<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Verksbyen bader i sol

Vi håper du nyter sommeren! For de av oss som er i Norge er det ekstra hyggelig at VG melder at "Norge skal bade i sol" i dagene fremover. Vi i Arca Nova kan også melde at sommeren er kommet hit til Verksbyen og Fredrikstad.

null

Dronebilde av Verksbyen.


Her blomstrer det som aldri før, og sist uke sådde vi gress i Verksparken. I august er det klart for avduking av de store lekeplassene og fitness-anlegget i Verksparken, og vår leverandør Kompan har bekreftet at dette er en av deres råeste leveranser i Norge. Følg med på vår Facebook-side for å holde deg oppdatert.

Bydelen begynner å ta form, og det er en hyggelig atmosfære i gatene - for folk allerede har flyttet inn i delprosjektet Verkshagen. Byggingen går veldig bra på leilighetsprosjektet Capjon Park. Vi er nå i en spennende tid hvor de første leilighetene begynner å se nokså ferdig ut, og man kan gå rundt i noen leiligheter på visning.

Vi slapp nylig en video som forteller visjonen bak Verksbyen og Future Living, som vi håper du vil like. Denne og mange flere videoer kan du nå se på vår egen knapp med "filmer" på nettsiden.

 Ta kontakt med meg for en uformell prat, eller book et møte direkte i min kalender her. Vi ønsker deg en fin helg!

Thomas S. Hansen
Thomas er salgsansvarlig i Arca Nova.

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre