<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

3 tips før du selger boligen din

Å selge boligen sin kan være blant de største tingene man gjør i løpet av livet. Mange har bodd der nesten hele sitt voksne liv, og det kan vekke mange ulike følelser å skulle selge. Felles for alle er at man ønsker best mulig pris for boligen, og at andre skal se nettopp de tingene man selv har satt størst pris på. Her kommer noen enkle tips du selv kan gjøre for å oppnå nettopp dette.


1. Rydd opp

Ta bort ting og tang som har funnet sin faste plass gjennom årene, vask godt og rydd ordentlig i huset. Rydd bort flere pyntegjenstander enn de du først tenker på, slik at det virkelig blir godt og luftig. Om du må, kan det være lurt å leie et lager å sette ting på eller forhøre deg om familie eller venner har plass for en liten periode. Nå er det nye kjøpere som skal inn, og de bør få se at det finnes plass til dem og tingene deres. Husk også å ta bort det meste av personlige bilder og gjenstander. Det skal være rom for nye minner i huset nå.

4Illustrasjonsbilde av hovedsoverom i rekkehus i Verkshagen.

 

2. Se på huset ditt med kritiske øyne og frisk opp

Om det er noen steder i huset som er svært ulikt det som er i stil nå, eller som folk flest ikke kunne tenke seg, kan det være lurt å friske litt opp. Kjøp litt maling i en nøytral farge, og forny de veggene som tar bort førsteinntrykket som det flotte hjemmet huset deres igjen vil bli for en ny familie.

3

Bilde av stue i enebolig i Verkshagen.


3. Gjør uteområdene innbydende

Rydd i hagen, klipp gresset og plant noen friske blomster. Innby til avslapping, og ikke til enda mer jobb. Kanskje like viktig som dette, er det å velge rett megler slik at du kan få best mulig hjelp med salget. Riktig pris, fotografering og presentasjon av boligen har svært mye å si på hvor lang tid det tar å få et godt salg.

3 Terrasse

Bilde av takterrasse i enebolig i Verkshagen.

Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre