mosseskogen er i umiddelbar nærhet fra boligene. Du kan når som helst ta på deg turskoene (eller løpeskoene) og ta turen ut i marka.

mosseskogen

 

mosseskogen2

Skogen har innbydende turmuligheter rundt Molbekktjernet, og Østfolds kjente kyststi gjennom skogen og langs ved sjøen. Her er det flere gode fiskemuligheter og badeplasser. Det er stier av høy standard for sykler samt gode skogsstier til fots. Det gir ypperlige muligheter for rekreasjon og friluft, både sommerstid og vinterstid.

Panorama utsikt

Røysåsen Panorama II vil få den høyeste beliggenheten på Røysåsen med panoramautsikt over Oslofjorden og Mossesundet. Mellom fjorden og sundet ser man Moss sentrum, og ned på den nye bydelen Verket.

a

Møllebyen

På vei til sentrum ligger Mossefossen og Møllebyen. Moss var på 1800-tallet en av de sentrale møllebyene i landet. I dag er de gamle møllebygningene kjernen i den vakre og kjente Møllebyen, som er området med de gamle møllene ved fossen.

Her er det innbydende uteområder hvor også biblioteket og kinoen ligger, som mottok Statens Byggeskikkpris i 2004.

mollerbyen

 

mollllebyen

Moss sentrum

Fra de nye boligene er det kun en kort og innbydende spasertur forbi Verket og Mossefossen til Moss sentrum, og det rike bylivet som finnes der. Med den sentrale beliggenheten, er det også meget kort avstand til barnehage, skoler, ulike butikker og servicefasiliteter. 

sentrum
Oppdatering juni 2019:
Røysåsen Panorama er sluttsolgt og beboere har flyttet inn. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs
 
 
Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre