<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • post@arcanova.no
  • 69 35 54 00

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjennom årene skapt mange hjem. Vi er svært glade for at det også i år er mange som vil opp...
Les videre
Alle innlegg

Hva skjer i Verksbyen i april 2018?

Det er overveldende mange som har satt seg opp på liste hos oss i forhold til vår spennende nye bydel i Fredrikstad - Verksbyen. Hele bydelen på omtrent 1500 boenheter bestående av leiligheter, rekkehus, tomanns- og eneboliger er en del av en 10 års plan. Men her skjer ting fort. Dette er vårt absolutt største prosjekt om dagen, og med hele Verksbyen bygget med passivhusstandard og drevet av solenergi er dette et spennende prosjekt vi er veldig stolte av. Future Living - morgendagens boliger i dag!

Verksbyen Fredrikstad oversiktsfoto

 Oversiktsbilde av Verksbyen illustrert av Oxivisuals for Arca Nova

Verkshagen tar form

Alle tomannsboligene er allerede oppe, og i forrige uke startet vår samarbeidspartner FUSen med montering av solceller på takene.

 

 Film fra montering av solceller på tomannsboligene 10.04.2018

Tomannsboligene er innflytningsklare allerede i høst. Mange er solgt og vi har kun 3  igjen. Legg merke til den lekre, miljø- og vedlikeholds-vennlige trekledningen fra Møre Royal, som monteres på elementene i vår egen elementfabrikk i Estland. Her er det mye å spare, da de ikke skal males og har en råtegaranti på 50 år. Dette materialet blir å finne i fasaden til resten av boligene i Verksbyen også, inkludert leilighetene.

Solceller på tomannsboliger i Verkshagen - nytt boligprosjekt i Fredrikstad

Solceller på taket av tomannsboligene. Foto: Arca Nova

Fasade tomannsbolig Verksbyen FredrikstadKledning på tomannsbolig, Møre Royal. Foto: Arca Nova

Arbeidene i Capjon Park                                                                                                                                                                      Gravearbeidene på Capjon Park (også en del av Verksbyen) er forventet å starte opp nå i mai. Her er det mange som allerede har sikret seg av de flotte leilighetene som kommer opp. 

- Prosjektet er helt unikt og det er ikke oss bekjent at det finnes tilsvarende i hele Norge med en slik helhetlig satsing på smarthus, og samspill mellom solenergi og varmepumpe. Vi har planlagt dette nå i lang tid og vi gleder oss veldig til å komme i gang med byggingen. Og om alt går etter planen, så vil de første bygningene reise seg opp i løpet av 2018 og de første leilighetene i Capjon Park vil da være innflytningsklare i løpet av  4 kvartal 2019.                                                                                                     Thor Ivar Grønli, Virksomhetsleder i Arca Nova Entreprenør.

 
Geir Andersen  fra vår samarbeidspartner Borge Rør og vår
egen produksjonsleder Timo Trilljärv på tomten til Capjon Park

Capjon Park Fredrikstad boligprosjekt   Uteområdene og blokkene på Capjon Park illustrert av Oxivisuals for Arca Nova

Velkommen på visning                                                                                                                                              Vi synes dette er en utrolig spennende tid og fryder oss over å se Norges første Future Living bydel komme opp. Dette, i Norges mest attraktive by som vi er så veldig glade i - Fredrikstad. Følg gjerne linken over til Smart Fredrikstad for å lese mer om hvordan Fredrikstad som kommune, som oss er opptatt av og jobber mot det grønne og teknologiske skiftet som vi er en del av i dagens samfunn.

Om du ikke allerede står på vår interesseliste kan du melde deg opp her. Da vil du jevnlig få informasjon om prosessen i byggingen og annen relevant informasjon for deg som er på boligjakt. Vi er også godt i gang med salg og visninger i Verksbyen og ønsker dere hjertelig velkommen til vårt kontor på Sellebakk, kun et steinkast fra Verksbyen.

Oppdatering juni 2019:

Vi er i gang med utbygging av sirkel 3 i Verkshagen og hus 3 og 5 i Capjon Park, våre to første delprosjekter av Verksbyen. I Capjon Park har vi også startet på grunnarbeidet med hus 4. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs

Nina Asbjørnsen, SoMe Innholdsprodusent i Arca Nova Gruppen

Nina Asbjørnsen
Nina jobber som salgs- og kunderådgiver i Arca Nova Bolig.

Se også

God jul fra Arca Nova - 2023

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2023
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere Arca Nova feiret sitt 25-årsjubileum i høst og har gjenno...
Les videre

Er det smart å kjøpe en ny bolig nå?

Av Ruben Dahl Hansen • september 13, 2023
Å investere i en ny bolig er en av de viktigste beslutningene i livet. Alle ønsker å gjøre et trygt og øk...
Les videre

Julebrev 2022

Av Ruben Dahl Hansen • desember 22, 2022
Kjære kunde, leverandører og samarbeidspartnere
Les videre