<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Store festivaler i Fredrikstad sommeren 2019

Av Markus Branum • juni 18, 2019
I Fredrikstad blir det arrangert flere store festivaler hvert år. Her er fire av de største festivalene som blir arrangert sommeren 2019.
Les videre
Alle innlegg

Bli bedre kjent med vårt nye boligprosjekt Røysåsen Panorama II

Vi er stolte over å presentere et nytt boligprosjekt med vårt nye grensesprengende og innovative konsept, Future Living. Kombinert med spektakulær beliggenhet, høy standard og perfekt arkitektonisk utforming, så kan du her kjøpe deg din nye drømmebolig på Røysåsen Panorama II i Moss!

DRØMMEBOLIG

rosasen stor

 

På Røysåsen Panorama II kan man kjøpe seg en drømmebolig med alle moderne kvaliteter. Boligene vil bli bygget med konseptet Future living, høy standard, gode planløsninger, store balkonger, gode uteområder, p-kjeller og heis.

I alt planlegges det 16 leiligheter fordelt på 2 bygninger.

BELIGGENHET

a

Røysåsen Panorama II har en perfekt beliggenhet på toppen av Røysåsen, beliggende syd-/vestvendt med en av byens flotteste utsikts- og solforhold. Her er det spektakulær utsikt over Oslofjorden og Mossesundet.

Mosseskogen med alle sine muligheter er i umiddelbar nærhet og det er 10 minutters gangavstand til Moss sentrum og det rike bylivet som er der. Med toget tar det under 45 minutter til Oslo. Området er barnevennlig med flere barnehager og Verket skole i nærområdet.

FUTURE LIVING

b

 Future Living er fremtidens boliger som produserer mye av sitt eget energibehov. De er miljøvennlige med digital og trygg teknologistyring av hele boligen. Dette grenseprengende konseptet vil forklares nærmere i salgsprospektet og vil være fremtidens standard for et nytt og godt hjem.

Lilja M H Guthu
Lilja er salgsansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Store festivaler i Fredrikstad sommeren 2019

Av Markus Branum • juni 18, 2019
I Fredrikstad blir det arrangert flere store festivaler hvert år. Her er fire av de største festivalene s...
Les videre

Noen koselige kaféer du burde besøke i Fredrikstad

Av Markus Branum • juni 16, 2019
Fredrikstad får stadig en mer spennende miks av restauranter, kaféer og kulturliv. Her har du noen koseli...
Les videre

Sjekk ut disse restaurantene i Fredrikstad

Av Markus Branum • juni 6, 2019
I Fredrikstad vil du finne mange flotte restauranter med ulike kulinariske opphav. Her får du et utvalg a...
Les videre