<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kontakt oss 

Verksbyen blogg

Nyheter fra Verksbyen

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor julestemning for hele familien, og vi inviterer alle beboere i Verksbyen, med venner og fa...
Les Mer
All Posts

Capjon Park er sluttsolgt!

Som eneste større leilighetsprosjekt i nyere tid i Fredrikstad, så ble Capjon Park sluttsolgt ved ferdigstillelse. Vi gleder oss over 134 boliger som nå har blitt et hjem!

Utvendig blokk 4 syd_webCapjon Park i Verksbyen

 
Capjon Park ble ferdigstilt i oktober, og i november ble den siste leiligheten solgt. Prosjektet består av 5 hus som totalt rommer 134 boliger som varierer fra 53 til 131 kvm. Det er det første leilighetsprosjektet i den nye og grønne bydelen Verksbyen i Fredrikstad. 
 
I gjennomføringen av Capjon Park så er det 3 forhold som vi har lagt vekt på, og som vi stadig prøver å bli bedre på. 
  1. Utvikling
    Helhetlig og gjennomtenkt prosjekt
  2. Utførelse
    Høy kvalitet på utført leveranse
  3. Service
    Ettermarked som tar vare på kundene

Salgs og service teamet - Jubler_web-2Salgs- og serviceteamet til Arca Nova jubler for sluttsalg

 

1. Utvikling

Når byggene står ferdige, så er det for sent å justere på dem. Vi bruker da god tid på å finne en god leilighetsmiks av størrelser som forhåpentligvis treffer trendene i markedet. Der var vi heldige i Capjon Park.
 
Videre er uteområder og fellesområder viktige for oss. Vi prøver å lage innbydende parkområder som er med på å heve området.
 
Men det vi bruker mest tid på er utarbeidelse av plantegningene. Vi tegner hver eneste leilighet utifra tanken om at vi skal bo der selv. 
 
Se film om konseptutredning for Verksbyen

 

2. Utførelse

Vi bygger boligene selv og er veldig stolte av entreprenør avdelingen vår. Vi håper at kundene som flytter inn i sine boliger også skal være like stolte av boligen sin.
 
Det er da et ønske fra oss at vi leverer boliger som har høy kvalitet og innbydende slutt-finish. Denne ambisjonen har vi også når vi bygger for andre byggherrer.
 

Se film om Arca Nova Entreprenør AS som bygger skole for Skiptvedt Kommune

 

3. Service

Boligene våre blir bygd med fagfolk som har kjærlighet til arbeidet. Men, det gjøres av mennesker og det hender dessverre at vi gjør feil. Vi har et eget service team som har ansvaret for å utbedre feil og mangler. 
 
Vi jobber stadig med å forbedre vårt service apparat, og vi opplever at dette er noe av det viktigste vi gjør. 
 
Vi er avhengig av fornøyde kunder, og vi har gjort det til vår visjon at våre eksisterende kunder skal være vår beste salgskanal. Det er da ekstra gledelig å se at stadig flere venner og bekjente av våre kunder kjøper bolig hos oss.  
 

Se film om Verksbydagen i 2021

 
Fun fact: Våre kunder er tålmodige med det meste vi skal utbedre, men om internett er nede - så er det full krise og ingen nåde! Da må vi trykke på alle store røde knapper som finnes, og vi kan ikke gi oss før vi har fått tak på moren til prosjektlederen for fiberkablene, for å få nettet opp igjen ASAP!
Thomas S. Hansen
Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Related Posts

Jul i Verksbyen 2023

Kjære kunder i Verksbyen: Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Julegrantenning. Vi satser på stor jules...
Les Mer

VERKSBYDAGEN 2023 - nabofest

Lørdag 26. august 2023 arrangerer vi igjen VERKSBYDAGEN, som er en gratis nabofest i Verksbyen. Verksbyda...
Les Mer

Fremdrift fra byggeplassen til Verket Panorama og Verket Atrium

De to første byggene i Verket Panorama har reist seg og arbeidene med p-kjelleren til Verket Atrium er i ...
Les Mer

Avtal personlig visning

FINN TIDSPUNKT