<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bilder av Verksbyen juni 2019

Av Ole Martin Wahlberg • juni 28, 2019
Vi tok i dag noen nye dronebilder av Verksbyen. I Verksbyen bygger vi nå delprosjektet Verkshagen og Capjon Park. Verkshagen er moderne eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Capjon Park er...
Les videre
Alle innlegg

Store festivaler i Fredrikstad sommeren 2019

I Fredrikstad blir det arrangert flere store festivaler hvert år. Her er fire av de største festivalene som blir arrangert sommeren 2019.


Idyllfestivalen

Idyllfestivalen arrangeres 21. – 22. Juni 2019, årets festival er den fjerde i rekken. Festivalen har vært utsolgt de tre første årene og nytt for i år er at festivalen er flyttet fra Stortorget til den idylliske øya Isegran. I år skilter de med artister som Matoma, Julie Bergan, Ruben, Erik og Kriss, Postgirobygget og flere kjente artister. Med denne line-upen og den idylliske lokasjonen i Fredrikstad, kan du forvente god sommerstemning.

Her ser du et lite filmklipp fra fjorårets festival:

 

Glommafestivalen

Når Glommafestivalen setter i gang våkner byen til liv på en spesiell måte. Glommafestivalen er en byfest for hele familien og varer fra 26. – 30. Juni 2019. På Glomma festivalen vil du finne mye god mat, marked, konserter. Artister som kommer er Dumdum Boys, Timbuktu, Madcon og Thomas Dubdahl.

 

 

Video hentet fra Glommafestivalen.no

Unknown-2

Glommafestivalen, foto: Trine Sirnes

Tall Ships Races

Fredrikstad er igjen vertskap for verdens største skuteregatta Tall Ships Races. For å få med seg dette må du ta turen 11-14 juli 2019.

Fredrikstad var Norges største seilskuteby rundt 1900. I sommer fylles elva igjen med stolte skuter og en skikkelig folkefest. 1909 hadde hele 180 skuter sin base i Fredrikstad. Med sine naturgitte forutsetninger, beliggende som en halvøy mellom Glommas østre og vestre løp, er Fredrikstad usedvanlig godt egnet som gjestehavn regattaen som eies av den britiske organisasjonen Sail Training International.

Tall Ships Races byr på åpne skuter, konserter, forestillinger, konkurranser, aktiviteter, pop-up events, historieformidling og mye mer. Over 75 av verdens største skuter vil representere flere enn 25 land.

Tall Ships Races, foto: Øyvind Hansen

Tall Ships Races, foto: Øyvind Hansen

Månefestivalen

Månefestivalen ble startet i 2001 og har siden 2006 holdt til i Gamlebyen. I år arrangeres festivalen 26.-28. Juli 2019. Musikalsk så spenner repertoaret seg fra høy rock, kvalitets-pop, utforskende jazz og hiphop, og sammen med en rekke andre kunstneriske utrykk på festivalområdet, blir helheten en uforglemmelig opplevelse. Det kommer mange artister, blant annet ISAK, Marion Ravn og Highasakite.

Hovedscenen er på Tøihusplassen og er den eneste scenen som krevet billett for å komme inn. De andre scenene er gratis, deriblant Festival Ø på Gamlebyen kulturhus og Hiphop på månen. Noe som er særegent med Månefestivalen er deres fokus på miljø. Torget i Gamlebyen blir forvandlet til et livlig og sjarmerende marked og utstillingsvindu for urbane dyrkingsprosjekter, økologisk mat, fairtrade, redesign og miljøvennlige produkter.

Månefestivalen, foto: Øyvind Hansen

Markus Branum
Markus Branum jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig. I tillegg til å være en av de aller først som kjøpte bolig i Verksbyen er han aller mest kjent for sitt store smil og behjelpelige væremåte.

Se også

Bilder av Verksbyen juni 2019

Av Ole Martin Wahlberg • juni 28, 2019
Vi tok i dag noen nye dronebilder av Verksbyen. I Verksbyen bygger vi nå delprosjektet Verkshagen og Capj...
Les videre

Pendle fra Fredrikstad til Oslo?

Av Thomas S. Hansen • juni 26, 2019
Fredrikstad har mange kvaliteter å by på som kan gjøre byen til et fristende bosted for mange med jobb i ...
Les videre

Eksklusive uteområder i Capjon Park

Av Thomas S. Hansen • juni 25, 2019
I det innovative leilighetsprosjektet Capjon Park kommer det vakre fellesparker, idylliske hager og kosel...
Les videre