<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

PODCAST - Verksbyen er forbi FNs klimamål for 2030

Av Thomas S. Hansen • august 31, 2019
Hvordan påvirker et økende behov for et grønt skifte og en mer bærekraftig verrden boligbransjen? Hør hva konsernleder i Arca Nova, Ruben D. Hansen, har å si om dette - og lær hvordan Arca N...
Les videre
Alle innlegg

Bli bedre kjent med vårt nye boligprosjekt Røysåsen Panorama II

Vi er stolte over å presentere et nytt boligprosjekt med vårt nye grensesprengende og innovative konsept, Future Living. Kombinert med spektakulær beliggenhet, høy standard og perfekt arkitektonisk utforming, så kan du her kjøpe deg din nye drømmebolig på Røysåsen Panorama II i Moss!

DRØMMEBOLIG

rosasen stor

På Røysåsen Panorama II kan man kjøpe seg en drømmebolig med alle moderne kvaliteter. Boligene vil bli bygget med konseptet Future living, høy standard, gode planløsninger, store balkonger, gode uteområder, p-kjeller og heis.

I alt planlegges det 16 leiligheter fordelt på 2 bygninger.

BELIGGENHET

a

Røysåsen Panorama II har en perfekt beliggenhet på toppen av Røysåsen, beliggende syd-/vestvendt med en av byens flotteste utsikts- og solforhold. Her er det spektakulær utsikt over Oslofjorden og Mossesundet.

Mosseskogen med alle sine muligheter er i umiddelbar nærhet og det er 10 minutters gangavstand til Moss sentrum og det rike bylivet som er der. Med toget tar det under 45 minutter til Oslo. Området er barnevennlig med flere barnehager og Verket skole i nærområdet.

FUTURE LIVING

bFuture Living er fremtidens boliger som produserer mye av sitt eget energibehov. De er miljøvennlige med digital og trygg teknologistyring av hele boligen. Dette grenseprengende konseptet vil forklares nærmere i salgsprospektet og vil være fremtidens standard for et nytt og godt hjem.
 
 
Oppdatering juni 2019:
Røysåsen Panorama er sluttsolgt og beboere har flyttet inn. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs
Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

PODCAST - Verksbyen er forbi FNs klimamål for 2030

Av Thomas S. Hansen • august 31, 2019
Hvordan påvirker et økende behov for et grønt skifte og en mer bærekraftig verrden boligbransjen? Hør hva...
Les videre

5 selskapslokaler i Fredrikstad med plass til flere enn 80 gjester

Av Markus Branum • juli 29, 2019
I Fredrikstad finner du mange selskapslokaler, som rommer over 80 personer. Du finner mange av disse loka...
Les videre

Andreas pendler fra Fredrikstad til Oslo

Av Thomas S. Hansen • juli 29, 2019
Det er over 2 200 personer som bor i Fredrikstad og jobber i Oslo, i tillegg er det mange som studerer i ...
Les videre