<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Hvorfor bygger vi Verksbyen med Future Living?

Verksbyen er en ny, smart og bærekraftig bydel med fremtidens boligstandard. Den består av over 1500 boliger og bygges i Fredrikstad.

Vårt mål er at Verksbyen skal bli Fredrikstads beste beliggenhet hvor helheten imponerer deg. Derfor satser vi stort på markedsledende leveranse både inne og ute. Alle boligene leveres med Future Living standard, som er en fremtidsrettet kombinasjon av solenergi, smarthus og grønn byggestandard. 

Dette er fremtidens boligstandard idag, til det beste for planeten vår og våre kunder. 

Alle nye bygg følger gjeldende byggeregler som er Teknisk Forskrift fra 2017. Vi liker å kalle vår standard for "Tek 2030", da vår leveranse er langt utover gjeldende forskrift og vi følger målet til FN for 2030 for en bærekraftig verden. 

FN har lagd en felles arbeidsplan for at verden skal sikre en bærekraftig produksjon som minsker ressursbruk, miljøødeleggelse og klimagassutslipp. I tillegg må verden finne en løsning på en kommende energikrise. Flere land, inkludert Norge, har fulgt opp og vedtatt lover som bla. skal sikre at verden reduserer klimagassutslippene med 40% innen 2030 i henhold til FNs mål. 

Verksbyen følger den målsetningen og består av flere delfelt som har Norges mest innovative og fremtidsrettede løsninger for energi. Kombinert med gode uteområder og en av landets flotteste parker, så tror vi dette vil imponere deg.

Frame 4

Gå inn på Verksbyen.no for å lese mer om Verksbyen.

Ruben Dahl Hansen
Ruben Dahl Hansen er konsernleder i Arca Nova Gruppen, og er utdannet siviløkonom.

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre