<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år siden ville dette vært for det meste eldre kjøpere, men leilighetskjøperen i Fredriks...
Les videre
Alle innlegg

Hvilke endringer kan man gjøre når man kjøper ny bolig?

Når man kjøper en ny bolig av Arca Nova skal man ta ulike valg for boligen sin. Du som ny boligeier får velge farger, gulv, bad, kjøkken, belysning og andre tilvalg innenfor boligens yttervegger. Det er mye spennende å velge i - og gjennom denne reisen følger jeg opp hver enkelt kunde med å ta de rette valgene for deres bolig.

For meg som kunderådgiver handler det om å hjelpe kunden med å få det slik kunden vil ha det og innenfor budsjett. Folk har forskjellig smak, og noen ganger kan jeg tenke: “Oi, det var litt uvanlig”, men jeg er opptatt av å ta en veilederrolle. Jeg ønsker ikke å styre noen til min mening, man skal få uttrykke seg selv i sitt eget hjem. Og hvordan man gjør det, tror jeg man vet best selv.

 


For å bevare utrykket mellom de ulike boligene som sammen utgjør et boligprosjekt, er det kun innsiden av boligen man gjør individuelle endringer på. Boligene er en del av et nøye prosjektert boligprosjekt, hvor harmonien mellom boligene er viktig. Men når man lukker opp en dør og går inn - kan det være store forskjeller fra bolig til bolig. Noen velger svarte detaljer, andre mye messing og andre mange farger.

Dersom man kjøper bolig litt senere i prosessen vil en del valg være tatt på forhånd. Dette gjelder særlig inndeling av rom, kjøkken, gulv, bad og elektro-tilvalg. Kommer man inn tidlig i prosessen får man selv ta disse valgene.

tilvalg enebolig verkshagen

Stue fra enebolig på 193 kvm i Verkshagen.

Etter at kontrakten for kjøp av ny bolig er signert, og alt det formelle er i orden, vil man få et endringshefte for det aktuelle boligprosjektet man har kjøpt bolig i. Her finner man en oversikt over alle endringer som kan gjøres og en tidslinje for når de ulike valgene må tas.

Endringsheftene deles ut på et informasjonsmøte for kundene som har kjøpt bolig i samme byggetrinn som deg. Etter dette vil du bli gitt litt tid til å tenke gjennom hva dere ønsker for boligen, og jeg vil være tilgjengelig for spørsmål.

 

Video av kundeendringsmøte i Studio Sigdal.

Det er mange beslutninger som skal avgjøres, alt fra store ting som kjøkken og gulv, til mindre ting som hvilket armatur det skal være i dusjen. Det gjelder å “holde tunga rett i munnen”, og beholde oversikten over alle valgene som skal tas. Gjennom denne perioden holder jeg deg som kunde i hånden og hjelper deg gjennom prosessen. Når fristen for kundeendringene nærmer seg så tar vi et eget møte, hvor vi stille og rolig går gjennom rom for rom i boligen og noterer ned dine valg.

tilvalg bad verkshagen verksbyen

Bad fra tomannsbolig på 112 kvm i Verkshagen.


Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål. Send e-post til nina@arcanova.no så skal jeg svare så godt jeg kan.

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig.

Se også

Leilighetskjøpere blir stadig yngre

Av Thomas S. Hansen • mars 3, 2021
I disse dager flytter 30 familier inn i sine nye boliger i leilighetsprosjektet Capjon Park. For noen år ...
Les videre

Verket - et nytt felt på nordsiden av Verksparken

Av Thomas S. Hansen • februar 12, 2021
Meget stor dag! 12 februar var veldig stor dag for Verksbyen og Arca Nova. Detaljreguleringen for 430 nye...
Les videre