<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Julehilsen 2018 fra Ruben

I dag er det fredag 21. desember og store deler av oss har tatt juleferie. Noen er på vei hjem til sine familier i Fredrikstad og omegn, andre er på vei innover i landet, både til slektninger og fjellet, mens en hel del av vår egen håndverkerstyrke nå sitter på flyet østover til sine hjemland, for å ta noen velfortjente dager med ferie. Jeg sier velfortjent, fordi det er virkelig velfortjent. Dette har vært et tøft, men bra år.

 

Åsebråten Park og Verksbyen

En av årets høydepunkter har vært å sluttselge boligprosjektet Åsebråten Park, som ligger i en helt unik beliggenhet ved Fredrikstadmarka. Her fokuserte vi på å bygge leiligheter med høy teknisk standard og flotte, unike uteområder. Dette ble tatt så godt i mot at vi bestemte å ta med den gode erfaringen når vi skulle bygge den nye, smarte og grønne bydelen i Fredrikstad – Verksbyen. asebratenpark-1

Boligprosjektet Åsebråten Park, rett ved Fredrikstadmarka.

I 2017 lanserte vi Future Living, Norges mest innovative boligprosjekter. Vi visste at å gjennomføre Future Living ville kreve at hele firmaet løftet seg til et nytt nivå i gjennom 2018.

verksbyen-2

I Verksbyen, den nye, smarte og grønne bydelen i Fredrikstad, har vi kommet godt i gang med de familievennlige boligene i Verkshagen og nylig montert de første elementene i leilighetsprosjektet Capjon Park. Alle boliger leveres med Future Living.

roysasen moss

Røysåsen Panorama II i Moss, 15 leiligheter som leveres i januar 2019. Alle med Future Living.

Utover våre egne boligprosjekter på østlandet, har vi i 2018 også jobbet i et spennende prosjekt på Gressvik ungdomsskole for Fredrikstad kommune, bygget noen hytter på Kvitfjell, og vært involvert i andre mindre prosjekter. 

 

Strekke seg til det ytterste

Våre utviklere, prosjektledere, byggeledere, tømrere, gravere, hele salgsapparatet og alle våre leverandører har måtte strekke seg til de ytterste av hva de kunne for å oppnå Future Living. Vi overleverte våre første Future Living boliger i høst til stor begeistring for de tidlige innflytterne.

Det er noen aspekter ved Future Living som enda ikke er på plass i disse boligene, men takket være tålmodige kunder og dyktige samarbeidspartnere kommer vi helt i mål i løpet av 2019. På enkelte områder har faktisk våre ambisjoner vært i fremkant av teknologien, og vi har måtte vente på at utviklingen skulle skje.

 2018 har vært året hvor vi virkelig har vokst som selskap. Ikke bare våre egne ansatte, men også våre samarbeidspartnere har vokst inn i oppgavene for å utvikle Future Living. Sammen vet vi nå hvordan vi kan bygge høye, miljøvennlige trebygninger og hvordan man prosjekterer for å oppnå at store boligprosjekter produserer mer energi enn de bruker. Vi har også lært oss hvilke smarthusløsninger som er fremoverkompatible og hvilke materialer som bør velges for å redusere vedlikeholdsbehovet av boligen.

 

Vi har spilt inn en demonstrasjon av Future Living smarthuset

 

Familiefar og personlige refleksjoner

Det har blitt mange sene kvelder for mange på kontoret i løpet av 2018. Som en familiefar til tre barn, får jeg ofte kommentarer på om familien får se lite til meg eller hvordan det er å jobbe så mye. Noen ganger skulle man kanskje ønske at man kunne «leke» mer, i stedet for å arbeide. Min enkle overbevisning er at arbeid ikke er skapt for og føles som et evig slit, men at arbeid skal oppleves som meningsfylt og morsomt. Jeg er veldig takknemlig for å få jobbe sammen med så mange dyktige mennesker gjennom året. Det å jobbe i Arca Nova er ikke alltid lett, men det er over gjennomsnittet spennende.

Ferier, og juletiden spesielt, betyr mye for meg. Selv om det til tider blir mange sene kvelder på kontoret i hverdagene,  gir jeg all min oppmerksomhet til familien i helger og ferier. Jeg tenker at å være en god forelder eller ektefelle ikke avhenger av hvor mye man jobber eller ikke, men hvorvidt man faktisk bruker tiden man er på samme sted sammen.

Så derfor vil jeg oppmuntre andre denne juletiden – dette er din sjanse til å overøse din familie med tid, kjærlighet og gode opplevelser. Legg ned telefonen og dataen, og bruk tiden sammen.

Med mindre du mottar en haste-e-post fra noen av oss i Arca Nova. Da kan dere godt svare ;-)

God jul
mvh: Ruben

 

Følg oss gjerne på Facebook og vår blogg, for å få løpende informasjon om alt det spennende vi er involvert i. 

Ruben Dahl Hansen
Ruben Dahl Hansen er konsernleder i Arca Nova Gruppen, og er utdannet siviløkonom.

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre