<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fem ting å tenke på når du kjøper helt ny bolig i Fredrikstad

Av Lilja M H Guthu • januar 30, 2019
Fredrikstad er en veldig flott by med mange spennende boligprosjekter. Her er noen lure ting du bør tenke på når du skal kjøpe ny bolig i Norges mest attraktive by.
Les videre
Alle innlegg

Arca Nova podcast: Future Living på toppen av Røysåsen!

Velkommen til Arca Nova podcast! Denne første podcasten handler om det spennende boligprosjektet vi har gående i Moss, nemlig Røysåsen Panorama II. Sammen med Markus Branum, skal jeg (Nina Asbjørnsen) få kose meg med mange spennende gjester og temaer i tiden fremover, i Arca Nova’s splitter nye Future Living-podcast. Med oss som produsent (og supermann) har vi Ole-Martin Wahlberg, sammen har vi mange spennende planer for podcastene som kommer utover høsten. Håper du vil følge med oss fremover!

pdcMarkus, Nina & Ole Martin

Vår første gjest, i vår aller første podcast er ingen ringere enn Arca Nova’s allvitende og supre salgssjef Lilja M. H. Guthu, få kjenner prosjekter og prosesser i Arca Nova like godt som henne. I denne podcasten snakker vi med Lilja om Røysåsen Panorama II i Moss. Dette er et pionerprosjekt i Future Living konseptet vårt, og vi kan stolt meddele at dette både ser helt fantastisk ut og er innovativt så det holder! Ta deg tid og lytt til hva Lilja har å fortelle i denne podcasten, hvor vi tar blant annet for oss beliggenhet, byggestandard og strømregningen som stadig når nye høyder!

kontaktperson_lilja

 Lilja

Plasser headsettet godt på hodet, gjør akkurat hva du vil! Om det er å lene seg bakover i godstolen eller rydde i huset, lytt deg gjennom vår podcast og bli litt klokere på hvem vi er og hva vi utvikler på toppen av Røysåsen i Moss.

 

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs og kundebehandler.

Se også

Fem ting å tenke på når du kjøper helt ny bolig i Fredrikstad

Av Lilja M H Guthu • januar 30, 2019
Fredrikstad er en veldig flott by med mange spennende boligprosjekter. Her er noen lure ting du bør tenke...
Les videre

Digital boligvisning Verkshagen

Av Lilja M H Guthu • januar 29, 2019
Torsdag 24. januar kl. 20:00 hadde vi Live boligvisning på Facebook for de familievennlige boligene i Ver...
Les videre

Julehilsen 2018 fra Ruben

Av Ruben Dahl Hansen • desember 21, 2018
I dag er det fredag 21. desember og store deler av oss har tatt juleferie. Noen er på vei hjem til sine f...
Les videre