<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Bli bedre kjent med vårt nye boligprosjekt Røysåsen Panorama II

Vi er stolte over å presentere et nytt boligprosjekt med vårt nye grensesprengende og innovative konsept, Future Living. Kombinert med spektakulær beliggenhet, høy standard og perfekt arkitektonisk utforming, så kan du her kjøpe deg din nye drømmebolig på Røysåsen Panorama II i Moss!

DRØMMEBOLIG

rosasen stor

På Røysåsen Panorama II kan man kjøpe seg en drømmebolig med alle moderne kvaliteter. Boligene vil bli bygget med konseptet Future living, høy standard, gode planløsninger, store balkonger, gode uteområder, p-kjeller og heis.

I alt planlegges det 16 leiligheter fordelt på 2 bygninger.

BELIGGENHET

a

Røysåsen Panorama II har en perfekt beliggenhet på toppen av Røysåsen, beliggende syd-/vestvendt med en av byens flotteste utsikts- og solforhold. Her er det spektakulær utsikt over Oslofjorden og Mossesundet.

Mosseskogen med alle sine muligheter er i umiddelbar nærhet og det er 10 minutters gangavstand til Moss sentrum og det rike bylivet som er der. Med toget tar det under 45 minutter til Oslo. Området er barnevennlig med flere barnehager og Verket skole i nærområdet.

FUTURE LIVING

bFuture Living er fremtidens boliger som produserer mye av sitt eget energibehov. De er miljøvennlige med digital og trygg teknologistyring av hele boligen. Dette grenseprengende konseptet vil forklares nærmere i salgsprospektet og vil være fremtidens standard for et nytt og godt hjem.
 
 
Oppdatering juni 2019:
Røysåsen Panorama er sluttsolgt og beboere har flyttet inn. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs
Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre