<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt oss 

Verksbyen blogg

Nyheter fra Verksbyen

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor julestemning for hele familien, og vi inviterer alle beboere i Verksbyen, med venner og fa...
Les Mer
All Posts

VERKSBYDAGEN - nabofest

Lørdag 28. august arrangerer vi VERKSBYDAGEN, som er en gratis nabofest i Verksbyen. Verksbydagen er for alle som har kjøpt bolig der, deres familier og venner, og alle naboer til Verksbyen.

 

Facebook banner Verksbydagen-2


PROGRAM

 

14.30: BARNETOG (DUKKEVOGN- OG BARNESYKKELTOG)
Oppmøte kl. 14.30 på grusplassen ved Capjon Park. Kl. 15.00 starter toget. Det går ned langs Capjon Park, gjennom Capjon Park, og så gjennom alle sirklene i Verkshagen før det ender opp i Verksparken hvor alle barna får en is. Østre Fredrikstad Skolekorps leder toget.
 
Ca 15.30: GRATIS IS TIL BARN
Dukkevogn- og barnesykkeltoget ender opp i Verksparken. De får is ved inngangen til parken mellom sirkel 2 og sirkel 3 i Verkshagen.
 
16.00 – 19.00: GRATIS GRILLMAT OG GRATIS BRUS
Grilling og drikke skjer på 3 store tønnegriller i Verksparken. Sponses av Rema 1000 Østsiden.
 
16.00 – 19.00: GRATIS ANSIKTSMALING
Lillis Verden har med speil og utstyr og sitter i Verksparken hvor de er klar til å gi alle barn som ønsker det gratis ansiktsmaling.
 
16.00 – 19.00: LOTTERI
Østsiden I.L. har stand med lotteri i Verksparken til inntekt for Østsiden I.L.
 
16.15 – 17.30: HISTORISK VANDRING MED SVEIN SKAHJEM
Oppmøte med brygga i Verksparken. Krever påmelding til markusbranum@arcanova.no Rute opp Nabbetorp og tilbake langs Glommastien. Vandringen er gratis.
 
16.15 – 17.00: POTETLØP MED PREMIE
Potetløp for voksne og potetløp for barn. Skjer i Verksparken. Påmelding ved oppmøte i kø. Grupper på 10 pers med egen finale. Premie til vinnerne.
 
17.00 – 17.30: SEKKELØP MED PREMIE
Sekkeløp for voksne og sekkeløp for barn. Skjer i Verksparken. Påmelding ved oppmøte i kø. Grupper på 10 pers med egen finale. Premie til vinnerne.
 
17.30 – 17.50: FINALER SEKKELØP OG POTETLØP
Alexander Hermansen kaller inn fra scenen finalister til sekkeløp og potetløp.
 
18:00 – VINNERE FÅR PREMIE PÅ SCENEN
 
18:00 – 19.00: KAPTEIN RØDSKJEGG – SHOW
Kaptein Rødskjegg med sine menn har piratshow på scenen.
 
19.30 – 20.00: KONSERT MED INGEBORG WALTHER
Ingeborg Walther fra Stjernekamp holder show på scenen.
 
20.00: MEET AND GREET INGEBORG
Ingeborg holder Meet and Greet nede i parken.
 
21.00 – 22.45: KINOFILM PÅ SCENEN – LANGE FLATE BALLÆR 2
På scenen viser vi kinofilmen Lange Flate Ballær 2.

 


 
Grillmat, is og drikke
I parken blir det utdeling av is til alle barna fra Rema 1000, og ansiktsmaling fra Lillis Verden for de som ønsker det. Det blir grillmat og drikke sponset av Rema 1000 på Østsiden storsenter.
Rema1000
 
pressebilde rødskjegg
Familieshow med Kaptein Rødskjegg og sjørøverne
Klokken 18.00 ønsker vi velkommen til en timeslang piratfest med Kaptein Rødskjegg, Kalle Kanon og Jern-Harry. Midt i Verksparken vil sjørøverne fremføre sin elleville versjon av "De Tre Bukkene Bruse", fortelle helt ekte røverhistorier, og vær vitne til at Kaptein utfører litt "alternativ" magi...

Kaptein Rødskjegg og sjørøverne består av 3 glade men, ikke fullt så smarte, pirater som har turnert på kryss og tvers av Norge i 20 år. Konseptet er tuftet på barn i alle aldre og er bygget på musikalsk kvalitet, humor og god moral (i den grad en sjørøver klarer dette). Rollefigurene er ”ekte vare” og fri for løsskjegg, sminke, plastsverd og annet fjas.

Verdens morsomste sjørøvere har utvidet sin sangskattekiste med flere pirathits, de har nye eventyr fra de 7 hav, spennende og hysteriske historier å fortelle og Kaptein Rødskjegg tror han har lært seg å trylle... Dette er en fantastisk piratforestilling som passer for pirater og piraterinner i alle aldre. Voksne også!
 
 
Liggende 1
 
Konsert med Ingeborg
INGEBORG vender hjem til Østfold og gleder seg stort til å endelig stå på scenen igjen etter mange måneder i et locked-down Oslo. Det blir en stemningsfull konsert der hun blant annet vil synge sin nyeste singel «Det jeg aldri sa» som ble sluppet tidlig i juni. 

Høsten 2020 ga INGEBORG ut sin første singel på norsk og våren 2021 kom oppfølgeren «Hjertebank» som ble listet på NRK P3, NRK mp3 og anbefalt av NRK Urørt.

Med på scenen tar hun med seg den Oslobaserte gitaristen Stephan Gracia Slaaen som har samarbeidet med de fleste av landets mest profilerte artister. INGEBORG har også noen Stjernekamp-favoritter på programmet. Etter konsertslutt vil det bli mulighet for en «meet-and-greet» i Covid-19 vennlige former.
 
Konserten starter i parken kl. 19.30.
 
alexander hermansenAlexander Hermansen er med som konferansier gjennom dagen. 
 
Utekino
Omtrent halv ti på kvelden, så avslutter vi det hele med utekino fra Fredrikstad Kino. På lerretet blir det en spennende og morsom familiefilm.
fredrikstad-kino
 
Smittevern
 
Trenger frivillige
Vi trenger frivillig hjelp for å få det til, og håper flere kan stille opp. Har du anledning til å hjelpe til med leker og aktiviteter, så ta kontakt med Emilie Slangsvold fra det nye styret i Verkshagen eller Markus Branum i Arca Nova. 
 
Hvor er Verksbyen?
 

 

Markus Branum
Markus Branum
Markus Branum jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig. I tillegg til å være en av de aller først som kjøpte bolig i Verksbyen er han aller mest kjent for sitt store smil og behjelpelige væremåte.

Related Posts

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor jules...
Les Mer

VERKSBYDAGEN 2023 - nabofest

Lørdag 26. august 2023 arrangerer vi igjen VERKSBYDAGEN, som er en gratis nabofest i Verksbyen. Verksbyda...
Les Mer

Fremdrift fra byggeplassen til Verket Panorama og Verket Atrium

De to første byggene i Verket Panorama har reist seg og arbeidene med p-kjelleren til Verket Atrium er i ...
Les Mer

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT