<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=152726511860919&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekniske fag, konsulenter, underleverandører, banker og kommunen med mer. Alle skal de sp...
Les videre
Alle innlegg

Capjon Park - attraktive og moderne leiligheter for et behagelig liv

Den nye bydelen Verksbyen vil bestå av flere delprosjekter. De to første delprosjektene er klare og et av disse er Capjon Park. Her henter vi mye inspirasjon fra vårt svært populære boligprosjekt Åsebråten Park (SLUTTSOLGT SOMMEREN 2018). Våre kunder forteller at Åsebråten Park har gode planløsninger og vakre utomhusområder. I tillegg til disse kvalitetene vil Capjon Park også ha vårt nye konsept Future Living.

uteområder Capjon Park-1                                                                                  Illustrasjon av Oxivisuals for Arca Nova Gruppen


Vi har et bredt spekter leilighetsstørrelser å tilby, hvilket gjør det mulig for flere å kjøpe seg ny leilighet som man kan få utforme som man selv ønsker med tanke på farger og overflater. Den tekniske standarden er usedvanlig høy, og man gjør en trygg investering for fremtiden.

Capjon Park har plusshusenergi. Det betyr at boligene i praksis produserer mer strøm enn de behøver, og legger alt til rette for en svært lav strømkostnad til både oppvarming og strømforbruk. Solen gir energi til både gulvvarmen, tappevann og strømmen du behøver til elektriske apparater. Du skal aldri mer behøve å spare på varmen.

Capjon Park stue-1Illustrert av Bronova for Arca Nova Gruppen

Smarthusteknologi gjør at du kan sjekke om døren din er låst, selv når du har reist hjemmefra. Alt du behøver er en smarttelefon. Det medfølger også en sikkerhetspakke. Ringer det på døren din, kan du se med video hvem det er, enten du er hjemme eller på farta. Er det noen du er glad i, kan du bare låse opp døren for dem så de får tatt inn posten eller vannet blomstene. Kanskje er det viktigste at smarthusteknologien vi leverer er et komplett system som vi ønsker å levere på en så brukervennlig måte at alle kan ta den i bruk.

Capjon Park sov2-1Illustrasjon av Bronova for Arca Nova Gruppen

Vedlikeholdskostnadene for boligene er lave, på grunn av smarte materialvalg. Det igjen bidrar til lavere felleskostnader og en mer bekymringsfri hverdag.

Fellesområdene i prosjektet er flott utformet og rikelig beplantet. Det er også et innbydende vannspeil i midten av boligene. Det gjør at en leilighet på bakkeplan både kan by på privat hage og delikate fellesområder rundt, samtidig som leilighetene høyere opp får fin utsikt til uteområdene mellom boligene.

Capjon Park uteområder1-1

 Illustrasjon av Oxivisuals for Arca Nova Gruppen

En investering i en bolig i Capjon Park, er en investering i fremtidens verdier og et godt hjem i dag. Ta gjerne kontakt om dere har mer utfyllende spørsmål. Salget er allerede godt i gang. Klikk her for å bli kjent med de ulike boligtypene.

Oppdatering juni 2019:

Vi er i gang med utbygging av sirkel 3 i Verkshagen og hus 3 og 5 i Capjon Park, våre to første delprosjekter av Verksbyen. I Capjon Park har vi også startet på grunnarbeidet med hus 4. For en oversikt over våre nye Future Living boliger til salgs kan du gå inn på arcanova.no/tilsalgs

 

Lilja M. Hansen Guthu, Salgs- og Kundeansvarlig

 

Lilja M H Guthu
Lilja er markeds- og kundeansvarlig i Arca Nova Bolig

Se også

Julebrev 2021

Av Ruben Dahl Hansen • desember 20, 2021
Det er svært mange aktører i sving når et bygg skal reise seg. Det er som et symfoniorkester av alle tekn...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider - hjelpearbeider

Av Thor Ivar Grønli • november 3, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre

Stillingsannonse Grunnarbeider

Av Thor Ivar Grønli • juni 15, 2021
Vi har mange prosjekter på gang og er i behov av å styrke vår maskin og anleggsavdeling. Vi søker grunnar...
Les videre