<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekniske fag, konsulenter, underleverandører, banker og kommunen med mer. Alle skal de sp...
Les videre
Alle innlegg

Hvorfor bygger vi Verksbyen med Future Living?

Verksbyen er en ny, smart og bærekraftig bydel med fremtidens boligstandard. Den består av over 1500 boliger og bygges i Fredrikstad.

Vårt mål er at Verksbyen skal bli Fredrikstads beste beliggenhet hvor helheten imponerer deg. Derfor satser vi stort på markedsledende leveranse både inne og ute. Alle boligene leveres med Future Living standard, som er en fremtidsrettet kombinasjon av solenergi, smarthus og grønn byggestandard. 

Dette er fremtidens boligstandard idag, til det beste for planeten vår og våre kunder. 

Alle nye bygg følger gjeldende byggeregler som er Teknisk Forskrift fra 2017. Vi liker å kalle vår standard for "Tek 2030", da vår leveranse er langt utover gjeldende forskrift og vi følger målet til FN for 2030 for en bærekraftig verden. 

FN har lagd en felles arbeidsplan for at verden skal sikre en bærekraftig produksjon som minsker ressursbruk, miljøødeleggelse og klimagassutslipp. I tillegg må verden finne en løsning på en kommende energikrise. Flere land, inkludert Norge, har fulgt opp og vedtatt lover som bla. skal sikre at verden reduserer klimagassutslippene med 40% innen 2030 i henhold til FNs mål. 

Verksbyen følger den målsetningen og består av flere delfelt som har Norges mest innovative og fremtidsrettede løsninger for energi. Kombinert med gode uteområder og en av landets flotteste parker, så tror vi dette vil imponere deg.

Frame 4

Gå inn på Verksbyen.no for å lese mer om Verksbyen.

Ruben Dahl Hansen
Ruben Dahl Hansen er konsernleder i Arca Nova Gruppen, og er utdannet siviløkonom.

Se også

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekn...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider - hjelpearbeider

Av Thor Ivar Grønli • november 3, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider

Av Thor Ivar Grønli • juni 15, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre