<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Store festivaler i Fredrikstad sommeren 2019

I Fredrikstad blir det arrangert flere store festivaler hvert år. Her er fire av de største festivalene som blir arrangert sommeren 2019.


Idyllfestivalen

Idyllfestivalen arrangeres 21. – 22. Juni 2019, årets festival er den fjerde i rekken. Festivalen har vært utsolgt de tre første årene og nytt for i år er at festivalen er flyttet fra Stortorget til den idylliske øya Isegran. I år skilter de med artister som Matoma, Julie Bergan, Ruben, Erik og Kriss, Postgirobygget og flere kjente artister. Med denne line-upen og den idylliske lokasjonen i Fredrikstad, kan du forvente god sommerstemning.

Her ser du et lite filmklipp fra fjorårets festival:

 

Glommafestivalen

Når Glommafestivalen setter i gang våkner byen til liv på en spesiell måte. Glommafestivalen er en byfest for hele familien og varer fra 26. – 30. Juni 2019. På Glomma festivalen vil du finne mye god mat, marked, konserter. Artister som kommer er Dumdum Boys, Timbuktu, Madcon og Thomas Dubdahl.

 

 

Video hentet fra Glommafestivalen.no

Unknown-2

Glommafestivalen, foto: Trine Sirnes

Tall Ships Races

Fredrikstad er igjen vertskap for verdens største skuteregatta Tall Ships Races. For å få med seg dette må du ta turen 11-14 juli 2019.

Fredrikstad var Norges største seilskuteby rundt 1900. I sommer fylles elva igjen med stolte skuter og en skikkelig folkefest. 1909 hadde hele 180 skuter sin base i Fredrikstad. Med sine naturgitte forutsetninger, beliggende som en halvøy mellom Glommas østre og vestre løp, er Fredrikstad usedvanlig godt egnet som gjestehavn regattaen som eies av den britiske organisasjonen Sail Training International.

Tall Ships Races byr på åpne skuter, konserter, forestillinger, konkurranser, aktiviteter, pop-up events, historieformidling og mye mer. Over 75 av verdens største skuter vil representere flere enn 25 land.

Tall Ships Races, foto: Øyvind Hansen

Tall Ships Races, foto: Øyvind Hansen

Månefestivalen

Månefestivalen ble startet i 2001 og har siden 2006 holdt til i Gamlebyen. I år arrangeres festivalen 26.-28. Juli 2019. Musikalsk så spenner repertoaret seg fra høy rock, kvalitets-pop, utforskende jazz og hiphop, og sammen med en rekke andre kunstneriske utrykk på festivalområdet, blir helheten en uforglemmelig opplevelse. Det kommer mange artister, blant annet ISAK, Marion Ravn og Highasakite.

Hovedscenen er på Tøihusplassen og er den eneste scenen som krevet billett for å komme inn. De andre scenene er gratis, deriblant Festival Ø på Gamlebyen kulturhus og Hiphop på månen. Noe som er særegent med Månefestivalen er deres fokus på miljø. Torget i Gamlebyen blir forvandlet til et livlig og sjarmerende marked og utstillingsvindu for urbane dyrkingsprosjekter, økologisk mat, fairtrade, redesign og miljøvennlige produkter.

Månefestivalen, foto: Øyvind Hansen

Markus Branum
Markus Branum jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig. I tillegg til å være en av de aller først som kjøpte bolig i Verksbyen er han aller mest kjent for sitt store smil og behjelpelige væremåte.

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre