<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

OM OSS

Vi driver med utvikling og salg av boliger og betjener hele verdikjeden innen bygg og anlegg. I tillegg påtar vi oss entrepriser fra det private og offentlige. Gruppen ble stiftet i 1998 med forretningsidéen om å opparbeide seg en bred byggkompetanse innenfor gruppen og produksjon ved hjelp av trehus-elementer. På denne måten kunne vi bygge kostnadseffektive og gode boliger med god fremdrift. I dag er bærekraftig boligbygging i tre en av nøklene for å redusere boligbransjens klimagassutslipp.

Klikk her for å se bilder av tidligere fullførte prosjekter.

 

Som et svar på den rasende teknologiske utviklingen og behovet for det grønne skiftet har vi utviklet Future Living. Det er en markedsledende kombinasjon av solenergi, smarthusteknologi og grønn byggestandard.

Klikk her for å lese om Future Living.

 

Vår drift kan enkelt sett oppsummeres til bolig, entreprenør og element. Nedover på denne siden kan du lese mer de ulike delene av vår virksomhet.

verkshagen 1

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og økonomisk fornuftig valg. Men er det lurt å kjøpe en ny bolig i dagens marked?
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre

Arca Nova viser vei i det grønne skiftet for byggebransjen

Av Ruben Dahl Hansen • juli 4, 2022
Arca Nova ønsker å være en pioner i den skandinaviske byggeindustrien og bli en ledende aktør som presser på for mer bærekraftige byggestandarder. Dette viser vi i Verksbyen.
Les videre
Korte Fakta
  • Stiftet i 1998
  • Hovedkontorer i Fredrikstad
  • Avdelingskontor på Eidsvoll
  • Produksjonsfabrikk i Estland
  • Datterselskap i Sverige
  • 80 ansatte

109

Gjennomførte prosjekter

1854

bor i en bolig fra oss

42489793

timers snekring

1642457

kopper kaffe

ARCA NOVA BOLIG

- vår boligvirksomhet

Drømmer du om å flytte inn i en ny bolig og få et enklere boligliv? Vi jobber med mange spennende boligprosjekter bestående av attraktive beliggenheter, gode planløsninger og innbydende arkitektur. Gjennom å bygge boliger med dine behov og din trivsel i fokus, ønsker vi å realisere din boligdrøm. Hver bolig vies stor oppmerksomhet for å skape gode hjem og tilrettelegge for et enkelt boligliv.

Det er en stor og viktig prosess å kjøpe ny bolig. Vi ønsker at kunden skal føle seg trygg og ivaretatt - fra første kontakt og kontrakt som blir signert, gjennom byggeperioden til overlevering og deretter gjennom hele garantiperioden. Vi lever av å tilby kvalitetsboliger til fornøyde kunder. Vår markedsvisjon er at våre kunder skal være våre beste markedsførere.

verkshagen uteoområder verksbyen

Over 20 år

Arca Nova Bolig har siden 1998 jobbet med boliger. Vi utvikler tomteområder, selger og bygger boligfelter, flermannsboliger og eneboliger. Gjennom alle våre boligprosjekter har vi opparbeidet oss en stor markeds- og boligkompetanse. Vi legger ned mye tid og innsats for å finne og utvikle de riktige boligprosjektene.

En omfattende prosess

Utvikling og utbygging av nye prosjekter kan gå over mange år fra utviklings og prosjekteringsfasen, frem til salgs- og utbyggingsfasen. For oss er det avgjørende å finne og utvikle de riktige tomteområdene og gjøre en god utviklingsjobb. Det er dette som danner grunnlaget for et attraktivt, nytt boligprosjekt.

Helhetlig utforming

Vi legger vekt på en helhetlig utforming og gjennomføring i alle ledd, fra den arkitektoniske utforming til materialvalg og utbyggingsfasen. Vi jobber for at våre boligmiljøer skal være preget av trivsel og hygge, hvor muligheten for både privatliv og sosialt felleskap står i fokus. Bygningene og de nye boligene skal være spennende, estetisk appellerende og funksjonsrike.

thomas

Thomas S. Hansen

Salgsansvarlig

98 24 65 58 
thomas(a)arcanova.no

Ole Edvin Utaker

Ole Edvin Utaker

Ansvarlig prosjektutvikling

98 24 65 51
ole(a)arcanova.no

Arca Nova Entreprenør

- vår byggevirksomhet

Vi er en totalentreprenør for alle boligprosjekter som bygges ut i regi av Arca Nova Gruppen og tar også på oss eksterne totalentrepriser. Vi har stor kompetanse og erfaring fra alle typer boligprosjekter, fra eneboliger til boligblokker.

Gjennom totalentrepriser for eksterne aktører har vi også bygd barnehager, idrettshall, forsamlingslokaler, næringsbygg og ulike andre typer bygninger.

arca nova snekkerk norge

Egenregi

Vi utfører prosjektering, prosjekt- og byggeledelse, grunnarbeider og håndverksarbeider i egen regi med dedikerte og dyktige ansatte som har høy kompetanse og bred erfaring. Vi har sentral godkjenning innenfor alle våre fagområder og har høyt fokus på sikkerhet, helse og arbeidsmiljø i alle våre entrepriseoppdrag.

Vår fremgangsmåte

Ved å være detaljinvolvert i alle ledd i våre entrepriseoppdrag, reduserer vi antall mellomledd og er i stand til å bygge våre prosjekter til konkurransedyktige priser. For å gjennomføre gode prosjekter til avtalt tid, er det avgjørende med god planlegging, detaljert oppfølging og fokus på effektivitet, framdrift, kvalitet og sikkerhet under hele utbyggingsperioden. Dette danner grunnlag for ferdigstillelse av prosjekter til avtalte tider, til høy kvalitet og innenfor avtalte økonomiske rammer.

Ulike bygningskonstruksjoner

Vi arbeider med de fleste typer bygningskonstruksjoner som involverer tre, stål og betong. Vår største konkurransefortrinn er når vi bygger trekonstruksjoner med treelementer fra Arca Nova Element OÜ.

Thor Ivar Grønli

Thor Ivar Grønli

Virksomhetsleder

98 24 65 54
thorivar(a)arcanova.no

Timo Trilljärv

Timo Trilljärv

Produksjonsleder

98 24 65 59
timo(a)arcanova.no

Arca Nova Element

- vår elementfabrikk

Arca Nova Element OÜ er vår norskeide elementfabrikk i Estland som produserer veggelementer, takelementer og bjelkelagselementer i tre.

ARCA NOVA ELEMENT

Etablert i 2004

Arca Nova Element OÜ ble etablert i 2004. Vi anvender typegodkjente materialer fra anerkjente leverandører og har stor fokus på kvalitet. De aller fleste av Arca Nova Gruppens boligprosjekter og entrepriseoppdrag leveres med elementer fra denne fabrikken. Elementfabrikken leverer også til profesjonelle kunder, slik som entreprenører og byggmestere i det skandinaviske og estiske markedet.

Hvorfor element

Gjennom å bygge med elementer oppnår man raskere framdrift på byggeplass og raskere tetting av bygg under oppføring, som reduserer fuktighet i byggene under byggetiden. Alt som produseres på fabrikk, planlegges detaljert i forkant. Det anvendes materialer av høy kvalitet og produksjon gjøres nøyaktig og effektiv. Ved å produsere i Estland, for det norske og skandinaviske markedet, oppnår man kostnadsfordelene ved å produsere i et land med lavere kostnader, enn det norske kostnadsnivået.

 

 

Arca Nova elementfabrikk i Estland

Knut Jenssen

Virksomhetsleder

98 24 65 66
knut(a)arcanova.no

Janno Riidak

Janno Riidak

Fabrikkleder

+372 48 92 790
janno(a)arcanova.ee