<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekniske fag, konsulenter, underleverandører, banker og kommunen med mer. Alle skal de sp...
Les videre
Alle innlegg

Solceller til India!

Vi i Arca Nova har valgt å tenke annerledes også når det kommer til julegaver. Der man vanligvis kjøper julegaver til sine samarbeidspartnere har vi valgt å bruke pengene på veldedighet. Julen 2017 var det barnehjemmet Home of Hope i India som fikk julegave av oss.

Og i ekte Arca Nova ånd gikk en del av pengene til solcellepaneler. Utdrag fra takkebrevet vi har fått: "Solcellepanelene på begge bygg var noe av det første som kom på plass og det var en fantastisk opplevelse for både barn og voksne å komme seg gjennom en hel dag uten å bli avbrutt av at enten lys eller vifter opphørte."

IMG-20180104-WA0003

Det ble også gaver til barna på barnehjemmet. Da dette er barn som har betydelig mindre av materielle verdier enn våre barn og de er utrolig takknemlige: "Gledesutbruddene fra barna da de åpnet pakkene sine til jul, varmet mer enn noen annen julegave. Etter at de hadde pakket ut alt og prøvd de forskjellige tingene, samlet alle barna seg i en stor klynge mens de holdt rundt hverandre og takket i kor, igjen og igjen, samtidig som vi tørket tårene våre, igjen og igjen."

IMG_2596

Vår egen virksomhetsleder Thor Ivar Grønli tok forøvrig turen til India og fikk oppleve disse herlige barna.

20180109_081752
20180109_072655

Vi setter utrolig pris på denne tilbakemeldingen fra Home of Hope som forøvrig ligger i landsbyen Keeranur Sør i India. Det gjør godt for alle oss i Arca Nova at pengene som til nytte for barna på barnehjemmet. Vi er privilgerte som har fått denne muligheten og kan hjelpe andre som trenger det.

Hilsen alle oss i Arca Nova

 

 

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig.

Se også

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekn...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider - hjelpearbeider

Av Thor Ivar Grønli • november 3, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider

Av Thor Ivar Grønli • juni 15, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre