<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Bli kjent med leilighetstypene til Røysåsen Panorama II

Hver boenhet er viet stor oppmerksomhet for å skape gode løsninger for ditt hjem. I denne posten kan du lese om fordelene til de ulike leilighetene i boligprosjektet Røysåsen Panorama II i Moss. 

Vi har flere spennende planløsninger, hvor alle leilighetene er beliggende syd-vest vendt med særdeles flotte solforhold . Flere av boligene er like i de ulike etasjene.  Det medfølger en parkeringsplass og en utvendig sportsbod i p-kjeller til hver leilighet. 

Leilighetstype A - endeleilighet sydvest

Leilighet på 102 kvm BRA. Sydvestvendt leilighet, med sol hele dagen og utsikt til solnedgang. Det er lys fra tre vegger, noe som gir ekstra god romfølelse. For mange er dette en optimal planløsning med tre soverom hvorav et ofte benyttes til bibliotek eller ekstra tv stue. Det er også to bad slik at det ene, om ønskelig, kan brukes til vaskerom.  

 

a-ende

 

b

 

Leilighetstype B - midtleilighet syd

Leilighet på 81 kvm BRA. Her er det et tilbaketrukket kjøkken, som mange foretrekker. Det er også et stort hovedsoverom vendt mot sjøen. Soverommene ligger adskilt fra hverandre, noe mange setter pris på.

b - midt

 

f

 

Leilighetstype C - endeleilighet sydøst

Leilighet på 81 kvm BRA. Dette er en endeleilighet med mye lys. Den har stor åpen stue og kjøkkenløsning rett ved balkong, og her kommer disse arealene naturlig i fokus.

c - ende

 

h

 

Leilighetstype D - Toppleilighet sydvest

Leilighet på 123 kvm BRA. I alle toppleiligheter er det ekstra stor balkong, og denne ligger sydvest vendt med stua mot vest. Her er det mulighet for fire soverom hvorav to kan brukes som ekstra TV-stue/bibliotek eller walk-in closet. Med sine 123 m2 store flate, får man også en flott, stor og åpen stue-kjøkkenløsning med øy hvor man også kan følge med på solnedgangen.

 

d-1

 

Leilighetstype E - Toppleilighet sydøst

Leilighet på 123 kvm BRA. I alle toppleiligheter er det ekstra stor balkong, og denne ligger sydvest vendt, med stua ligger mot øst. Her er det også mulighet for fire soverom hvorav to kan brukes som ekstra TV-stue/bibliotek eller walk-in closet. Med sine 123 m2 store flate, får man også en flott, stor og åpen stue-kjøkkenløsning med øy. Kanskje får man også med seg byens lys på kveldstid?

 

e-1

Oppdatering juni 2019:
Røysåsen Panorama er sluttsolgt og beboere har flyttet inn. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs

Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre