<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt oss 

Verksbyen blogg

Nyheter fra Verksbyen

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor julestemning for hele familien, og vi inviterer alle beboere i Verksbyen, med venner og fa...
Les Mer
All Posts

VERKSBYDAGEN 2022 - nabofest

Lørdag 27. august 2022 arrangerer vi igjen VERKSBYDAGEN, som er en gratis nabofest i Verksbyen. Verksbydagen er for alle som har kjøpt bolig der, deres familier og venner, og alle naboer til Verksbyen.

 

Facebook banner Verksbydagen 2022 copy-1

Arrangeres sammen med Rema 1000 Sellebakk ved kjøpmann Mads Hemstad. 

Arrangeres i Verksparken. 

 

Se film fra Verksbydagen 2021


PROGRAM

 

12.00: BARNETOG og KORPS (DUKKEVOGN- OG BARNESYKKELTOG)
Oppmøte kl. 12.00 på grusplassen ved Capjon Park. Kl. 12.15 starter toget. Det går ned langs Capjon Park, gjennom Capjon Park, og så gjennom Verkshagen før det ender opp i Verksparken hvor alle barna får en is ved scenen! Østre Fredrikstad Skolekorps leder toget.
 
12.30 - 17.00: ANSIKTSMALING, STANDS og IDRETTSLAG
Lillis Verden har med speil og utstyr og sitter i Verksparken hvor de er klar til å gi alle barn som ønsker det gratis ansiktsmaling. Det er også stands og opplegg fra idrettslag. 
 
Ca 12.45: GRATIS IS TIL BARN
Dukkevogn- og barnesykkeltoget ender opp i Verksparken. De får is ved scenen.
 
13.00: BARNESHOW med PYSJ
Fra scenen blir det barneshow og musikk med poporkesteret PYSJ. Fullt band med Harald Høidahl på piano, Dag Anders på bass, Ole Petter på trommer og Aleksander Hermansen som vokalist.
 
13.00 - 17.00: GRILLMAT, DRIKKE og OVERRASKELSER (Rema 1000)
Det blir servert mat og overraskelser i parken gjennom dagen. 
 
14.00: SEKKELØP og AKTIVITETER
Sekkeløp for voksne og sekkeløp for barn. Skjer i Verksparken. Påmelding ved oppmøte i kø. Grupper på 10 pers med egen finale. Premie til vinnerne. Det er også flere aktiviteter rundt i parken. 
 
15.00: Konsert ULRIKKE BRANDSTORP
En av Norges største stemmer og mest profilerte artiste, Ulrikke Brandstorp står på scenen og har akustisk konsert med gitarist.
 
16.00: POTETLØP MED PREMIE
Potetløp for voksne og potetløp for barn. Skjer i Verksparken. Påmelding ved oppmøte i kø. Grupper på 10 pers med egen finale. Premie til vinnerne.
 
17.00: FERDIG
Takk for idag!
 

 
Grillmat, is og drikke
I parken blir det utdeling av is til alle barna fra Rema 1000 Sellebakk ved kjøpmann Mads Hemstad. Det blir grillmat og drikke sponset av Rema 1000 Sellebakk på Østsiden storsenter.
Rema1000
 
Pysj guttene copy-1
Barneshow med PYSJ
Klokken 13.00 ønsker vi velkommen til barneshow med Fredrikstads eget poporkester PYSJ. De er et nystartet, pysjkledd orkester som spiller musikk for små og store barn i alle aldere.
 
Orkesteret består av Harald Høidahl på piano, Dag Anders på bass, Ole Petter på trommer og Aleksander Hermansen som vokalist. 
 
 
UB copy
 
Konsert med Ulrikke Brandstorp
Ulrikke Brandstorp har gjennom de siste årene etablert seg som en av Norges største stemmer og mest profilerte artister. I 2018 kom hun på andreplass i Stjernekamp på NRK, mens hun i 2020 vant Melodi Grand Prix med balladen «Attention». Vinnerlåta fra MGP har nå mer enn 12 millioner avspillinger på Spotify, og remixen av samme låt har 4.5 millioner avspillinger.

På tampen av 2020 sjarmerte hun hele Norge i Maskorama utkledd som Trollet, før hun imponerte som Kompanirekrutt 44 i Kompani Lauritzen. I 2021 og 2022 har Ulrikke vært å se i hovedrollen som Sophie i «Mamma Mia!» på Folketeateret.

Nylig har Ulrikke sluppet låtene «Love You to Love Me» og «Talk To Me», og gleder seg til å dele flere nye låter de kommende månedene.
 
Konserten starter i parken kl. 15.00 og blir en akustikk opptreden med Ulrikke og gitarist. 
 
alexander hermansenAlexander Hermansen er med som konferansier gjennom dagen. 
 

Klikk her for å gå til Facebook arrangementet.

 
 
Hvor er Verksbyen?
 
 

 

Markus Branum
Markus Branum
Markus Branum jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig. I tillegg til å være en av de aller først som kjøpte bolig i Verksbyen er han aller mest kjent for sitt store smil og behjelpelige væremåte.

Related Posts

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor jules...
Les Mer

VERKSBYDAGEN 2023 - nabofest

Lørdag 26. august 2023 arrangerer vi igjen VERKSBYDAGEN, som er en gratis nabofest i Verksbyen. Verksbyda...
Les Mer

Fremdrift fra byggeplassen til Verket Panorama og Verket Atrium

De to første byggene i Verket Panorama har reist seg og arbeidene med p-kjelleren til Verket Atrium er i ...
Les Mer

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT